Yaser.C 5059 ارسال شده در 22 دی، 2014 کوش کجاست یاسر بودو بیا اینجا زود:gnugghender::167:ستاره ؟؟؟؟ جانم آقا سهند؟؟؟؟اینجام آقا سهند این بحثا رو ول کن........گندم خانم میخواد بین منو شما رو خراب کنه......میشناسمشون دیگه..... وگر نه هر چی شما بگی سنده....اصن من دهه هشتادی....خوبه؟؟؟؟؟؟ الان از سه گزینمون بگو......سورت کن بر اساس احتمال 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 22 دی، 2014 چی چی اسفند ۶۹ خداوند به من یازده ماه عنایت ویژه داشت که تو فرقه شما ها نباشم!!!! تازه از این یازده ماه به یه نفر هم قرض دادم که از اوایل هفتاد خودشو بکشه تو ۶۹!!!! آقا خانم مدیر ارشد سابق و یا همون setare.blue هس........دیگه داره به یقین تبدیل میشه....... ایشششششش..فعلا درگیر تشخیص هویتم بعدا حالتونو میگیرم جایزه نداریمحدس بزن خودت نوشتی 20 امتیاز:| این دلخوشیو از من نگیر..بوخودا مریم زارعه 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 22 دی، 2014 جانم آقا سهند؟؟؟؟اینجام آقا سهند این بحثا رو ول کن........گندم خانم میخواد بین منو شما رو خراب کنه......میشناسمشون دیگه..... وگر نه هر چی شما بگی سنده....اصن من دهه هشتادی....خوبه؟؟؟؟؟؟ الان از سه گزینمون بگو......سورت کن بر اساس احتمال بد خواهت کیه نشونم بده میریم فرمول نویسی #@/}و.> میشه ستاره 2
Mina Yousefi 24162 سازنده ارسال شده در 22 دی، 2014 خودت نوشتی 20 امتیاز:| این دلخوشیو از من نگیر..بوخودا مریم زارعه من بنویسم :| :| 4
Yaser.C 5059 ارسال شده در 22 دی، 2014 بد خواهت کیه نشونم بدهمیریم فرمول نویسی #@/}و.> میشه ستاره سالاری...تاج سری مینا خانم دو تا مدال رد کنید بیاد!!!!!!! تشخیص اول منو آقا سهند ستاره خانم یا همون مدیر ارشد سابق setare.blue هس 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 22 دی، 2014 یعنی انگیزه ات فقط برای 20 امتیازِ ! انگیزه اصلی بله اما خب من انگیزه فرعی ام داره دیگه 2
masi eng 47046 ارسال شده در 22 دی، 2014 آرزو نیست خیالتون راحته راحت..عکس کودکیشو دارم منم میگم ارزو نیست.گوشتو بیار چراعکستو دادی مینا.... 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 22 دی، 2014 منم میگم ارزو نیست.گوشتو بیار چراعکستو دادی مینا.... خب تو عکستو ندادی من دادم برای مسابقه دیگه 4
masi eng 47046 ارسال شده در 22 دی، 2014 خب تو عکستو ندادی من دادم برای مسابقه دیگه الان ماسوتی دادیم اینجایعنی:icon_pf (34): 4
ارسالهای توصیه شده