"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سکوت مخملیم را پای نداشتن حرفی برای گفتن مگذار در این سکوت مخملی من دنیای زیبایی را ساخته ام که تو برایم شرح داده ای... 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر تازگی دارد برایم روزهایی که به امید آمدن کسی دلخوش نیستم و شب هایی که از نیامدنش دلگیر نمیشوم بی کسی هم عالمی دارد ...! 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ قرارمان همینجا باشد اینجا خانه ی دلتنگیهای من اینجا میعادگاه عاشقانه های من اینجا آرامگه من است من خواهم نوشت و تو آزادی بیایی و بخوانی و بنویسی یا بیایی و بخوانی و ننویسی و جاری خواهی شد در نوشته های من و قلبت خواهد تپید در واگویه هایم و تو در پی نوازشهایم سر بر زانوانم خواهی نهاد و من بوسه ها خواهم دزدید از لبان شیرینت وقتی در میان نوازشهایم مستِ مست شدی و خواهی دید اینگونه برای همیشه تو را خواهم داشت بی گله و شکایت از نبودنت من با قلمم تو را آنگونه که میخواهم می آفرینم و دوباره همچون روزهای زیبایمان .... خودِ ِ خودِ عشق خواهی شد یادت هست؟ همانکه دل از من ربود همانکه همه ی زندگی اش بودم و هنوز همه ی زندگی من است همانکه چون کوه استوار ایستاده بود تا ابد !! و هنوز چون کوه استوار ایستاده ام تا ابد همانکه بی من نمیتوانست باشد و هنوز بی او نمیتوانم باشم دوباره خواهم آفرید بیاو ببین من میشوم خالق و تو میشوی مخلوق دوباره نوازشت خواهم کرد و تو بوسه خواهی کاشت بر گونه ام و خورشید چشمانم خواهد درخشید قرارمان همینجا خانه ی دلتنگیهایم 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راه میروم و شهر زیر پاهایم تمام میشود ! تو هیچ کجا نیستی…! 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مي خوام هميشه مجنون نازنينم باشي خورشيد دل و ماه جبينم باشي وقتي كه تمام لاله ها پژمردند تنها تو شقايق زمينم باشي مي خوام فقط تو مجنون نازنينم باشي هم همسر و هم يار و قرينم باشي مي خوام كه در مملكت بي كسي ام تنها تو فرشته زمينم باشي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سَرِ فاصله ها را گرم کنید.... من از کوچه پشتی بروم به سمت او... لحظه ای ببینمش... مراقب باشید فاصله سر نرسد....نامحرم است! 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ آدم های کنارم مثل جمعه میمانند معلوم نمیکند فرد هستند یا زوج! پر از ابهامند...! 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ بودنت حتی از پس فرسنگ ها فاصله ، زندگیم را هاشور زده بیشتر باش ، هوای غرق شدن دارم در این عمق.... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ معیار سنجش فاصله ها برایم شده یک حس... منبع حس در دلی ست که بی صدا برایم مهر می فرستد... این فاصله بُعد مسافت ندارد... هر وقت دورتر می شود...ولتاژ حسِ ارسالی رو قوی تر می کنه.. من هیچ وقت به او نمی رسم با این اوصاف... 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ كوچه ي دلتنگي ي من به بن بست نگاه تو مي رسد راه برمن بسته اي! كجا بگريزم؟ 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ [h=6]شب بود باران نمی بارید……….شکوفه لبخند نمی زد………… اولین شب بود و پی اش هزار شب و پیشش هیچ شب…………..از آسمان برف می آمد و تو نگاهت را در کوله باری خواستنی گذاشتی و عزم رفتن کردی……… فاصله ی نگاه تو تنها به اندازه ی یک نت بود………نه یک پرده…….تنها نیم پرده………..دیگر اشک هایم هم برایت حرمت نداشت…………… به پنجره((ها)) کردم…………….چقدر برف….:.((عزیز امشب نرو برف هم بهانه ای است برای نرفتتنت………)) و تو ………….ساده حتی بی هیچ لبخندی یا حتی کلامی رفتی……….. و امروز فردای دیشب……………………عجب فاصله ی نگاهمان را زیاد کردی………….[/h] 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ من...خط فاصله....تو.... این سطر برای کوتاه شدن به یک ما نیاز دارد... ما بدون فاصله... 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ نبودنت چه فصلی از سال است که هم روزها و هم شب ها اینقدر طولانی شده اند...؟! 7 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ از شروع نفسهای حضرت آدم تا آخرین نفسهای آخرین آدم “دوستت دارم”... :icon_gol: :icon_gol: دوستت دارم 7 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ عـــشــق چـیــز عـجـیـبـی نـیـسـت هـمــیـن اسـت كــه تــو دلــت بــگــیرد و مــن نــفــسـم... :there: 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ اگر فاصله می گذاشت...شاید من هم دیگر روزه ی سکوت را می شکستم... اما تا فاصله هست... در غروب هر روز..در کنار جاده...افطار می کنم روزه ی سکوت را با یک کلام... انتظار... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ فاصله، خام است... تا پختگیِ دیدارت..هنوز فرسنگ ها راه مانده... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ اگر این فاصله بگذارد..می خواهم نگاهت را در آغوش بگیرم... تنت دیگر مثه نگاه حس ندارد... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اگر این فاصله ها بگذارد... ما شدن من و تو کار یک پلک زدن است...پلک زدن یک چشم...به نشان چشمک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده