saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ ریسرچر هستم ریسرچر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاخه چه ربطی داره به ریسرچر لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ ریسرچر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاخه چه ربطی داره به ریسرچر می چرخم دیتا جمع می کنم و از این دیتا به نتایجی می رسم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ می چرخم دیتا جمع می کنم و از این دیتا به نتایجی می رسم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خودمم نمی دونم یعنی چی استادمون می گفت لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خودمم نمی دونم یعنی چی استادمون می گفت من دیگه حرفی ندارم....شما برو همون دارالمجانین یه سرچ بزن متوجه میشی استادتون چی گفته لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من دیگه حرفی ندارم....شما برو همون دارالمجانینیه سرچ بزن متوجه میشی استادتون چی گفته خودم می دونم استادمون چی گفته کلا پایه ی یه قسمت از رشته مون هست صرفا می خواستم باهات ابراز هم دردی کنم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خودم می دونم استادمون چی گفته کلا پایه ی یه قسمت از رشته مون هست صرفا می خواستم باهات ابراز هم دردی کنم من فهمیدم شما چی گفتی فقط ربطشو به این تاپیک نفهمیدم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من فهمیدم شما چی گفتی فقط ربطشو به این تاپیک نفهمیدم ربطش به بچه های آخر بود نه تاپیک لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ از قدیم گفتن داداش پشت داداشه مگه میشه یکیشون باشه یکی دیگه نباشه مگه میشه یکی تشنه بره تنها لب دریا وقتی میرسی ببینی خون رو ساحله لباشه خیلی سخته داداشت صدات کنه نتونی پاشی خیلی سخته که ازت چیزی بخواد شرمنده باشی خیلی سخته دیگه جونی به تنت نمونده باشه داداشت صدات کنه پاشو بریم پاشو داداشی خیلی سخته ببینی چشم داداشت نمیبینه ببینی حتی نمیتونه روی پاهاش بشینه خیلی سخته برسی وقتی دیگه دیر شده باشه ببینی یه مشک خالی با دوتا دست رو زمینه خیلی وقتا دلم از غصه هوای گریه داره مثل عباس که واسه بغض داداشش بی قراره خیلی وقتا دوست دارم تشنه بمونم خیلی تشنه مثل عباس بشینم دعا کنم بارون بباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی متن این شعر رو خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ممنون لینک به دیدگاه
mimtanha 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من والا دوتاداداش دارم ولی هم ازخودم کوچیکترن هم این که من بیشتربه دردشون میخورم تااونا من داداش بزرگترموخامممم..... لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ آدم که داداش نداشته باشه البته یه مزیت داره. اونم اینه که عمه نمیشه! عمه بودن بد دردیه... لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من دوتا داداش دارم.. هر دوشونو خیلی دوس دارم:hapydancsmil: تحمله اینکه خار بره تو دستشونو ندارم میشینم های های گریه میکنم... اگه آدم داداش نداشته باشه انگار آسمونش هیچ وقت ابر نداره... لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ آدم که داداش نداشته باشه البته یه مزیت داره. اونم اینه که عمه نمیشه! عمه بودن بد دردیه... اینو خووووب اومدی.. منم که خواهر ندارم دیگه بدتر... آدم خاله نشه چقد بده... البته بچه های کوچیک فامیلو مجبور میکنم بهم بگن خاله.....خوبه که حالا به حرفم گوش میدن لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اینو خووووب اومدی.. منم که خواهر ندارم دیگه بدتر... آدم خاله نشه چقد بده...البته بچه های کوچیک فامیلو مجبور میکنم بهم بگن خاله.....خوبه که حالا به حرفم گوش میدن منم خواهر ندارم بچه کوچیک هم نداریم تو فامیل بهم بگن خاله ... برادر زاده مو مجبور میکنم بهم بگه خاله لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ منم خواهر ندارم بچه کوچیک هم نداریم تو فامیل بهم بگن خاله ... برادر زاده مو مجبور میکنم بهم بگه خاله الهی عزیزم... پس در این مورد درد مشترک داریم... لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من داداش میخوام داداش داشتن خیلی خوبه ولی من ندارممممم لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من داداش میخوامداداش داشتن خیلی خوبه ولی من ندارممممم عوضش خوش بحالته عمه نمیشی فحش بخوری ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده