رفتن به مطلب

یه تصمیم به جای یه نفر

ارسال های توصیه شده

به جای تمام استادامون تصمیم میگیرم که همه دانشجوها رو پاس کنم:ws3:

ساغر جون فقط میتونی جای یه نفر تصمیم بگیری. کدوم استاد؟؟؟؟:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ساغر جون فقط میتونی جای یه نفر تصمیم بگیری. کدوم استاد؟؟؟؟:w16:

جای استاد مغناطیسمون تصمیم میگیرم که همه بالای 9 هاروپاس کنم

نامرد 9.75رو پاس نمیکنه.من با بدبختی پاس شدم:4564:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من اگه قرا بود جای کسی تصمیم بگیرم اون استاد مشاورمه...

که هیچ کمکی برای کار پایان نامه ام بهم نکرد...:icon_pf (34):

جای اون باشم تصمیم میگیرم

لااقل پیش استاد راهنما زیرآب کسی رو که کمکی بهش نکردم نزنم.......

• Like 6
لینک به دیدگاه

جای خدا تصمیم میگرفتم به هر کسی بچه ندم . خیلی ها رو بهم نمیرسوندم . معتادها رو کلا عقیم می آفریددم تا هیچ وقت بچه دار نشوند و زندگی خیلی ها رو داغون نکنند .

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام

اول از همه از پری ناز بخاطر تاپیک خوبش تشکر میکنم چون واقعا موضوع خوبی رو برای بحث وصحبت کردن انتخاب کرده

من اگه قرار باشه جای کسی باشم یا جای کسی تصمیم بگیر اول از همه سعی میکردم جای حوا باشم تا اون سیب یا دونه لعنتی رو نخورم وقبل ار خوردنش کمی فکر میکردم تا با خوردن اون سیب باعث نمیشودم تا پای این همه انسان به این دنیا باز بشه وتقاص کارها وگناههای نکرده رو پس بدن واخر سر هم تو اتیش جهنم بسوزیم که چی شوده گناه کردیم چه گناهی کردیم حواه سیب خورده وما اومدیم به این دنیا تا امتحان بشم ازمون پس بدیم واگه قبول نشودیم وگناه کردیم در اتیش جهنم بسوزیم اره من اگه اختیار انتخاب کردن رو داشتم که بجای چه کسی باشم دو نفر رو انتخاب میکردم ویکیش حوا بود

اگه نمیتونستم حوا رو انتخاب کنم صد در صدر وبه دونه شک

شیطان رو انتخاب میکردم

اگه بجای شیطان بودم سعی میکردم تا جلوی انسان تعظیم کنم وحرف خدای خودم رو زمین نمینداختم سعی میکردم اگه از انسان کینه وکدورتی رو داشتم توی دل خودم نگه دارم وبه انسان تعظیم کنم تا هیچ کدوم یکی از این ماجراها پیش نیاد وخدا منو از درگاهش نندازه بیرون ومن باعث نشم که این همه انسان بیان به این دنیا وبخاطر یک دونه تعظیم نکردن من خر زندگی این همه انسان تباه بشه وبا گول زدن انسان باعث نشم در اتیش جهنم بسوزن در صورتی که انسان هیچ گناهی نداره و همه ما انسانها قربانی گول زدنهای شیطانی میشیم که از درگاه خدا رونده شوده وداره بی لیاقت بودن وبی ارزش بودن ما رو به خدا ثابت میکنه اون وقت ماها چیکار میکنیم با گول خوردن وانجام کارهای گناه حقیقت حرفهای شیطان رو در پیشگاه خدا ثابت میکنیم وخودمون رو هیچ حساب میکنیم واقعا چرا چرا وچرا

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

اول از همه از پری ناز بخاطر تاپیک خوبش تشکر میکنم چون واقعا موضوع خوبی رو برای بحث وصحبت کردن انتخاب کرده

من اگه قرار باشه جای کسی باشم یا جای کسی تصمیم بگیر اول از همه سعی میکردم جای حوا باشم تا اون سیب یا دونه لعنتی رو نخورم وقبل ار خوردنش کمی فکر میکردم تا با خوردن اون سیب باعث نمیشودم تا پای این همه انسان به این دنیا باز بشه وتقاص کارها وگناههای نکرده رو پس بدن واخر سر هم تو اتیش جهنم بسوزیم که چی شوده گناه کردیم چه گناهی کردیم حواه سیب خورده وما اومدیم به این دنیا تا امتحان بشم ازمون پس بدیم واگه قبول نشودیم وگناه کردیم در اتیش جهنم بسوزیم اره من اگه اختیار انتخاب کردن رو داشتم که بجای چه کسی باشم دو نفر رو انتخاب میکردم ویکیش حوا بود

اگه نمیتونستم حوا رو انتخاب کنم صد در صدر وبه دونه شک

شیطان رو انتخاب میکردم

اگه بجای شیطان بودم سعی میکردم تا جلوی انسان تعظیم کنم وحرف خدای خودم رو زمین نمینداختم سعی میکردم اگه از انسان کینه وکدورتی رو داشتم توی دل خودم نگه دارم وبه انسان تعظیم کنم تا هیچ کدوم یکی از این ماجراها پیش نیاد وخدا منو از درگاهش نندازه بیرون ومن باعث نشم که این همه انسان بیان به این دنیا وبخاطر یک دونه تعظیم نکردن من خر زندگی این همه انسان تباه بشه وبا گول زدن انسان باعث نشم در اتیش جهنم بسوزن در صورتی که انسان هیچ گناهی نداره و همه ما انسانها قربانی گول زدنهای شیطانی میشیم که از درگاه خدا رونده شوده وداره بی لیاقت بودن وبی ارزش بودن ما رو به خدا ثابت میکنه اون وقت ماها چیکار میکنیم با گول خوردن وانجام کارهای گناه حقیقت حرفهای شیطان رو در پیشگاه خدا ثابت میکنیم وخودمون رو هیچ حساب میکنیم واقعا چرا چرا وچرا

خوش امدی:icon_gol:

اونوقت احیانا ادم بی تقصیر بود دیگه:whistle:

اگه شیطان نبود هیچ وقت تکامل وتعالی انسان هم مفهوم نداشت.یه جورایی اگه اون نبود قدرت اختیار هم خیلی مفهوم نداشت.چون کسی نبود که راه اشتباه رو پیشنهاد بده.

این وسط اونی مرده که با وجود شیطان به خدابرسه.:a030:

البته اگه شیطان سجده کرده بود همونجا پیش خدابودیم و کارها خیلی اسون تر بود:ws36::shad:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مرسی پری ناز:icon_gol:

نه من نگفتم ادم بی تقصیر بود.سوال شما این بود

اگه قرار باشه یه تصمیم به جای یه نفر بگیرید چه تصمیمی میگیرید وبه جای چه کسی؟؟؟؟؟

منم بخاطر حرف شما گفتم بجای شیطان وحوا میشود

من همه حرفهای شما رو قبول دارم وخیلی هم خوش اومد مخصوصا از این قسمتش که نوشتید(

این وسط اونی مرده که با وجود شیطان به خدابرسه)بخاطر این حرفی که نوشتید تو هر تاپیک ارسالی شما رو ببینم یک امتیاز وسپاس از طرف من دارید

ولی خودمونیم پری ناز اگه شیطان سجده میکرد هیچ کدوم از این اتفاقات رخ نمیداد واگه حوا اون سیب یا دونه رو نمیخورد واگه وهزاران تا اگه واما وچرا.به چه دلیل.کاش میشود .ای کاش.هیچ وقت .افسوس.اتفاق نمیفتاد:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اگه خـــــــــــــــــــدا بودم …

یه بار دیگه تمـــــــــــــــوم بنده هام رو میشمردم

ببینم که یه وقت یکیشون تنــــــــــــها نمونده باشه …

و هوای دو نفره ها رو انقدر به رخ تک نفره ها نمی کشیدم!!!!

«حسین پناهی»

• Like 4
لینک به دیدگاه

به جای یکی از دوستان سابقم و تصمیم میگرفتم به جای اینکه مقلد و پیروی فردی باشم که به اندازه ی کافی عاقل نیست و خودش پر از مشکله،راهی رو انتخاب میکردم و با اعتماد به نفس کامل تو اون راه قدم برمیداشتم تا افراد زیادی از روش من برای رسیدن به موفقیت تقلید کنن.

:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من جای مردا تصمیم میگرفتم که جای عاشق ده نفر شدن عاشق یکی شم باهاش ازدواج کنم نزارمم آب تو دلشون تکون بخوره :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به ژای یک بنده خدایی تصمیم میگرفتم اینقد کژژ ندم و استعفا بدم جماعتی رو خوژحال کنم:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...