m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ آدم داداش نداشته باشه انگار: ماکارونی ته دیگ نداره... ته چین مرغ نداره... کباب نون داغ نداره... قرمه سبزی بو نداره... املت تخم مرغ نداره... پیتزا سس نداره ...واالللااا... انگار میری میدون جنگ هیچ سلاحی همرات نداری! سلامتی همه داداشا! :icon_gol::icon_gol: 28 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ من نه خواهر دارم نه داداش ممممممممممممن داداش میخوام داداش بزرگتر لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ من نه خواهر دارم نه داداشممممممممممممن داداش میخوام داداش بزرگتر فدای تو خواهر گل خودم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ فدای تو خواهر گل خودم خدا نکنه خواهری:icon_gol: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اي جانم... به سلامتي همه داداشااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ پس حتما علت این که رشد جمعیت پایی اومده شما هستین لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ پس حتما علت این که رشد جمعیت پایی اومده شما هستین از چه نظر؟ لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ از قدیم گفتن داداش پشت داداشه مگه میشه یکیشون باشه یکی دیگه نباشه مگه میشه یکی تشنه بره تنها لب دریا وقتی میرسی ببینی خون رو ساحله لباشه خیلی سخته داداشت صدات کنه نتونی پاشی خیلی سخته که ازت چیزی بخواد شرمنده باشی خیلی سخته دیگه جونی به تنت نمونده باشه داداشت صدات کنه پاشو بریم پاشو داداشی خیلی سخته ببینی چشم داداشت نمیبینه ببینی حتی نمیتونه روی پاهاش بشینه خیلی سخته برسی وقتی دیگه دیر شده باشه ببینی یه مشک خالی با دوتا دست رو زمینه خیلی وقتا دلم از غصه هوای گریه داره مثل عباس که واسه بغض داداشش بی قراره خیلی وقتا دوست دارم تشنه بمونم خیلی تشنه مثل عباس بشینم دعا کنم بارون بباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ پس حتما علت این که رشد جمعیت پایی اومده شما هستین لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ دنیامه داداشم... دوستم..همه کسم..رازدارم...تکیه گاهم.. هرچی بگم ازش کم گفتم... خدا حفظش کنه. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من نه خواهر دارم نه داداشممممممممممممن داداش میخوام داداش بزرگتر یکی از عوارض تک فرزندی لوسی بیش از حده لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ یکی از عوارض تک فرزندی لوسی بیش از حده البته همیشه استثنا هم وجود داره و در این مورد واسه من صدق میکنه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ البته همیشه استثنا هم وجود داره و در این مورد واسه من صدق میکنه همه شون هم همین حرفو میزنن لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ همه شون هم همین حرفو میزنن خب دلیل نمیشه چون همه این حرفو میزنن همه هم اشتباه بگن.... در ضمن اینجا دارالمجانین نیستا لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ خب دلیل نمیشه چون همه این حرفو میزنن همه هم اشتباه بگن....در ضمن اینجا دارالمجانین نیستا من دارم خصوصیات مشترکتون رو بیان می کنم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من دارم خصوصیات مشترکتون رو بیان می کنم شما روانشناسین عایا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده