Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 :gnugghender: برا من شاخ بازی درمیاری حالا عاطفه خانم؟! 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 برا من شاخ بازی درمیاری حالا عاطفه خانم؟! هستیم! امری هست؟ 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 مستدام باشین مدیر ارشد سابق رو بنداز دور :icon_razz: هیچوقت از هیچ عنوانِ «سابق»ی خوشم نمیومد. بخاطر همینه که وقتی برکنارم میکردند(!) نمیذاشتم برچسب «سابق» بخورم. 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 مدیر ارشد سابق رو بنداز دور :icon_razz:هیچوقت از هیچ عنوانِ «سابق»ی خوشم نمیومد. بخاطر همینه که وقتی برکنارم میکردند(!) نمیذاشتم برچسب «سابق» بخورم. آسه آسه 2
ara engineer 1866 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 بچه ها سلام نیاز به همفکری دارم.... من سر کار میرم و الان 2 سال که کارشناسی مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی رو گرفتم در حال حاضر 5شنبه ها تعطیلم و خیلی راحت با شرط معدل میتونم ارشدمو از دانشگاه خودمون اونم تو رشته مهندسی فرایند بگیرم. منم میخوام از همین ترم شروع کنم .... حالا یه سری موافقا باهام یه سری از اطرافیانم نه... نظر شما چیه؟ 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 بچه ها سلام نیاز به همفکری دارم.... من سر کار میرم و الان 2 سال که کارشناسی مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی رو گرفتم در حال حاضر 5شنبه ها تعطیلم و خیلی راحت با شرط معدل میتونم ارشدمو از دانشگاه خودمون اونم تو رشته مهندسی فرایند بگیرم. منم میخوام از همین ترم شروع کنم .... حالا یه سری موافقا باهام یه سری از اطرافیانم نه... نظر شما چیه؟ سلام دوست عزیز راستش نمیدونم صنایع غذایی چه ربطی به طراحی فرآیند داره؟!؟! اما به نطر من یاد گرفتن چیزهای بیشتر و بهتر خیلی خوبه اگر من جای شما بودم احتمالاً ادامه میدادم (گفتم احتمالاً چون شرایط شما رو دقیق نمیدونم) 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 بچه ها سلام نیاز به همفکری دارم.... من سر کار میرم و الان 2 سال که کارشناسی مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی رو گرفتم در حال حاضر 5شنبه ها تعطیلم و خیلی راحت با شرط معدل میتونم ارشدمو از دانشگاه خودمون اونم تو رشته مهندسی فرایند بگیرم. منم میخوام از همین ترم شروع کنم .... حالا یه سری موافقا باهام یه سری از اطرافیانم نه... نظر شما چیه؟ سلاااااااااااام.خوبی؟؟ منظور ت از دانشگاه خودت آزاده آیا؟؟ خیلیییییی خوبه که در کنار کار ، درستم ادامه بدی. اما باید دید که این گرایش کنترل فرآیند با شغلی که داری مرتبطه یا نه.اگه باعث پیشرفت کاریت میشه برو. وگرنه خودتو اذیت نکن برای ارشد همون صنایع غذایی بخون. 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 کلا اگه به کارت آسیب نمیزنه خوندن ارشد بهتر از نخوندنشه... اگه دیدی داره به کارت ضرر میزنه همون وسطا برو انصراف بده یا خیلی CoooOoooooOool () ارشدت رو تموم کن.... (البته به شرطی که کارت رو دوست داشته باشی) 3
ara engineer 1866 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 سلام دوست عزیز راستش نمیدونم صنایع غذایی چه ربطی به طراحی فرآیند داره؟!؟! اما به نطر من یاد گرفتن چیزهای بیشتر و بهتر خیلی خوبه اگر من جای شما بودم احتمالاً ادامه میدادم (گفتم احتمالاً چون شرایط شما رو دقیق نمیدونم) صنایع غذایی هیچ ربطی نداره و متاسفانه این گرایشی بود که دوره کارشناسی گریبان گیرم شد. 2
ara engineer 1866 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 سلاااااااااااام.خوبی؟؟ منظور ت از دانشگاه خودت آزاده آیا؟؟ خیلیییییی خوبه که در کنار کار ، درستم ادامه بدی. اما باید دید که این گرایش کنترل فرآیند با شغلی که داری مرتبطه یا نه.اگه باعث پیشرفت کاریت میشه برو. وگرنه خودتو اذیت نکن برای ارشد همون صنایع غذایی بخون. بلی ازاد کار ما با پتروشیمی و نفت وگاز ، پس مطمئنا فرایند مرتبط تر .... من صنایع غذایی دوست ندارم 3
ara engineer 1866 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 کلا اگه به کارت آسیب نمیزنه خوندن ارشد بهتر از نخوندنشه... اگه دیدی داره به کارت ضرر میزنه همون وسطا برو انصراف بده یا خیلی CoooOoooooOool () ارشدت رو تموم کن.... (البته به شرطی که کارت رو دوست داشته باشی) فکر نکنم به کارم اسیب بزنه ... ولی پیشنهاد انصرافت عالی بود 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 بلی ازاد کار ما با پتروشیمی و نفت وگاز ، پس مطمئنا فرایند مرتبط تر .... من صنایع غذایی دوست ندارم صد درصد همینجوریه. پس بـــــــــــــــرو. 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 اومدم اسپم کنمسلام خخخخخخخخ سلاااااااااااااام. آیا تالار ادبیات برای اسپم کافی نیس؟؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 سلاااااااااااااام. آیا تالار ادبیات برای اسپم کافی نیس؟؟ خیر کافی نیست و اسپم های ما فراتر از یک تالار هستند 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 خیر کافی نیستو اسپم های ما فراتر از یک تالار هستند آها.پس بفرمایید 3
ارسال های توصیه شده