afshin18 11176 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 ریسرچر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاخه چه ربطی داره به ریسرچر می چرخم دیتا جمع می کنم و از این دیتا به نتایجی می رسم
saghar... 6666 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 خودمم نمی دونم یعنی چی استادمون می گفت من دیگه حرفی ندارم....شما برو همون دارالمجانین یه سرچ بزن متوجه میشی استادتون چی گفته
afshin18 11176 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 من دیگه حرفی ندارم....شما برو همون دارالمجانینیه سرچ بزن متوجه میشی استادتون چی گفته خودم می دونم استادمون چی گفته کلا پایه ی یه قسمت از رشته مون هست صرفا می خواستم باهات ابراز هم دردی کنم
saghar... 6666 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 خودم می دونم استادمون چی گفته کلا پایه ی یه قسمت از رشته مون هست صرفا می خواستم باهات ابراز هم دردی کنم من فهمیدم شما چی گفتی فقط ربطشو به این تاپیک نفهمیدم
afshin18 11176 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 من فهمیدم شما چی گفتی فقط ربطشو به این تاپیک نفهمیدم ربطش به بچه های آخر بود نه تاپیک
pary naz 2414 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 از قدیم گفتن داداش پشت داداشه مگه میشه یکیشون باشه یکی دیگه نباشه مگه میشه یکی تشنه بره تنها لب دریا وقتی میرسی ببینی خون رو ساحله لباشه خیلی سخته داداشت صدات کنه نتونی پاشی خیلی سخته که ازت چیزی بخواد شرمنده باشی خیلی سخته دیگه جونی به تنت نمونده باشه داداشت صدات کنه پاشو بریم پاشو داداشی خیلی سخته ببینی چشم داداشت نمیبینه ببینی حتی نمیتونه روی پاهاش بشینه خیلی سخته برسی وقتی دیگه دیر شده باشه ببینی یه مشک خالی با دوتا دست رو زمینه خیلی وقتا دلم از غصه هوای گریه داره مثل عباس که واسه بغض داداشش بی قراره خیلی وقتا دوست دارم تشنه بمونم خیلی تشنه مثل عباس بشینم دعا کنم بارون بباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی متن این شعر رو خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ممنون
mimtanha 10 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 من والا دوتاداداش دارم ولی هم ازخودم کوچیکترن هم این که من بیشتربه دردشون میخورم تااونا من داداش بزرگترموخامممم.....
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 آدم که داداش نداشته باشه البته یه مزیت داره. اونم اینه که عمه نمیشه! عمه بودن بد دردیه...
baranobarf 352 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 من دوتا داداش دارم.. هر دوشونو خیلی دوس دارم:hapydancsmil: تحمله اینکه خار بره تو دستشونو ندارم میشینم های های گریه میکنم... اگه آدم داداش نداشته باشه انگار آسمونش هیچ وقت ابر نداره...
baranobarf 352 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 آدم که داداش نداشته باشه البته یه مزیت داره. اونم اینه که عمه نمیشه! عمه بودن بد دردیه... اینو خووووب اومدی.. منم که خواهر ندارم دیگه بدتر... آدم خاله نشه چقد بده... البته بچه های کوچیک فامیلو مجبور میکنم بهم بگن خاله.....خوبه که حالا به حرفم گوش میدن
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 اینو خووووب اومدی.. منم که خواهر ندارم دیگه بدتر... آدم خاله نشه چقد بده...البته بچه های کوچیک فامیلو مجبور میکنم بهم بگن خاله.....خوبه که حالا به حرفم گوش میدن منم خواهر ندارم بچه کوچیک هم نداریم تو فامیل بهم بگن خاله ... برادر زاده مو مجبور میکنم بهم بگه خاله
baranobarf 352 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 منم خواهر ندارم بچه کوچیک هم نداریم تو فامیل بهم بگن خاله ... برادر زاده مو مجبور میکنم بهم بگه خاله الهی عزیزم... پس در این مورد درد مشترک داریم...
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 من داداش میخوامداداش داشتن خیلی خوبه ولی من ندارممممم عوضش خوش بحالته عمه نمیشی فحش بخوری !
ارسالهای توصیه شده