m@ry@71 3690 ارسال شده در 17 دی، 2014 آدم داداش نداشته باشه انگار: ماکارونی ته دیگ نداره... ته چین مرغ نداره... کباب نون داغ نداره... قرمه سبزی بو نداره... املت تخم مرغ نداره... پیتزا سس نداره ...واالللااا... انگار میری میدون جنگ هیچ سلاحی همرات نداری! سلامتی همه داداشا! :icon_gol::icon_gol: 28
saghar... 6666 ارسال شده در 17 دی، 2014 من نه خواهر دارم نه داداش ممممممممممممن داداش میخوام داداش بزرگتر
m@ry@71 3690 سازنده ارسال شده در 17 دی، 2014 من نه خواهر دارم نه داداشممممممممممممن داداش میخوام داداش بزرگتر فدای تو خواهر گل خودم
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 3 بهمن، 2014 پس حتما علت این که رشد جمعیت پایی اومده شما هستین از چه نظر؟
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 3 بهمن، 2014 از قدیم گفتن داداش پشت داداشه مگه میشه یکیشون باشه یکی دیگه نباشه مگه میشه یکی تشنه بره تنها لب دریا وقتی میرسی ببینی خون رو ساحله لباشه خیلی سخته داداشت صدات کنه نتونی پاشی خیلی سخته که ازت چیزی بخواد شرمنده باشی خیلی سخته دیگه جونی به تنت نمونده باشه داداشت صدات کنه پاشو بریم پاشو داداشی خیلی سخته ببینی چشم داداشت نمیبینه ببینی حتی نمیتونه روی پاهاش بشینه خیلی سخته برسی وقتی دیگه دیر شده باشه ببینی یه مشک خالی با دوتا دست رو زمینه خیلی وقتا دلم از غصه هوای گریه داره مثل عباس که واسه بغض داداشش بی قراره خیلی وقتا دوست دارم تشنه بمونم خیلی تشنه مثل عباس بشینم دعا کنم بارون بباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Tamana73 28837 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 دنیامه داداشم... دوستم..همه کسم..رازدارم...تکیه گاهم.. هرچی بگم ازش کم گفتم... خدا حفظش کنه.
afshin18 11176 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 من نه خواهر دارم نه داداشممممممممممممن داداش میخوام داداش بزرگتر یکی از عوارض تک فرزندی لوسی بیش از حده
saghar... 6666 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 یکی از عوارض تک فرزندی لوسی بیش از حده البته همیشه استثنا هم وجود داره و در این مورد واسه من صدق میکنه
afshin18 11176 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 البته همیشه استثنا هم وجود داره و در این مورد واسه من صدق میکنه همه شون هم همین حرفو میزنن
saghar... 6666 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 همه شون هم همین حرفو میزنن خب دلیل نمیشه چون همه این حرفو میزنن همه هم اشتباه بگن.... در ضمن اینجا دارالمجانین نیستا
afshin18 11176 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 خب دلیل نمیشه چون همه این حرفو میزنن همه هم اشتباه بگن....در ضمن اینجا دارالمجانین نیستا من دارم خصوصیات مشترکتون رو بیان می کنم
saghar... 6666 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 من دارم خصوصیات مشترکتون رو بیان می کنم شما روانشناسین عایا؟
ارسالهای توصیه شده