رفتن به مطلب

رسانه ها پیامبران هزاره سوم

soheiiil

ارسال های توصیه شده

یک نقل قول:

برای آنانی که مثل من همچنان رسانه ها را بایکت میکنند .

اساسا هنوز معتقدم که رسانه ها همچنان به حکومت بی چون چرایشان بر اذهان مردمان هزاره سوم ادامه میدهند این حکومت کثیف ترن و بی رحم ترن شیوه حکومتی است که تا کنون بر مردم این کره خاکی مسلط شده است . این رسانه ها هستند که امروز همه چیز از ریاست جمهور کشورشان تا حالات واحساساتشان در ساعات مختلف در روز یا شب را تعیین میکنند .

من آدم بی سوادی نیستم . من پشت کوه زندگی نمیکنم من متعلق به امروزم در فضا و هوای امروز زندگی میکنم . اما

زمان زیادی است که شبکه های مزخرف جمهوری اسلامی را نگاه نمی کنم شبکه های آبدو خیاری(مزخرف تر) فارسی زبان لس آنجلسی را هم نگاه نمی کنم و حتی مانستر شبکه ها را که اصلا دوست ندارم نام شان را ببرم هم نگاه نمی کنم آخرین دفعه 2 ماه پیش گذری آنها را تورق کردمشان .

ایا راهی برای پایان دادن این حکومت بی جون چرا می توان متصور شد ؟

جواب این سوال کمی مایوس کننده است شاید این هم دیالکتیک تاریخ باشد که برمردمان این هزاره روا باشد .و فعلا راه گریزی بر این نباشد رسانه ها تقریبا همه جیز را تحت کنترل دارند همانطور که ستاره های هالیوود ستاره شدنشان را مدیوم رسانه ها هستند و چراغشان افول نخواهد کرد تا زمانی که به رسانه ها همچنان پایبندند. ستاره های معماری هم به مانند ستاره های هالیوود اند. نه تنها ستاره ها حتی استایل معماری را هم آنان تعیین میکنند به راستی آیا پرسپکتیوهایی که امروز در رسانه های معماری و حتی گفتار منتشر می شوند می توانند راهی به مسئله معماری داشته باشند . به راستی نه ؟ یعنی حداقل نگارنده اعتقادی به درک معماری و فضا جوهره اصلی آن به این شکل ندارد .اما این جریان واقعی و قدرتمند همچنان ادامه دارد .:w00:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 8 ماه بعد...

كلا بيشتر رسانه ها يه ضريب انحرافي دارن (يا همون دروغ گويي و كج نمايي) كه در جهت حفظ منافع و امنيت كشورهاشون مصرف ميكنن مثلا تلوزيوني ميلي ايران ضريبش انحرافش 180 يعني هرچي مي گه 180 تا انحراف داره با واقعيت

• Like 2
لینک به دیدگاه

دروغ گو ترین رسانه ها اول جمهوری اسلامی .. و بعد اون آمریکاییاش

البته جمهوری اسلامی با اختلاف بسیار زیادی در صدر جدوله

bbc هم خیلی وقتا نو برنامه هاش بخاطر سیاست واقعیت رو چپکی نشون میده ... البته از اون دو تا کمتره

ما هم الان تقریبا یه سال تلویزیون ایران رو نداریم .... خیلی راحت تره بخدا

• Like 4
لینک به دیدگاه

:icon_pf (34):منم اصلا حوصلم نمیشه بشینم پای برنامه های هزار بار تکراری رسانه ملی............از فیلم هاشون تا اخبارهاشون که اگر دقت کنی بعضی از خبرهاشون چند ماه قبل پخش شده بازم تکرار میشه........البته اطلاعات منم مال 2سال پیشه که برنامه رسانه ملی نگاه میکردم اونهم گذری:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):منم اصلا حوصلم نمیشه بشینم پای برنامه های هزار بار تکراری رسانه ملی............از فیلم هاشون تا اخبارهاشون که اگر دقت کنی بعضی از خبرهاشون چند ماه قبل پخش شده بازم تکرار میشه........البته اطلاعات منم مال 2سال پیشه که برنامه رسانه ملی نگاه میکردم اونهم گذری:ws3:

رسانه ميلي

اخبارشون داآآآ غونه

كافي يه سوسك تو فرانسه بميره يا يه كلاغ تو انگليس ديگه ول كن نيستن اما اينجا ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...