saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اي جانم شوخي كردم نفس...اقا از من 100 تا كم كنيد بديد به ساغر بي شوخي اگه ميشه .. معصومه چی میگی مردم از خنده میدونم گلم منم شوخی میکنم وهنگامی که ساغر کاسه ای در دست به دنبال گرفتن امتیاز در پی دوستانش میدود 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ معصومه چی میگی مردم از خنده میدونم گلم منم شوخی میکنموهنگامی که ساغر کاسه ای در دست به دنبال گرفتن امتیاز در پی دوستانش میدود خنديدي؟نمنه/؟ وبا صبا ميرود در پروفايلها براي خريد بمب و تخريب پروفايلها 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ خنديدي؟نمنه/؟وبا صبا ميرود در پروفايلها براي خريد بمب و تخريب پروفايلها یس بخندیدم.نمنه نگو اینجا دیگه ابروم رو نبر نقشه هام لو میره 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ یس بخندیدم.نمنهنگو اینجا دیگه ابروم رو نبر نقشه هام لو میره :icon_pf (34):چشم گلم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ :icon_pf (34):چشم گلم چشت بی بلا نفسی:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ کیه این دختر؟گنجشک؟ نه عزیزم خانومی 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ عجیبه هااااا فاطمه تو اصن کجا بودی و هستی؟ اصلا بهش نمی اومد خانومی باشه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ ینی فقط خودم تونستم حدس بزنم؟ اووووووووووووووووووو دست جیغ هوووووووورا رقص:hapydancsmil: من متعلق به همه هستم(چه اعتماد به سقف کاذبی) تشویق نکنین ولی هنوز جایزمو ندادن چرا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ ینی فقط خودم تونستم حدس بزنم؟اووووووووووووووووووو دست جیغ هوووووووورا رقص:hapydancsmil: من متعلق به همه هستم(چه اعتماد به سقف کاذبی) تشویق نکنین ولی هنوز جایزمو ندادن چرا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بگو که با چقد راهنمایی بود :| برای اینکه هنوز درخواست ندادم من خوشم میاد آمار دقیق امتیازاتون هم دارید 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ بگو که با چقد راهنمایی بود :| برای اینکه هنوز درخواست ندادم من خوشم میاد آمار دقیق امتیازاتون هم دارید اره دست اقاوحید واقعا درد نکنه قدم به قدم همراه و راهنما بود دست شما هم درد نکنه خانوم اره بابا پس چی؟من 1 امتیاز رو هم امارشو دارم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ اره دست اقاوحید واقعا درد نکنه قدم به قدم همراه و راهنما بوددست شما هم درد نکنه خانوم اره بابا پس چی؟من 1 امتیاز رو هم امارشو دارم خواهش میکنم ! دیگه راهنمایی نمیکردیم تا سال بعد هم کسی متوجه نمیشد آفرین ! 3 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ مینایی یه سوالفعالیتش کلا کمه یا الان کم شده؟ الان کم شده این نوع لباسها در سال 68 اینا مد بود در نتیجه 68-4 میشه 64 طرف متولد 64-65 هستش عجب استدلالی! فقط خط آخر اشتباه بود دهه 60 ـهماه تولدش هم تیر ـه ! تیر؟ و اما هویت مجهولخانومی فقط با یه تاریخ عضویت حدس زدی؟ عجیبه هااااا فاطمه تو اصن کجا بودی و هستی؟ اصلا بهش نمی اومد خانومی باشه چرا نمیاد؟ ینی فقط خودم تونستم حدس بزنم؟اووووووووووووووووووو دست جیغ هوووووووورا رقص من متعلق به همه هستم(چه اعتماد به سقف کاذبی) تشویق نکنین ولی هنوز جایزمو ندادن چرا؟ :) 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ تیر؟ بعضی راهنمایی ها باید انحرافی باشه :| 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ چرا نمیاد؟ نمیاد دیگه نامرد چرا اصلا نیستی؟ :icon_razz: من موندم این مینایی چطوری تو رو کشفت کرد!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده