Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ بقول مينايي هيييچ اتفاقي نميفته.. والااااا لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ چه جوابای جالبی دادید:biggrin: من داداشم ازدواج نکرده ببینم چه حسی داره اما مسلما همینجوری باشه، یادتون باشه شما هم داداش کسی دیگه رو از خواهرش دور میکنیداا مگر اینکه خواهر نداشته باشه لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اقا ما ی عمره داداش نداریم چ میکنیم پس؟!!!! ولی داداش داشتن خوبه!!ادم حس میکنه ی پشتوانه داره! لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آدم برادر نداشته باشه اعصاب راحت داره ارث کامل داره و خیلی خوبی های دیگه هم داره آدم داداش نداشته باشه بیشتر ارث باباشو پسرعموها و عموزاده هاش میبرن لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ نگید تو رو خدا,داداش داشتن می ارزه به کل دنیا, زبونم لال ارث که چیزی نیست! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ آدم داداش نداشته باشه بیشتر ارث باباشو پسرعموها و عموزاده هاش میبرن اگر وارث ميّت فقط يك نفر از دسته اول باشد مثلاً پدر يا مادر يا يك پسر يا يك دختر باشد، همه مال ميت به او مي رسد1 و اگر چند پسر يا چند دخترباشند، همه مال به طور مساوي بين آنان قسمت مي شود2 و اگر يك پسر و يك دختر باشد مال را سه قسمت مي كنند، دو قسمت را پسر و يك قسمت را دختر مي برد و اگر چند پسر و چند دختر باشند، مال را طوري قسمت مي كنند كه هر پسري دو برابر دختر ببرد. باید هر جوری شده مذکر ها از ارث خوری حذف کرد قبل از فوت والدین خواهرها باید سر برادرها زیر آب کنن :gnugghender: چیه همش نون خور اضافی هستن لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اگر وارث ميّت فقط يك نفر از دسته اول باشد مثلاً پدر يا مادر يا يك پسر يا يك دختر باشد، همه مال ميت به او مي رسد1 و اگر چند پسر يا چند دخترباشند، همه مال به طور مساوي بين آنان قسمت مي شود2 و اگر يك پسر و يك دختر باشد مال را سه قسمت مي كنند، دو قسمت را پسر و يك قسمت را دختر مي برد و اگر چند پسر و چند دختر باشند، مال را طوري قسمت مي كنند كه هر پسري دو برابر دختر ببرد.باید هر جوری شده مذکر ها از ارث خوری حذف کرد قبل از فوت والدین خواهرها باید سر برادرها زیر آب کنن :gnugghender: چیه همش نون خور اضافی هستن طبق شریعت اسلام در صورتی که کسی فوت کنه و وارث پسر نداشته باشه قسمتی از اموال که کم هم نیست بین فرزندان ذکور که فامیل که نسبت خونی با اون فرد دارن ارث میبرن . در صورتی که اگه فرزند پسری داشته باشه اون فامیل ها هیچ سهمی رو نمیبرن. دلیل اینکار هم بر میگرده به ساختار قبیله ای که در قوانین اسلامی وجود داره و برای اینکه کل اموال از قبیله و یا خاندان خارج نشه همچین قانونی رو گذاشتن و این بین دخترها ضرر میکنن. چون باور بر این بوده که دخترها اموال پدر رو از اون قوم خارج و وارد قوم و فامیل شوهر میکردن و گاهی شوهر این دختران از طایفه خودشون نبوده و باعث انتقال قدرت و سرمایه از قومی به قوم دیگر میشده که برای جلوگیری از اینکا سهم قابل توجهی رو از ارثی که باید ببرن رو در صورت نداشتن برادر به فرزندان ذکور قوم میدادن تا همچنان بیشتر اموال در قوم بمونه. تنها شرایطی که در حال حاظر از همچین کاری جلوگیری میکنه اینه که پدر قبل از فوت همه چیز رو به نام دخترهاش بزنه و موقع فوت هیج مال و اموالی به نام خودش نداشته باشه. لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ آدم داداش نداشته باشه، هیچ اتفاقی نمی افته! لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اگر وارث ميّت فقط يك نفر از دسته اول باشد مثلاً پدر يا مادر يا يك پسر يا يك دختر باشد، همه مال ميت به او مي رسد1 و اگر چند پسر يا چند دخترباشند، همه مال به طور مساوي بين آنان قسمت مي شود2 و اگر يك پسر و يك دختر باشد مال را سه قسمت مي كنند، دو قسمت را پسر و يك قسمت را دختر مي برد و اگر چند پسر و چند دختر باشند، مال را طوري قسمت مي كنند كه هر پسري دو برابر دختر ببرد.باید هر جوری شده مذکر ها از ارث خوری حذف کرد قبل از فوت والدین خواهرها باید سر برادرها زیر آب کنن :gnugghender: چیه همش نون خور اضافی هستن یــــا ابــــالفضل!!!:jawdrop: چه نقشه شومی لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ طبق شریعت اسلام در صورتی که کسی فوت کنه و وارث پسر نداشته باشه قسمتی از اموال که کم هم نیست بین فرزندان ذکور که فامیل که نسبت خونی با اون فرد دارن ارث میبرن . در صورتی که اگه فرزند پسری داشته باشه اون فامیل ها هیچ سهمی رو نمیبرن.دلیل اینکار هم بر میگرده به ساختار قبیله ای که در قوانین اسلامی وجود داره و برای اینکه کل اموال از قبیله و یا خاندان خارج نشه همچین قانونی رو گذاشتن و این بین دخترها ضرر میکنن. چون باور بر این بوده که دخترها اموال پدر رو از اون قوم خارج و وارد قوم و فامیل شوهر میکردن و گاهی شوهر این دختران از طایفه خودشون نبوده و باعث انتقال قدرت و سرمایه از قومی به قوم دیگر میشده که برای جلوگیری از اینکا سهم قابل توجهی رو از ارثی که باید ببرن رو در صورت نداشتن برادر به فرزندان ذکور قوم میدادن تا همچنان بیشتر اموال در قوم بمونه. تنها شرایطی که در حال حاظر از همچین کاری جلوگیری میکنه اینه که پدر قبل از فوت همه چیز رو به نام دخترهاش بزنه و موقع فوت هیج مال و اموالی به نام خودش نداشته باشه. جدی؟! من نمیدونستم، ممنون از اطلاعاتتون بعد بگید داداش بده بحث چرا منحرف شد سر ارث و میراث لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ ادم يه دست نداشته باشه ولي داداش حتما داشته باشه ادم خواهر نداشته باشه نصف عمرش بر فناست لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ ادم يه دست نداشته باشه ولي داداش حتما داشته باشهادم خواهر نداشته باشه نصف عمرش بر فناست :w16: لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ ادم يه دست نداشته باشه ولي داداش حتما داشته باشهادم خواهر نداشته باشه نصف عمرش بر فناست داداش با این اوصاف اگه تک فرزند بودی کلا نصفت به دنیا میومد لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ طبق شریعت اسلام در صورتی که کسی فوت کنه و وارث پسر نداشته باشه قسمتی از اموال که کم هم نیست بین فرزندان ذکور که فامیل که نسبت خونی با اون فرد دارن ارث میبرن . در صورتی که اگه فرزند پسری داشته باشه اون فامیل ها هیچ سهمی رو نمیبرن.دلیل اینکار هم بر میگرده به ساختار قبیله ای که در قوانین اسلامی وجود داره و برای اینکه کل اموال از قبیله و یا خاندان خارج نشه همچین قانونی رو گذاشتن و این بین دخترها ضرر میکنن. چون باور بر این بوده که دخترها اموال پدر رو از اون قوم خارج و وارد قوم و فامیل شوهر میکردن و گاهی شوهر این دختران از طایفه خودشون نبوده و باعث انتقال قدرت و سرمایه از قومی به قوم دیگر میشده که برای جلوگیری از اینکا سهم قابل توجهی رو از ارثی که باید ببرن رو در صورت نداشتن برادر به فرزندان ذکور قوم میدادن تا همچنان بیشتر اموال در قوم بمونه. تنها شرایطی که در حال حاظر از همچین کاری جلوگیری میکنه اینه که پدر قبل از فوت همه چیز رو به نام دخترهاش بزنه و موقع فوت هیج مال و اموالی به نام خودش نداشته باشه. من این متن از سایت مراجع سرچ کردم و فتوای اون افراد بود از نظر اسلامی .اما شما داستان بدون منبع نوشتی یا قوانین قرون وسطی اروپا . لطفا قبل از دادن اطلاعات غلط تحقیق کنید این هم قانون ایران ماده ۸۶۲ - اشخاصي كه به موجب نسب ارث مي برند سه طبقه اند : ۱ - پدر ومادر و اولاد و اولاد اولاد . ۲ - اجداد و برادر و خواهر و اولاد آنها . ۳ - اعمام و عمات واخوال و خالات و اولاد آنها . ماده ۸۶۳ - وارثين طبقه بعد وقتي ارث مي برند كه از وارثين طبقه قبل كسي نباشد . برادر و برادر زاده هایی که گفتید در طبقه های بعد از فرزندان قرار میگیرن ماده ۸۶۴ - از جمله اشخاصي كه به موجب سبب ارث مي برند هر يك از زوجين است كه درحين فوت ديگري زنده باشد . اینم فتوای خمینی اگر پدر یا مادری فوت کند و غیر از فرزندان، وارث دیگری در طبقه اول ارث نداشته باشد، چنانچه همه دختر باشند و یا همه پسر باشند، تمام اموال بین آنها به طور مساوی تقسیم میگردد و اگر دختر و پسر با هم باشند اموال طوری تقسیم میشود که سهم هر پسر دو برابر هر دختر باشد و در این حکم فرقی نمیکند که مورث متوفی زن (مادر) باشد یا مرد (پدر). لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ جدی؟! من نمیدونستم، ممنون از اطلاعاتتون بعد بگید داداش بده بحث چرا منحرف شد سر ارث و میراث عزیزم چرا زود همه چی باور می کنی سایت مراجع اسلامی هست اونجا برو و همچنین قوانین حقوقی هم هست سرچ کن بعد باور کن لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ من این متن از سایت مراجع سرچ کردم و فتوای اون افراد بود از نظر اسلامی .اما شما داستان بدون منبع نوشتی یا قوانین قرون وسطی اروپا . لطفا قبل از دادن اطلاعات غلط تحقیق کنیداین هم قانون ایران ماده ۸۶۲ - اشخاصي كه به موجب نسب ارث مي برند سه طبقه اند : ۱ - پدر ومادر و اولاد و اولاد اولاد . ۲ - اجداد و برادر و خواهر و اولاد آنها . ۳ - اعمام و عمات واخوال و خالات و اولاد آنها . ماده ۸۶۳ - وارثين طبقه بعد وقتي ارث مي برند كه از وارثين طبقه قبل كسي نباشد . برادر و برادر زاده هایی که گفتید در طبقه های بعد از فرزندان قرار میگیرن ماده ۸۶۴ - از جمله اشخاصي كه به موجب سبب ارث مي برند هر يك از زوجين است كه درحين فوت ديگري زنده باشد . اینم فتوای خمینی اگر پدر یا مادری فوت کند و غیر از فرزندان، وارث دیگری در طبقه اول ارث نداشته باشد، چنانچه همه دختر باشند و یا همه پسر باشند، تمام اموال بین آنها به طور مساوی تقسیم میگردد و اگر دختر و پسر با هم باشند اموال طوری تقسیم میشود که سهم هر پسر دو برابر هر دختر باشد و در این حکم فرقی نمیکند که مورث متوفی زن (مادر) باشد یا مرد (پدر). اسلام هیچ منبعی نداره وقتی هر مرجعی به اساس درک خودش نظری رو میده. در واقع هیچ قانون مشخصی رو نداره مگر اینکه در قران صرریحا به اون اشاره کرده باشه بقیه بر اساس زمان و جو اجتماع نظر میدن . حالا موردی رو براتون میارم که مثل همین موردی که گفتم هستش و در واقع عدم رعایت حق برای زنان هستش که احتمالا در صورت جنگ و جدل این رو هم یه جوری درست کنن ولی چون این مورد کمتر پیش میاد زیاد تو چشم نیست اما بحث دختری که برادر نداشته باشه زیاده. لازم به ذکر هستش تو قران همه جا دختر رو به عنوان یک سوم از ارث مشخص کرده و این دیگه بستگی به این داره مراجع اون لحظه که فتوا میده تو هر برهه زمانی تو چه حالتی باشن. در مورد پایین اگه فقط تنها ورثه مرد زنش باشه همون یک هشتم رو از اموال منقول و غیر منقول میبره و بقیه به دولت میرسه ولی اگه زنی فوت کنه و وارثی جز شوهرش نداشته باشه همه ارث به شوهر میرسه. اگر شوهر فوت كند و وارثي جز همسرش نداشته باشد، بقيه اموال او جزو اموال بلاوارث (بدون وارث) محسوب مي شود و در اختيار حاكم قرار مي گيرد. اصل مطلب به همراه منبع: در تمام فرض هاي عنوان شده چنانچه مرد، همسري داشته باشد كه در زمان فوت او زنده باشد، او نيز جزو ورثه وي محسوب مي شود و چنانچه او فاقد فرزند يا نوه باشد، سهم همسرش يك هشتم است. البته همسر (زوجه) از اموال منقول، قيمت بنا و درختان را از تركه ارث مي برد. بنابراين اگر از مرد يك دستگاه خودرو، يك قطعه زمين همراه با ساختمان و 10 اصله درخت گردو به ارث بماند، زن فقط از قيمت ساختمان و گردو و اصل خودرو ارث مي برد و نه از عين قيمت زمين و ساختمان و درخت. اگر شوهر فوت كند و وارثي جز همسرش نداشته باشد، بقيه اموال او جزو اموال بلاوارث (بدون وارث) محسوب مي شود و در اختيار حاكم قرار مي گيرد. در مورد زني كه فاقد فرزند و نوه باشد، پس از فوتش، شوهرش يك دوم از كل تركه اش را به ارث مي برد، اما در صورت داشتن فرزند يا نوه، يك چهارم از كل ماترك به شوهر ارث مي رسد. اگر زن فوت كند و وارثي جز شوهرش نداشته باشد، تمام تركه به شوهر وي تعلق مي گيرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اسلام هیچ منبعی نداره وقتی هر مرجعی به اساس درک خودش نظری رو میده. در واقع هیچ قانون مشخصی رو نداره مگر اینکه در قران صرریحا به اون اشاره کرده باشه بقیه بر اساس زمان و جو اجتماع نظر میدن . حالا موردی رو براتون میارم که مثل همین موردی که گفتم هستش و در واقع عدم رعایت حق برای زنان هستش که احتمالا در صورت جنگ و جدل این رو هم یه جوری درست کنن ولی چون این مورد کمتر پیش میاد زیاد تو چشم نیست اما بحث دختری که برادر نداشته باشه زیاده. لازم به ذکر هستش تو قران همه جا دختر رو به عنوان یک سوم از ارث مشخص کرده و این دیگه بستگی به این داره مراجع اون لحظه که فتوا میده تو هر برهه زمانی تو چه حالتی باشن. در مورد پایین اگه فقط تنها ورثه مرد زنش باشه همون یک هشتم رو از اموال منقول و غیر منقول میبره و بقیه به دولت میرسه ولی اگه زنی فوت کنه و وارثی جز شوهرش نداشته باشه همه ارث به شوهر میرسه. اگر شوهر فوت كند و وارثي جز همسرش نداشته باشد، بقيه اموال او جزو اموال بلاوارث (بدون وارث) محسوب مي شود و در اختيار حاكم قرار مي گيرد. اصل مطلب به همراه منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا بحث عوض می کنی در مورد خواهر و برادر و اینکه اولاد وراث شخص باشن در حال بحث کردن هستیم کسی در مورد ارث زن و شوهر حرفی نزد .همون منبعی که گذاشتی هم این متن نوشته خودت منبع میذاری بعد نقضش می کنی اگر فقط يک دختر وارث او باشد (والدين متوفي در قيد حيات نباشند و فرزند پسر نداشته باشد): در اين صورت تمام اموال باقي مانده از متوفي (ترکه) به دختر او تعلق مي گيرد. قبول یک اشتباه این قدر اسمون ریسون به هم بافتن نداره و بحث پیچوندن و عوض کردن نداره .:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ چرا بحث عوض می کنی در مورد خواهر و برادر و اینکه اولاد وراث شخص باشن در حال بحث کردن هستیم کسی در مورد ارث زن و شوهر حرفی نزد .همون منبعی که گذاشتی هم این متن نوشته خودت منبع میذاری بعد نقضش می کنی اگر فقط يک دختر وارث او باشد (والدين متوفي در قيد حيات نباشند و فرزند پسر نداشته باشد): در اين صورت تمام اموال باقي مانده از متوفي (ترکه) به دختر او تعلق مي گيرد. قبول یک اشتباه این قدر اسمون ریسون به هم بافتن نداره و بحث پیچوندن و عوض کردن نداره .:icon_pf (34): ببین من بهت گفتم تو قران سهم دختر رو یک سوم و پسر رو دو سوم میدونه و این احکام هزار چهارصد سال اجرا شده و گفتم که همیشه تغییر میکنه چون قانون مشخصی نداره و سلیقه ای و هر زمان بسته به نظر مراجع و حال و اوضاع مراجع فرق داره. اگه سرچ کنید قوانین ارث جدیدا تغییر کرده و دقیقا نوشته که بعد از هتاد سال مجلس تصمیم بر تغییر این موارد گرفت که من از تغییرات خبری ندارم و این مورد رو هم برا اساس چیزی که مشاهده کردم و حکمی که صادر شده بود و ارثی که قسمتی از اون به برادرزاده های ورثه رسید گفتم. چیزی که من هم سرچ کردم حرف شما بود و در پست قبلی گفتم که این هم به دلیل مشکلاتی که الان پیش اومده تغییر کرده نمونه ای از تقسیم ارث رو براتون آوردم. حتی اگه توجه کرده باشید در همین تقسیم ارث داره که اگر ورثه فقط دو دختر داشته باشه به هر کدام یک سوم ارث میرسه و دوباره یک سوم باقی مانده بین دو دختر تقسیم میشه چون هنوز هم نمیتونن بگن سهم دختر بیش از یک سوم هستش خلاف چیزی هست که تو قران نوشته شده و در واقع اسلام و مراجع هستن که هر بار و در هر زمان قوانین رو میپیچونن. لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ بحث چی بود چی شد!! صلوات بفرستید لینک به دیدگاه
mohammadreza soltani 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ آره هردو بنظر درست میگین و دلایل خودتونو دارید پس صلوات لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده