afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ تا الان برای فاطمه و من و خودت درست در نیومده بقیه مثل اینکه راضی هستند دوباره مطالعه کردم قسمت اعظمیش درست شده البته وقتی پیام قبلی رو دادم عصبی بودم می خواستم مخالفت کنم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ دوباره مطالعه کردم قسمت اعظمیش درست شدهالبته وقتی پیام قبلی رو دادم عصبی بودم می خواستم مخالفت کنم من بعد درست مطالعه بفرمائید که مردمُ به بی راهِ نکشونی به اعصابت مثلث باش بعد پیام بزار 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ من بعد درست مطالعه بفرمائید که مردمُ به بی راهِ نکشونیبه اعصابت مثلث باش بعد پیام بزار میگم عشقم توم یه بار دیگه بخون ، منم فک کنم یه چیزیایش درست در میاد 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ میگم عشقم توم یه بار دیگه بخون ، منم فک کنم یه چیزیایش درست در میاد تو نصف صفحه نوشته که خسیس ام پول جمع کن و... نصف دیگه اشم گفته خجالتی و ... که خدارو شکر هیچ کدوم اش نیستم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ به نظرم تا حدی درست هستن این مطالب به این دلیل که علاوه بر محیط، زمان تولد هم روی خصوصیات آدما تأثیر میذاره. بحثی که در مورد جبر محیطی تو تاپیک زیر هم بوده: http://www.noandishaan.com/forums/thread130525.html به نظرم زمان و فصل و ماه هم همچین تأثیری رو تا حدی داره. و اون شباهتایی که گاهاً بین متولدین یه ماه پیش میاد یا مثلاً اون ویژگی خاصی که بعضی وقتا هست به نظرم به همین دلیله. اما خب این نکته هم هست که خصوصیات هرکس صرفاً برگرفته از این دو مورد نیست. 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ من بعد درست مطالعه بفرمائید که مردمُ به بی راهِ نکشونیبه اعصابت مثلث باش بعد پیام بزار متاسفم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اگه جزئیات ویک سری توضیحاتش رو بزارم کنار درست گفته درمورد بعضی از خصوصیات هم درست زده به هدف من متولد بهمنم ولی میشه گفت در مورد خیلی از نکاتش تناقض گویی کرده ولی در کل با یه حساب سر انگشتی حدود50درصدش درسته من خودم به این اعتقاد دارم که ماه تولد واسم ومحیط زندگی وتربیت خانوادگی روی شخصیت افراد موثرن ولی مثلا درمورد ماه تولد میشه گفت اگه یکم دقت کنیم میبینیم افرادی که دریک سری خصوصیات واقعا مشترکند من خودم حتی بدون دردر نظرگرفتن طالع بینی ها با دقت روی دوستان واشنایان به به یک سری از این خصوصیات رسیده ام.:coffee: 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ تا الان برای فاطمه و من و خودت درست در نیومده بقیه مثل اینکه راضی هستند طالع بینی هم انواع مختلفی داره ( چینی و مصری و رومی و...) نمیدونم این لینکی که گذاشتن مربوط به کدوم طالع بینیه ولی شما بقیه طالع بینی ها رو هم نگاه کنید معمولا یه سری ویژگی ها در مورد افراد هست که توی تمام این طالع بینی ها مشترکه به اونها میشه اعتماد کرد اگه کسی بگه این ویژگی های مشترک در مورد من صدق نمیکنه باید به روز تولدش شک کرد !!! ( احتمالا سر راهیه الکی بهش گفتن فلان روز بدنیا اومدی ! ) 7 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ دی ، خیلی از مواردی که گفته شده بود،درست بود 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ طالع بینی هم انواع مختلفی داره ( چینی و مصری و رومی و...) نمیدونم این لینکی که گذاشتن مربوط به کدوم طالع بینیه ولی شما بقیه طالع بینی ها رو هم نگاه کنید معمولا یه سری ویژگی ها در مورد افراد هست که توی تمام این طالع بینی ها مشترکه به اونها میشه اعتماد کرد اگه کسی بگه این ویژگی های مشترک در مورد من صدق نمیکنه باید به روز تولدش شک کرد !!! ( احتمالا سر راهیه الکی بهش گفتن فلان روز بدنیا اومدی ! ) الان نامحسوس گفتی برم دنبال پدر مادر واقعی ام بگردم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اینم فک کنم برای بحث پایانی خوب باشه همه جا نوشتههایی می بینید که بر مبنای ماه تولد افراد ، روحیات و خلق و خوی آنها را حدس میزنند. از نشریات زرد گرفته تا سینی فست فودها و پیج ها و سایت های مختلف. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اختربینی مدعی رابطه ای علّی بین نشانه های غیب گویی (ستارگان و سیارات) و رویدادهای متناظر با آنهاست. این دیدگاه مبتنی بر باورهای بابِلیان است که معتقد بودند هر یک از هفت سیاره تاثیرگذار بر زندگی ما (خورشید، ماه، تیر، زهره، بهرام، کیوان، و برجیس) تخت خدایانی است و هر یک از خدایان تاثیری متفاوتی بر زندگی ما می گذارند. اختربینان و فالگیران زمانه ما اصرار دارند که به جای واژگانی نظیر خدایان و ...، از تاثیرات اجرام آسمانی و نیروهای گرانشی و الکترومغناطیس صحبت کنند. اما نه بابِلیان و نه مجریان برنامه فریب عمومی زمانه ما هیچکدام اشاره ای نمی کنند که روابط علّی و معلولی مورد ادعای آنها بین اجرام آسمانی و امور انسانی چطور برقرار میشود. آنها مدعی اند تمامی خصوصیات جسمانی و روانی انسان ها نه از توارث و محیط آنان بلکه از آرایش خاص ستارگان و سیارات به هنگام تولدّشان نشات میگیرد. با توجه به آنچه که بابِلی ها در آن روزگار از گیتی میدانستند، چنین دیدگاهی نامعقول نبود. هرکسی می تواند ببیند که موقعیت اجرام آسمانی با فصول همبسته است. اما هیچ مدرکی در دست نیست که نشان دهد همبستگی بین شخصیت انسان ها و موقعیت ستارگان وجود دارد. آنها میگویند: مردم زاده شده تحت تاثیر سیاره یا صورت فلکی ویژه ای خصلت های انسانی، الهه ای یا جانوری برگرفته از نام آن سیاره یا صورت فلکی یا سیاره را کسب میکنند. متولدین تحت نشان آریس (حَمَل) قوچ وَش هستند. بی باک ، بی تاب، و پرانرژی، حال آنکه متولدین تحت نشان تارووس (ثور) ورزاووَش هستند – بردبار، سرسخت و لجباز! امّا اشاره ای نمی کنند که چرا و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طالع بینی تلاشهای بسیاری برای تایید آماری تاثیر آرایش ستارگان و ماه تولّد بر سرنوشت و امور انسانی صورت گرفت ولی هیچکدام با موفقیت همراه نبود: • در 1937 فارنزورث نتوانست هیچ تناظری بین قریحه هنری و نشان طالع با خورشید در نشان لیبرا (میزان) برای تاریخ های تولد 2000 نقاش و موسیقیدان مشهور پیدا بکند. • بُک و مِیال (1941) در بین دانشمندان فهرست شده در راهنمای دانشمندان the american Men of Science به چیرگی هیچ یک از نشان های منطقه البروج برنخوردند. • بارث و بِنت (1973) برای بررسی اینکه "آیا تعداد مردانی که تحت تاثیر سیاره بهرام (مریخ) متولد شده بودند و شغلی لشگری را برگزیده بودند بیشتر از آنانی است که سراغ شغل غیرنظامی رفته بودند" دست به مطالعه آماری زد، آنان هیچ رابطه ای را پیدا نکردند. • مک گِروی (1977) با استفاده از تعداد بسیار زیادی تاریخ تولّد، جدولی از دانشمندان و سیاستمداران تهیه کرد( در مجموع 16634 دانشمند و 6475 سیاستمدار) که در هر روز سال زاده شده بودند و محض نمونه حتی یک نشان اختربینانه که تاثیر اجرام آسمانی را بر شخصیت و سرنوشت انسان ها نشان بدهد پیدا نکرد. • در مطالعه جدید دیگری باستِدو (1978) به طور آماری بررسی کرد که آیا انسان هایی با خصلت هایی نظیر قابلیت رهبری، آزادیخواهی، محافظه کاری، هوشمندی و 30 متغیر دیگر، که بسیاری از آنها به تاثیر اجرام آسمانی و صور فلکی منتسب می شدند تمرکزی در تاریخ های تولد خاصی دارند یا خیر، نتیجه کاملاً منفی بود. • پژوهش های جدیدتر (کالور و ایانا) برای تعیین اینکه آیا ادعای اختربینان و طالع بینان مبنی بر وجود همبستگی بین نشان خورشید (منطقه ای که وقتی شما متولّد میشوید خورشید در منطقه البروج آنجاست) و ویژگی های بدنی از صدها نفر نظرسنجی کردند. بر خلاف آنچه مجریان برنامه فریب عمومی تمایل دارند باور کنیم ، هیچ مجموعه ای از ویژگی های جسمانی حتی با یکی از نشان ها هم جور نشدند. حتی اگر تمامی تغییراتی که طالع بینان دوست دارند در این آزمون ها لحاظ کنیم باز هم نتایج کماکان منفی خواهد بود. در پژوهش جونوس نابلیت در باب اینکه آیا روابط زاویه ای بین سیارات می تواند ویژگی شخصیتی یک فرد را پیش بینی کند یا خیر ، هیچ کدام از پیش بینی های طالع بینان با داده ها مورد تایید قرار نگرفتند. • در مطالعه ای که در Nature انتشار یافت، شان کارلسن فیزیکدان و استاد دانشگاه برکلی، به 30 اختربین معروف آمریکایی و اروپایی جداول تاریخ تولد 116 سوژه را ارئه کرد. برای هر سوژه به طالع بینان سه شرح شخصیتی ارائه شد، یکی مربوط به سوژه و دو تای دیگر با انتخاب تصادفی، آزمونی استاندارد برای اندازه گیری ویژگی شخصیتی در این برنامه لحاظ شد. وظیفه طالع بینان انطباق دادن جدول زادگاهی سوژه با شرح شخصیتی او بود. طالع بینان تنها در 34% موارد موفق بودند ، بعبارتی اگر کسی تنها حدس هم میزد به همین مقدار می رسید! منابع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شخصیت شناسی بر اساس ماه تولّد افراد، مبنای عقلانی دارد؟ 5 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ من متولده ماه مهر هستم... و میتونم بگم همه چیزایی که در مورد متولده این ماه نوشته بود برای من درست بود... 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ این موضوع به این شکله که همه انسانها همه خصوصیات انسانی را کم و بیش دارند. رو این حساب هر خصوصیتی که در مورد یه نفر گفته بشه ممکنه اون فرد اون خصوصیات رو داشته باشه. بخاطر اینکه انسان با خوندن اون خصوصیات قبلا آداپته میشه , بنابراین ذهن شبیه سازی میکنه و اونا رو درست و بجا می بینه. یکی نیست که بتونه بگه رابطه علمی یا نجومی این ادعا چی میتونه باشه . از این گذشته انسانها در طی دهه های مختلف عمرشان همه نوع اخلاق و خصوصیت را بتدریج تجربه و باور میکنند و نوع و مدل هر خصوصیتی در هر برهه از زندگی انسان متغیر و حتی مغایر صفات قبلیش هم میشه 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ من اردیبهشتی ام. این طالع بینی رو قبلا خونده بودم در مورد من که کاملا صدق میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ دی ام...کاملا درس بود... مرسی آقا مهدی. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده