mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خب منم دقیقا همین کارو دارم میکنم و کتابی که انتخاب کردم ترمودینامیک ون نس هست!به نظرتون کتابای بهتریم هست!؟ اصلا این کار ارزششو داره یا وقت تلف کردنه!؟ حتما با ارزشه.مطمئن باشین.من خودم موازنه،ترمو 1 و 2.راکتور رو زبان اصلی خوندم.عالیه و کاملا راضی هستم.موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه من دیر به این فکر افتادم و باید ترم دوم که موازنه داشتیم این کارو میکردم . . .!منتها از این تابستون باید بیشترین استفاده رو بکنم و از ترم 5 به بعد تمامی کتابامو بصورت انگلیسی بخونم! مقسی گفتی! خواهش ميكنم خاهش ميكنم برادر 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه من دیر به این فکر افتادم و باید ترم دوم که موازنه داشتیم این کارو میکردم . . .!منتها از این تابستون باید بیشترین استفاده رو بکنم و از ترم 5 به بعد تمامی کتابامو بصورت انگلیسی بخونم! مقسی گفتی! اتفاقا خیلی هم به موقع ست... مهتي چرا جواب سلاممو ندادي ، بقيشم جواب بده ديگه تو کی سلام کردی... بگذریم:ws2: سلام چطوری؟ 2 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا خیلی هم به موقع ست... تو کی سلام کردی... بگذریم:ws2: سلام چطوری؟ چند صفحه قبل :w00: سرت به كجا بنده هان:167: 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چند صفحه قبل :w00:سرت به كجا بنده هان:167: تو خودت قبلش کجا بودی؟:w00: هرچی پیام میدادم جواب نمیدادی؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ تو خودت قبلش کجا بودی؟:w00:هرچی پیام میدادم جواب نمیدادی؟:w00: چوپان دروغگو من كه همش اينجا بودم لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ فعلا به جا دویدن برو پا درسات.... بابابزرگ من درسم تموم شد , یعنی فارغالتحصیل شدم درس ندارم , دی:ws2: 2 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بابابزرگ من درسم تموم شد , یعنی فارغالتحصیل شدم درس ندارم , دی:ws2: آفرین دختر خوب.... چه سالی فارغ التحصیل شدی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آفرین دختر خوب....چه سالی فارغ التحصیل شدی؟؟؟؟ خرداد نه شهریور 88 ( آخه پروزه رو شهریور تحویل دادم. d) 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی ماهارو اینجور جاها راه نمیدین؟!:guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی ماهارو اینجور جاها راه نمیدین؟!:guntootsmiley2: به من رحم کنید 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دلم گرفته نه به شبهايي كه همه ميان گشت زني و نه به شبهايي كه دلمون دنبال پاسبان ميگرده و اثري نيست 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر همه میم شیمی های عزیز من اومدم.... لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی ماهارو اینجور جاها راه نمیدین؟!:guntootsmiley2: اگه فضولی نکنی و بچه ی خوبی باشی راه میدیم.... 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ صغري كبري جواب منو بده واقعن كه:167: 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی الان با منی؟ آره بچه هفت رنگ با مهتي شريفي مهنتسم 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ آره بچه هفت رنگ با مهتي شريفي مهنتسم صغري كبري جواب منو بده واقعن كه:167: آخه تو چی گفتی که من جواب ندادم؟ الحمدلله که تو جواب سلام ما رو هم ندادی....:shame: 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ آخه تو چی گفتی که من جواب ندادم؟الحمدلله که تو جواب سلام ما رو هم ندادی....:shame: اين همه تو پروفايلت سلام ننه ... زدمو نديدي:167: ناشنوا بودي ، نابينا هم شدي 1 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ اين همه تو پروفايلت سلام ننه ... زدمو نديدي:167:ناشنوا بودي ، نابينا هم شدي من جواب سلامتو دادم!تو نشنیدی!:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده