زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ نگین دختر دیگه بگین مرد مگه مردا سنگن 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ مگه مردا سنگن نمي دانم به كسي كه عاشق يك چنين زني باشد ، بايد تبريك گفت و يا به حالش متاسف بود .:ws28: 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ چرا واسه همه درسته الا من ؟وسوسه شدم دوباره بخونمش به نظرم واسه تو هم درسته فاطی جونم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ تو متن این جور نوشته ها فک کنم یه حقه یا ترفندی هست که به نوعی به خواننده تلقین میکنه صحت داره اونچه که می خونه به هر حال گمان نمیکنم هیچ دلیل علمی برای این قضیه باشه کما اینکه جستجویی که کردم در این زمینه نمونه گیری های اماری زیادی انجام شده که هیچ نوع همبستگی بین تاریخ تولد و خصوصیت های شخصیتی اثبات نشده 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ تو متن این جور نوشته ها فک کنم یه حقه یا ترفندی هست که به نوعی به خواننده تلقین میکنه صحت داره اونچه که می خونه به هر حال گمان نمیکنم هیچ دلیل علمی برای این قضیه باشه کما اینکه جستجویی که کردم در این زمینه نمونه گیری های اماری زیادی انجام شده که هیچ نوع همبستگی بین تاریخ تولد و خصوصیت های شخصیتی اثبات نشده خب نمیشه گفتم کامل خصوصیاتتو بیان میکنند ولی مثلا از چندتاش یکی درسته واسه اینه ما همون درستا رو در نظر میگیریم و با غلطا کاری نداریم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ خب نمیشه گفتم کامل خصوصیاتتو بیان میکنند ولی مثلا از چندتاش یکی درسته واسه اینه ما همون درستا رو در نظر میگیریم و با غلطا کاری نداریم مسئله اینه که یک خصوصیت خیلی ویژه مطرح میشه که تو سایر ماه ها نیست و نمیدونم تصادفی بودن این رو میشه اثبات کرد یا نه 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ مرداد بعضی درسته تاثیر هم بنظرم زیاد نه ولی داره 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ مسئله اینه که یک خصوصیت خیلی ویژه مطرح میشه که تو سایر ماه ها نیست و نمیدونم تصادفی بودن این رو میشه اثبات کرد یا نه شاید درمورد اون خصوصیت خیلی ویژه تحقیق کردن 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ دوستان طالع بینی رو با فال قاطی نکنید لطفا 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ دوستان طالع بینی رو با فال قاطی نکنید لطفا میشه با تعریفتون از هر کدوم این دو رو واسمون باز کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ نگین دختر دیگه بگین مرد عزیزم تو به این با احساسی و لطافت حتما اشتباهی شده 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ به نظرم هر ماهی یه خصوصیات و ویژگی های شخصیتی خاصی داره، خودم خردادیم در جریان ویژگی های خردادی ها هستم، حداقل 70% 60% صفات مشترک تو همه خردادی ها هست، همینطور بقیه ماه ها مثل مرداد، آبان، مهر و ... خیلی وقت ها شده بدون دونستن ماه تولد طرف مقابل بر اساس خلق و خوش حدس زدم ماه تولدش رو و درست هم دراومده. البته صد در صد که همه ش درست نیست ولی خوب یه بخشیش مشترکه بین ماه تولد و شخصیت فرد البته من اعتقادی به انواع فال و این چیزا ندارم ولی بین ماه تولد و شخصیت فرد یک رابطه ی مستقیمی برقرار است 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ میشه با تعریفتون از هر کدوم این دو رو واسمون باز کنید؟ من بگم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ چرا واسه همه درسته الا من ؟وسوسه شدم دوباره بخونمش برای من هم درست نبود دوباره تفاهم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ من بگم تو بگو عشقم :girl_blush2: داغونتم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ تو بگو عشقم :girl_blush2:داغونتم اصن فدااتم:boos: ---- با اجازه مهند البته خودش بیاد توضیح میده اما منم اشاره ای کوتاه میکنم طالع بینی یه جورایی علم محسوب میشه که مرتبط با نجوم و ستارگانُ ، ماه و... و روابط بین این هاس و یسری خصوصیت بارز هر ماه و برحسب اون روابط در میارن و ارائه میدن ... اما فال مثل قهوه ، کف ، و... یسری حدس و گمانِ که به طیقه خوندن اون فرد بستگی داره و دید اش (البته کف هم نوعی علم شده در عصر جدید هر یک از خطوط دست معنایی داره ) امیدوارم منظور رسونده باشم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اصن فدااتم:boos: ---- با اجازه مهند البته خودش بیاد توضیح میده اما منم اشاره ای کوتاه میکنم طالع بینی یه جورایی علم محسوب میشه که مرتبط با نجوم و ستارگانُ ، ماه و... و روابط بین این هاس و یسری خصوصیت بارز هر ماه و برحسب اون روابط در میارن و ارائه میدن ... اما فال مثل قهوه ، کف ، و... یسری حدس و گمانِ که به طیقه خوندن اون فرد بستگی داره و دید اش (البته کف هم نوعی علم شده در عصر جدید هر یک از خطوط دست معنایی داره ) امیدوارم منظور رسونده باشم عالی بود ، گرفتم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ عالی بود ، گرفتم عاشق همین هوشت شدم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ خرداد نابوده چرت گفته تا الان برای فاطمه و من و خودت درست در نیومده بقیه مثل اینکه راضی هستند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده