mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ مردی به نام تی . . . گفته است: خب منم دقیقا همین کارو دارم میکنم و کتابی که انتخاب کردم ترمودینامیک ون نس هست!به نظرتون کتابای بهتریم هست!؟ اصلا این کار ارزششو داره یا وقت تلف کردنه!؟ حتما با ارزشه.مطمئن باشین.من خودم موازنه،ترمو 1 و 2.راکتور رو زبان اصلی خوندم.عالیه و کاملا راضی هستم.موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ مردی به نام تی . . . گفته است: متاسفانه من دیر به این فکر افتادم و باید ترم دوم که موازنه داشتیم این کارو میکردم . . .!منتها از این تابستون باید بیشترین استفاده رو بکنم و از ترم 5 به بعد تمامی کتابامو بصورت انگلیسی بخونم! مقسی گفتی! خواهش ميكنم خاهش ميكنم برادر 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ مردی به نام تی . . . گفته است: متاسفانه من دیر به این فکر افتادم و باید ترم دوم که موازنه داشتیم این کارو میکردم . . .!منتها از این تابستون باید بیشترین استفاده رو بکنم و از ترم 5 به بعد تمامی کتابامو بصورت انگلیسی بخونم! مقسی گفتی! اتفاقا خیلی هم به موقع ست... فرشته فرهيخته گفته است: مهتي چرا جواب سلاممو ندادي ، بقيشم جواب بده ديگه تو کی سلام کردی... بگذریم:ws2: سلام چطوری؟ 2 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ sharifi-eng گفته است: اتفاقا خیلی هم به موقع ست... تو کی سلام کردی... بگذریم:ws2: سلام چطوری؟ چند صفحه قبل :w00: سرت به كجا بنده هان:167: 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ فرشته فرهيخته گفته است: چند صفحه قبل :w00:سرت به كجا بنده هان:167: تو خودت قبلش کجا بودی؟:w00: هرچی پیام میدادم جواب نمیدادی؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ sharifi-eng گفته است: تو خودت قبلش کجا بودی؟:w00:هرچی پیام میدادم جواب نمیدادی؟:w00: چوپان دروغگو من كه همش اينجا بودم لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ mohammad_che_eng گفته است: فعلا به جا دویدن برو پا درسات.... بابابزرگ من درسم تموم شد , یعنی فارغالتحصیل شدم درس ندارم , دی:ws2: 2 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ hilari گفته است: بابابزرگ من درسم تموم شد , یعنی فارغالتحصیل شدم درس ندارم , دی:ws2: آفرین دختر خوب.... چه سالی فارغ التحصیل شدی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ mohammad_che_eng گفته است: آفرین دختر خوب....چه سالی فارغ التحصیل شدی؟؟؟؟ خرداد نه شهریور 88 ( آخه پروزه رو شهریور تحویل دادم. d) 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ یعنی ماهارو اینجور جاها راه نمیدین؟!:guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ گیلاس گفته است: یعنی ماهارو اینجور جاها راه نمیدین؟!:guntootsmiley2: به من رحم کنید 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد، ۱۳۸۹ سلام دلم گرفته نه به شبهايي كه همه ميان گشت زني و نه به شبهايي كه دلمون دنبال پاسبان ميگرده و اثري نيست 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر همه میم شیمی های عزیز من اومدم.... لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۸۹ گیلاس گفته است: یعنی ماهارو اینجور جاها راه نمیدین؟!:guntootsmiley2: اگه فضولی نکنی و بچه ی خوبی باشی راه میدیم.... 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۸۹ صغري كبري جواب منو بده واقعن كه:167: 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۸۹ sharifi-eng گفته است: یعنی الان با منی؟ آره بچه هفت رنگ با مهتي شريفي مهنتسم 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۸۹ فرشته فرهيخته گفته است: آره بچه هفت رنگ با مهتي شريفي مهنتسم فرشته فرهيخته گفته است: صغري كبري جواب منو بده واقعن كه:167: آخه تو چی گفتی که من جواب ندادم؟ الحمدلله که تو جواب سلام ما رو هم ندادی....:shame: 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۸۹ sharifi-eng گفته است: آخه تو چی گفتی که من جواب ندادم؟الحمدلله که تو جواب سلام ما رو هم ندادی....:shame: اين همه تو پروفايلت سلام ننه ... زدمو نديدي:167: ناشنوا بودي ، نابينا هم شدي 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ خرداد، ۱۳۸۹ فرشته فرهيخته گفته است: اين همه تو پروفايلت سلام ننه ... زدمو نديدي:167:ناشنوا بودي ، نابينا هم شدي من جواب سلامتو دادم!تو نشنیدی!:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده