Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ :gnugghender: برا من شاخ بازی درمیاری حالا عاطفه خانم؟! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ برا من شاخ بازی درمیاری حالا عاطفه خانم؟! هستیم! امری هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ هستیم!امری هست؟ نخیر الهه خانم عرضی نیست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ مستدام باشین مدیر ارشد سابق رو بنداز دور :icon_razz: هیچوقت از هیچ عنوانِ «سابق»ی خوشم نمیومد. بخاطر همینه که وقتی برکنارم میکردند(!) نمیذاشتم برچسب «سابق» بخورم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ مدیر ارشد سابق رو بنداز دور :icon_razz:هیچوقت از هیچ عنوانِ «سابق»ی خوشم نمیومد. بخاطر همینه که وقتی برکنارم میکردند(!) نمیذاشتم برچسب «سابق» بخورم. آسه آسه 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها سلام نیاز به همفکری دارم.... من سر کار میرم و الان 2 سال که کارشناسی مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی رو گرفتم در حال حاضر 5شنبه ها تعطیلم و خیلی راحت با شرط معدل میتونم ارشدمو از دانشگاه خودمون اونم تو رشته مهندسی فرایند بگیرم. منم میخوام از همین ترم شروع کنم .... حالا یه سری موافقا باهام یه سری از اطرافیانم نه... نظر شما چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها سلام نیاز به همفکری دارم.... من سر کار میرم و الان 2 سال که کارشناسی مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی رو گرفتم در حال حاضر 5شنبه ها تعطیلم و خیلی راحت با شرط معدل میتونم ارشدمو از دانشگاه خودمون اونم تو رشته مهندسی فرایند بگیرم. منم میخوام از همین ترم شروع کنم .... حالا یه سری موافقا باهام یه سری از اطرافیانم نه... نظر شما چیه؟ سلام دوست عزیز راستش نمیدونم صنایع غذایی چه ربطی به طراحی فرآیند داره؟!؟! اما به نطر من یاد گرفتن چیزهای بیشتر و بهتر خیلی خوبه اگر من جای شما بودم احتمالاً ادامه میدادم (گفتم احتمالاً چون شرایط شما رو دقیق نمیدونم) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها سلام نیاز به همفکری دارم.... من سر کار میرم و الان 2 سال که کارشناسی مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی رو گرفتم در حال حاضر 5شنبه ها تعطیلم و خیلی راحت با شرط معدل میتونم ارشدمو از دانشگاه خودمون اونم تو رشته مهندسی فرایند بگیرم. منم میخوام از همین ترم شروع کنم .... حالا یه سری موافقا باهام یه سری از اطرافیانم نه... نظر شما چیه؟ سلاااااااااااام.خوبی؟؟ منظور ت از دانشگاه خودت آزاده آیا؟؟ خیلیییییی خوبه که در کنار کار ، درستم ادامه بدی. اما باید دید که این گرایش کنترل فرآیند با شغلی که داری مرتبطه یا نه.اگه باعث پیشرفت کاریت میشه برو. وگرنه خودتو اذیت نکن برای ارشد همون صنایع غذایی بخون. 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ کلا اگه به کارت آسیب نمیزنه خوندن ارشد بهتر از نخوندنشه... اگه دیدی داره به کارت ضرر میزنه همون وسطا برو انصراف بده یا خیلی CoooOoooooOool () ارشدت رو تموم کن.... (البته به شرطی که کارت رو دوست داشته باشی) 3 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز راستش نمیدونم صنایع غذایی چه ربطی به طراحی فرآیند داره؟!؟! اما به نطر من یاد گرفتن چیزهای بیشتر و بهتر خیلی خوبه اگر من جای شما بودم احتمالاً ادامه میدادم (گفتم احتمالاً چون شرایط شما رو دقیق نمیدونم) صنایع غذایی هیچ ربطی نداره و متاسفانه این گرایشی بود که دوره کارشناسی گریبان گیرم شد. 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ سلاااااااااااام.خوبی؟؟ منظور ت از دانشگاه خودت آزاده آیا؟؟ خیلیییییی خوبه که در کنار کار ، درستم ادامه بدی. اما باید دید که این گرایش کنترل فرآیند با شغلی که داری مرتبطه یا نه.اگه باعث پیشرفت کاریت میشه برو. وگرنه خودتو اذیت نکن برای ارشد همون صنایع غذایی بخون. بلی ازاد کار ما با پتروشیمی و نفت وگاز ، پس مطمئنا فرایند مرتبط تر .... من صنایع غذایی دوست ندارم 3 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ کلا اگه به کارت آسیب نمیزنه خوندن ارشد بهتر از نخوندنشه... اگه دیدی داره به کارت ضرر میزنه همون وسطا برو انصراف بده یا خیلی CoooOoooooOool () ارشدت رو تموم کن.... (البته به شرطی که کارت رو دوست داشته باشی) فکر نکنم به کارم اسیب بزنه ... ولی پیشنهاد انصرافت عالی بود 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ بلی ازاد کار ما با پتروشیمی و نفت وگاز ، پس مطمئنا فرایند مرتبط تر .... من صنایع غذایی دوست ندارم صد درصد همینجوریه. پس بـــــــــــــــرو. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ اومدم اسپم کنم سلام خخخخخخخخ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ اومدم اسپم کنمسلام خخخخخخخخ سلاااااااااااااام. آیا تالار ادبیات برای اسپم کافی نیس؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااام. آیا تالار ادبیات برای اسپم کافی نیس؟؟ خیر کافی نیست و اسپم های ما فراتر از یک تالار هستند 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خیر کافی نیستو اسپم های ما فراتر از یک تالار هستند آها.پس بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ آها.پس بفرمایید نمیگفتی هم خودم میفرمائیدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده