VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ پوشیدنه این شلوارا تو آمریکا ممنوعه!اولین بار این سبکه شلوار پوشیدن تو زندان های کالیفرنیا بوده و بعدها هم که... اونا هم گشت ارشاد دارن؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ حالا بازم اینا زیرش یه چیزی می پوشن!تو ایران که مرتیکه ی پشمالو !!! تو ایران واس بگن" شما راحت باش! بکش پایین! " :ws28::ws28: :banel_smiley_52: :ws47::ws47: حتما یاید قرمزش میکردی لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اونا هم گشت ارشاد دارن؟ نه بسیجی مخلص دارن 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اونا هم گشت ارشاد دارن؟ نه به این شدت ولی خوب! قانونه نباید بپوشن! مثل انداختنه آب دهن توی چین! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عجب چيزي ..........من عكس نديدم عکساشو صفحه ی دوم یکی گذاشت 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عکساشو صفحه ی دوم یکی گذاشت این شلوارا زنونشم هست:whistle: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید یه سوال واسم ایجاد شد :w127:اینا اونوخت موقع راه رفتن چیکار می کردن شلوارشون نمی اومد پایین آخه تو عکسا به نظر خیلی شله عزیزم اینا همین جوری که راه میرن شلواره داره میاد پایین. خیلی افتخار بدن جلوی کمربندشون رو می گیردن که ییهو شلواره نیاد پایین. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عزیزم اینا همین جوری که راه میرن شلواره داره میاد پایین. خیلی افتخار بدن جلوی کمربندشون رو می گیردن که ییهو شلواره نیاد پایین. اینا که میگن ما به سلیقه افراد احترام میدیم ما بهشون ازادی میدیم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خیلی زشته... یه بار به شوهزم گفتم: بیا برو شلوار اینو بکش بالا- کمک لازم داره شاید! همه داشتن نگاش می کردن به خدا! خیلی ضایع بود 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خیلی زشته... یه بار به شوهزم گفتم: بیا برو شلوار اینو بکش بالا- کمک لازم داره شاید!همه داشتن نگاش می کردن به خدا! خیلی ضایع بود حالا کشيد بالا؟؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ حالا کشيد بالا؟؟ نه بابا دیگه رومون نشد بریم بهش بگیم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده