MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ بی دعوت اومدم ولی جالب بود... ارگ: شما یک فرد کاملا״ احساساتی هستید.با آنکه در بعضی مواقع آنرا بروز نمی دهید اما به این فکر می کنید که آیا کسی که دوستش دارید نیز به شما می اندیشد؟ بدانید که او نیز شما را تا حد امکان دوست دارد.حس و نوع عشق شما از عشق های صادقانه است که شاید برای کمتر کسی اتفاق بیفتد. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ویلون: شما فردی بسیار زیرک و باهوش هستید و متوجه نکاتی می شوید که دیگران از آنها غافلند. به زبان ساده یعنی مو را از ماست می کشید .باید در مسیر زندگی خود پا پیش بگذارید تا بتوانید موفق شوید و قبل از انجام هر کاری درباره ی آن بیندیشید تا موقعیت های خوب را شکار کنید. غرور شما قسمتی از شخصیت شماست پس نه به راحتی آنرا زیر پا بگذارید و نه آنرا سر سختانه برای خود حفظ کنید.خوشبختی شما در گرو استفاده ی به موقع از لحظه هاست، لحظه و زمان را از دست ندهید. پیانو: شما شخصیت آرامی دارید.تفکر منحصر به فرد شما، شما را از دیگران متمایز می کند.آرزوهای شما یا خیلی دور هستند یا خیلی نزدیک وبین این دو ستاره ای از آرزو برای شما چنان نمی درخشد که نظر شما را جلب کند. تخیل زیبایتان توانایی آنرا دارد تا به حقیقتی دست یافتنی و ملموس تبدیل شود حتی اگر دیگران آن را تأیید نکنند. منم عین دوست عزیزم هستم 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ من همه ساز ها رو دوست دارم ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ویلون: شما فردی بسیار زیرک و باهوش هستید و متوجه نکاتی می شوید که دیگران از آنها غافلند. به زبان ساده یعنی مو را از ماست می کشید .باید در مسیر زندگی خود پا پیش بگذارید تا بتوانید موفق شوید و قبل از انجام هر کاری درباره ی آن بیندیشید تا موقعیت های خوب را شکار کنید. غرور شما قسمتی از شخصیت شماست پس نه به راحتی آنرا زیر پا بگذارید و نه آنرا سر سختانه برای خود حفظ کنید.خوشبختی شما در گرو استفاده ی به موقع از لحظه هاست، لحظه و زمان را از دست ندهید. 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تقریبا سازی نیست که دوس نداشته باشم ولی به ترتیب پیانو، سنتور، بلز، تار و سه تار، کمانچه، دف 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ همه این ساز ها زیبا هستند و هرکدام صدای دلنشینی دارند ولی چون من صدای سنتورو مضراب هاشو بیشتر دوست دارم و سنتور مینوازم اول سنتور بعد پیانو و بعد ویلون جای تار و کمانچه هم خالیه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ایضاخوبی پسر ایرونی کم میای یار قدیمی ؟؟ هستم همین دور و بر شما پاتو بلند کن میبینی منو 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ چه جالب اکثرا ویولون وپیانو وسنتور رو دوست دارن 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ آخه یه جورایی آرام بخشن...بخصوص سنتور وقتی دلت گرفته و تنهایی..حس و حالی داره غیر قابل وصف....الانم که مریض شدم حال ندارم مدام آهنگای استادمو گوش میدم... عالیه....هرچی بگم کمه... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ صبحت از آهنگ آرامش بخش شد .. چند روز پیش آلبومی منتشر شد به نام "در سایه سرو" با آهنگسازی پویا محمدی یک جوانی که کارش در عرصه موسیقی سنتی تازه شروع کرده قابلیت های سنتور نوازی نوین تو این آلبوم جدیدش اجرا کرده و زیبایی خاصی داره , استاد ارژنگ کامکار هم نواختن تنبک در این آلبوم برعهده داره من یکی از آهنگ های بسیار زیبا این آلبوم که خیلی آرامش بخش و زیباست اینجا قرار میدم تا دوستان گوش کنند و لذت ببرند : تکنوازی سنتور در دستگاه شور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ ممنون اهنگ بسیار دلنشین وارامش بخشی بود. واقعا حس خوبی داشت. دم شما گرم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ ممنووووووون آقا مهدی عالی بوووووود.... تشکر فراوان.... مرسیییییییییی.::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ خب من همه ی ساز هارو دوس دارم تار.دف.سه تار.ویولون.کمانچه.قانون.چنگ.آکاردئون.ساز دهنیییییییییهمه عالی ان خیلی خیلی دف دوس داشتم اما فعلا که سه تار کار میکنم.ایشالا بعدش دف.الان شخصیتم دفه یا سه تار؟ 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ ببخشید من باتاخیر یک هفته ای اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی خیلی خوشم اومد از موضوع... ممنون از دعوتت من ب ترتیب اینارو دوست دارم: دف، تار و سه تار، ویولون، سنتور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده