Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ درود عاقا اول از همه عرض کنم که شرکت برای عموم آزاد است و دوم از همه هرچه میخواهد دل تنگت بگو اغلب دوستان من رو به یک اژدها و در مواقعی افعی دوسر تشبیه کردن البته یک مورد مار غاشیه هم گزارش شده اندکی از دوستان هم القابی مثل با مرام و با معرفت و غیره ذالک نسبت دادن و اخیرا هم به صفت شهید مزین شدم حالا دوستان تشریف بیارید و هر آنچه از شخصیت این حقیر سراپا تقصیر برداشت کردید در دایره این تایپیک بریزید باشد که برای آیندگان درس عبرتی باشیم 33 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام آخه چیه تو تحلیل داره؟ از شوخی گذشته بچه بدی نیستی..سعی کنی بهترم میشی.. با معرفتی.. دوست روزهای سختی.. بعضی وقتا زیادی مهربونی.. جاهایی دلت میسوزه که نباید بسوزه.. یادم اومد بازم میام.. شاد باشی.. 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام آخه چیه تو تحلیل داره؟ از شوخی گذشته بچه بدی نیستی..سعی کنی بهترم میشی.. با معرفتی.. دوست روزهای سختی.. بعضی وقتا زیادی مهربونی.. جاهایی دلت میسوزه که نباید بسوزه.. یادم اومد بازم میام.. شاد باشی.. نیدونم چیم تحلیل داره ولی بفرموده ما تایپیک زدیم هاع بازم بیا خونه خودته 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اوه اوه این اژدها دو سر ک بوی ترشیدگیش انجمن رو برداشته کیه؟ خب میرسیم به مهدیییییی ادم فوق العاده با جنبه ایه البته میدونم من خوبم ک این بشر و خوب میبینم ولی جدی جدی پسر گلیه کارمند کار راه اندازیه یه بار رفتم ادارشون کارم گیر بود و نشناخت ولی من میشناختمش خدایی کار راه ونداحت ولی این اولین باره ک خودش فهمیده امان از وقتی ک با کسی اینجا بحثش بشه به سه قسمت مساوی تقسیمش میکنه نخند ابرادت بود لامصب میخوام به ممد بگم تو رو بندازه بیرون از اینجا آقا ما دماغمون و از سر راه نیاوردیم ک بو کپک خفمون کنه ها:icon_razz: نمره ای ک بهش میدم از 20فعلا برای قبولی خرداد نمره آورد ولی بیشتر تلاش کن:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ بابایی خسیس خودمممممممممم یه بابای بد اخلاق ، دست بزنم داره، مامانموکشته منو سپرده دست بهزیستی تا ماشین نخریدی همینه 7 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ من حس میکنم یکم ناامید تشریف دارید.تلاشتون کمه البته اینا همش از عوارض پیریه دست خودتون نیست. با معرفتید واقعاااااااااااا فعلا اینا یادم مونده ازتون 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ به به به... سلااااااااام.... روزخوش... خوبی؟ پیشی چطوره؟ ..... و اما تحلیل آقا مهدی گل...:hapydancsmil: اول از همه چون دی ماهیه بهترینه.... ولی جدی...با معرفت"خیلییییییییییی"....مهربون...به موقع شوخ به موقع آروم...:icon_gol: 24ساعت 25ساعتش تو نته... پیشی خیلی دوس داری ...متاسفانه...:vahidrk: عمو سیبیله خودمه....:w139: درکل خووووووووووووبه..البته شاید تو فضای مجازی... موفق و شاد و سلامت باااااااااااااشی ایشالا...:icon_gol::626gdau: 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام بابا بزرگ خوبین شما؟ من که شناخت زیادی ندارم ولی تا اونجایی که میدونم بادهه هفتادیا مشکل دارن انگار دشمنشونن اهل شوخی هستن اوه اوه تازه یادم افتاد یه بار داشتن منو میکشتن که خودم تسلیم شدم یادتونه که؟؟؟؟منو ترور می کردین 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اوه اوه این اژدها دو سر ک بوی ترشیدگیش انجمن رو برداشته کیه؟خب میرسیم به مهدیییییی ادم فوق العاده با جنبه ایه البته میدونم من خوبم ک این بشر و خوب میبینم ولی جدی جدی پسر گلیه کارمند کار راه اندازیه یه بار رفتم ادارشون کارم گیر بود و نشناخت ولی من میشناختمش خدایی کار راه ونداحت ولی این اولین باره ک خودش فهمیده امان از وقتی ک با کسی اینجا بحثش بشه به سه قسمت مساوی تقسیمش میکنه نخند ابرادت بود لامصب میخوام به ممد بگم تو رو بندازه بیرون از اینجا آقا ما دماغمون و از سر راه نیاوردیم ک بو کپک خفمون کنه ها:icon_razz: نمره ای ک بهش میدم از 20فعلا برای قبولی خرداد نمره آورد ولی بیشتر تلاش کن:vahidrk: ممنون شقی کی اومدی ناقلا استتار کرده بودی نکنه دستت در نکنه بگی این ممد حذفم کنه کلهم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ بابایی خسیس خودممممممممممیه بابای بد اخلاق ، دست بزنم داره، مامانموکشته منو سپرده دست بهزیستی تا ماشین نخریدی همینه شما بذار جاهازت تکمیل شه دخملم ماشینم میخرم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ من حس میکنم یکم ناامید تشریف دارید.تلاشتون کمه البته اینا همش از عوارض پیریه دست خودتون نیست.با معرفتید واقعاااااااااااا فعلا اینا یادم مونده ازتون مرسی ویکی خوب بود تحلیلت 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ به به به...سلااااااااام.... روزخوش... خوبی؟ پیشی چطوره؟ ..... و اما تحلیل آقا مهدی گل...:hapydancsmil: اول از همه چون دی ماهیه بهترینه.... ولی جدی...با معرفت"خیلییییییییییی"....مهربون...به موقع شوخ به موقع آروم...:icon_gol: 24ساعت 25ساعتش تو نته... پیشی خیلی دوس داری ...متاسفانه...:vahidrk: عمو سیبیله خودمه....:w139: درکل خووووووووووووبه..البته شاید تو فضای مجازی... موفق و شاد و سلامت باااااااااااااشی ایشالا...:icon_gol::626gdau: درینکه دی ماهیا گلن شکی نیس اما مردان دی ماهی به مراتب گل ترن بیچاره من کی همش انجمنم سیبیلو هم خودت 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام بابا بزرگ خوبین شما؟من که شناخت زیادی ندارم ولی تا اونجایی که میدونم بادهه هفتادیا مشکل دارن انگار دشمنشونن اهل شوخی هستن اوه اوه تازه یادم افتاد یه بار داشتن منو میکشتن که خودم تسلیم شدم یادتونه که؟؟؟؟منو ترور می کردین آره متأسفانه ناموفق بود 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خوبتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ مهربون دوست داشتنی به فکر همه هست یکمم تندخو... 6 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سعادت آشنایی ندارم با شما ولی باتوجه به ارسال ها تون چند خصوصیت میگم: آدمی منطقی،خوش مرام ،با معرفت، کم تظاهر و رک گویی هستید 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلاممممممممم اقای مهدی گل رفیق قدیم الایام می رم سر اصل مطلب سیاسی بی ترمز - اهل بحث بودن - مخالف تشکیل خانواده دادن - - مهربون و دوست داشتنی از صفات بارز مهدی(ره) بود... 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ شما بذار جاهازت تکمیل شه دخملم ماشینم میخرم نمیخوااااااااااممممممم چطور واسه زنت ماشین خریدیییییی 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام به اقاي اكسل...... خوب اول خصوصيات خوبتو ميگم/ دلسوزي/ مهربوني/ خيلي با احساس هستي ولي فكر ميكني كه نشون نميدي.../ منطقي هستي تايه حدودي/ درمورد خيلي موضوعات فكر ميكني و راه حلشو بلاخره در مياري تادر هم نياري ول كن نيستي/ من از كسي انتقاد نميكنم. چون همه 100درصد خوب نيستن و 100درصد بد نيستن.. كه برميگرده به خود افراد..و اين انتقاد رو به نظر من بايد افراد درجه اول خانواده از ادم كنن. چون شناختشون كامله.. اينجامجازيه و انتقاد كردن در اينجا بيشتر به خاطر شناخت نيست بخاطر لحن نوشتن ... كه من اين انتقادات رو قبول ندارم.. (مگر اينكه شناخت واقعي داشته باشيم) مسلما.. با مسدوليت . و خانواده دوستي.. و از پستهايي كه زدي متوجه شدم. براي موفقيت خانوادت تلاش ميكني.. زياد بحث سياسي ميكني.. ولي واردش نميشي ملتو ميندازي تو سياست اهان شطرنج باز حرفه اي.. يه بار منو اچمز كرد.. يادته؟ دوست خوبي هستي مهدي... و بخاطر خوب بودنت ممنونم/ سالمو سلامت باشي/:a030: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده