a_Farzad 913 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 Sagging Pants یک ناهنجاری اجتماعی در جهان است که ابتدا سیستم زندان ایالات متحده به سه دلیل موجب آن شد، اول آنکه لباس زندانیان چند سایز برایشان بزرگتر بود. دوم، کمربندهای گاهی ابزاری برای خودکشی بود. سوم، از کمربند به نوعی برای دعوا کردن نیز استفاده میشد. این مد یا به اصطلاح Fashion در ادامه بین خوانندگان Hip hop رایج شد و آنان نیز لباس هایی اینچنین تن کردند. اما نحوه برخورد دولت آمریکا با این ناهنجاری چگونه بود؟ پاسخ: در اقدامی که یکی از سناتورهای سیاهپوست آمریکا انجام داد، کمپینی تحت عنوان “شلوارتو بکش بالا!” راه انداخت تا جوانان را متقاعد کند که این ناهنجاری را از خود دور کنند. 23
*--T--* 1699 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 Sagging Pants اما نحوه برخورد دولت آمریکا با این ناهنجاری چگونه بود؟ پاسخ: در اقدامی که یکی از سناتورهای سیاهپوست آمریکا انجام داد، کمپینی تحت عنوان “شلوارتو بکش بالا!” راه انداخت تا جوانان را متقاعد کند که این ناهنجاری را از خود دور کنند. :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :w16: 3
T-bag 320 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 حالا بازم اینا زیرش یه چیزی می پوشن! تو ایران که مرتیکه ی پشمالو !!! تو ایران واس بگن" شما راحت باش! بکش پایین! " 2
RoBiC 590 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 حالا بازم اینا زیرش یه چیزی می پوشن!تو ایران که مرتیکه ی پشمالو !!! تو ایران واس بگن" شما راحت باش! بکش پایین! " :ws28: من که روم نمیشه بگم بکش پائین!!! 4
Cinderella 9897 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 حالا بازم اینا زیرش یه چیزی می پوشن!تو ایران که مرتیکه ی پشمالو !!! تو ایران واس بگن" شما راحت باش! بکش پایین! " :banel_smiley_52: :ws47::ws47: 3
pianist 31129 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 حالا اونا هر غلطي ميخوان بکنن! اين که ما ايرانيا بخوايم تکرارش کنيم خيلي زشته والاااااا من خودم تو خيابون و دانشگاه و... زياد ديدم از اين جور پسر دخترا با ريختاي عجيب در حالي که خيلياشون فقير هستن و لنگ يه لقمه نون ولي...... 7
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 ببخشید یه سوال واسم ایجاد شد :w127: اینا اونوخت موقع راه رفتن چیکار می کردن شلوارشون نمی اومد پایین آخه تو عکسا به نظر خیلی شله 2
pianist 31129 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 ببخشید یه سوال واسم ایجاد شد :w127:اینا اونوخت موقع راه رفتن چیکار می کردن شلوارشون نمی اومد پایین آخه تو عکسا به نظر خیلی شله آخه ميخ کردن به پاهاشون!! 2
afshin18 11175 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 حالا بازم اینا زیرش یه چیزی می پوشن!تو ایران که مرتیکه ی پشمالو !!! تو ایران واس بگن" شما راحت باش! بکش پایین! " مگه خرسه تا چند مدت دیگه همین میشه مد روز تو ایران
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 تیکراری...تو تالار عکس دیروز اینو گذاشتن ولی روم به دیوار و با خیجالت بسی فراوان لباس زیر شلوارشون خیلیییییییییی ضایعس 2
گیلاس 367 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 پوشیدنه این شلوارا تو آمریکا ممنوعه! اولین بار این سبکه شلوار پوشیدن تو زندان های کالیفرنیا بوده و بعدها هم که... 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 آخه ميخ کردن به پاهاشون!! نه فکر کنم از چسب رازی استفاده کردن 2
RoBiC 590 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 به نظر میرسه به یاد دوران شیرین کودکی، شلوارشونو کثیف کردند!!! خیلی سنگین به نظر میرسه!!! 1
ارسال های توصیه شده