m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ خوش به حال خواهر کوچولوی من 3 تا داداش داره نمیزارن خم به ابروش بیاد خداکنه نذارید خم به ابروش بیاد! لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بهش توضیح دادی شوخی بوده؟غصه نخور بهش زمان بده ؛ کسی رو واسطه کن ؛ خب خوبه کم ک حرفم میزنه به حرف بیارش خیلی مغروره....خیلیا واسطه شدن.... اصلا انگار نه انگار... لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ من و داداشمم اینجوریییم اما من بزرگترم صمیییمی اما دوتامون هم شیطونی میکنیم میزنیم سروکله هم اما خواهر ندارم خدا هر دوتونو حفظ کنه لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ خداکنه نذارید خم به ابروش بیاد! مریم جوووووونییییییی آشتی کرد:hapydancsmil: وای باور نمیکنم گریه کردم الان اومد بغلم کرد قربووووونش برم:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ آبجی خیلی تنها میشه اگه داداش نداشته باشه!! بی پشت و پناه میشه اگه داداش نداشته باشه!! لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ خدا هر دوتونو حفظ کنه ممنووون خدا خواهر و برادرای شما رو هم حفظ کنه؛ حق نگهدارتون باشه لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ مریم جوووووونییییییی آشتی کرد:hapydancsmil:وای باور نمیکنم گریه کردم الان اومد بغلم کرد قربووووونش برم:hapydancsmil::hapydancsmil: آخخخخخخ جووووووووون:hapydancsmil::hapydancsmil: خیییییلی خوشحااال شدم تمناجوووونم خدا شما رو برای هم حفظ کنه عزییییزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ آبجی خیلی تنها میشه اگه داداش نداشته باشه!!بی پشت و پناه میشه اگه داداش نداشته باشه!! کـــاملــا درستــــه سماجون خدا همه برادرها رو حفظ کنه خواهر ها رو هم حفظ کنه سایه پدر و مادر هم رو سر همه باشه لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ کـــاملــا درستــــه سماجونخدا همه برادرها رو حفظ کنه خواهر ها رو هم حفظ کنه سایه پدر و مادر هم رو سر همه باشه انشاالله, لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ داداش خوبه یه حامی و تکیه گاهه خداروشکر دو تا از این نعمت ها دارم لینک به دیدگاه
mohammadreza soltani 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ نه مریم خانوم.خودم با اون دوقلوم. خدا شما رو هم حفظ کنه انشاا... لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آدم برادر نداشته باشه اعصاب راحت داره ارث کامل داره و خیلی خوبی های دیگه هم داره لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آدم برادر نداشته باشه اعصاب راحت داره ارث کامل داره و خیلی خوبی های دیگه هم داره :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ من یه دونه داداش دارم عاشقشم خدا نگهش داره برا من لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ منم 40-50 تا ابجی میخوام داداش همشونم.. صف رو رعایت کنین بی زحمت لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آدم داداش نداشته باشه هیچ اتفاقی نمی افته ! لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ داداش خوبه به شرط اینکه مجرد باشه و مال خودت!!! لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ داداش خوبه به شرط اینکه مجرد باشه و مال خودت!!! خیلی موافقم منم داداشیم از وقتی که ازدواج کرد ازش خیلی دور شدم... جونمون به جون هم وصل بود....الانم هست.. اما خوب دیگه الان تنها دخمل توی قلبش من نیستم..خانومش بیشتر جاهارو گرفته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده