رفتن به مطلب

ایا خصوصیات شخصیتی ما به ماه تولد بستگی داره ؟

Lean

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا واسه همه درسته الا من ؟:w58:

وسوسه شدم دوباره بخونمش :w58:

به نظرم واسه تو هم درسته فاطی جونم :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو متن این جور نوشته ها فک کنم یه حقه یا ترفندی هست که به نوعی به خواننده تلقین میکنه صحت داره اونچه که می خونه به هر حال گمان نمیکنم هیچ دلیل علمی برای این قضیه باشه کما اینکه جستجویی که کردم در این زمینه نمونه گیری های اماری زیادی انجام شده که هیچ نوع همبستگی بین تاریخ تولد و خصوصیت های شخصیتی اثبات نشده

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو متن این جور نوشته ها فک کنم یه حقه یا ترفندی هست که به نوعی به خواننده تلقین میکنه صحت داره اونچه که می خونه به هر حال گمان نمیکنم هیچ دلیل علمی برای این قضیه باشه کما اینکه جستجویی که کردم در این زمینه نمونه گیری های اماری زیادی انجام شده که هیچ نوع همبستگی بین تاریخ تولد و خصوصیت های شخصیتی اثبات نشده

خب نمیشه گفتم کامل خصوصیاتتو بیان میکنند :banel_smiley_4:ولی مثلا از چندتاش یکی درسته واسه اینه ما همون درستا رو در نظر میگیریم و با غلطا کاری نداریم :whistles::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب نمیشه گفتم کامل خصوصیاتتو بیان میکنند :banel_smiley_4:ولی مثلا از چندتاش یکی درسته واسه اینه ما همون درستا رو در نظر میگیریم و با غلطا کاری نداریم :whistles::ws3:

مسئله اینه که یک خصوصیت خیلی ویژه مطرح میشه که تو سایر ماه ها نیست و نمیدونم تصادفی بودن این رو میشه اثبات کرد یا نه

• Like 5
لینک به دیدگاه
مسئله اینه که یک خصوصیت خیلی ویژه مطرح میشه که تو سایر ماه ها نیست و نمیدونم تصادفی بودن این رو میشه اثبات کرد یا نه

شاید درمورد اون خصوصیت خیلی ویژه تحقیق کردن

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظرم هر ماهی یه خصوصیات و ویژگی های شخصیتی خاصی داره، خودم خردادیم در جریان ویژگی های خردادی ها هستم، حداقل 70% 60% صفات مشترک تو همه خردادی ها هست، همینطور بقیه ماه ها مثل مرداد، آبان، مهر و ... خیلی وقت ها شده بدون دونستن ماه تولد طرف مقابل بر اساس خلق و خوش حدس زدم ماه تولدش رو و درست هم دراومده.

البته صد در صد که همه ش درست نیست ولی خوب یه بخشیش مشترکه بین ماه تولد و شخصیت فرد

البته من اعتقادی به انواع فال و این چیزا ندارم ولی بین ماه تولد و شخصیت فرد یک رابطه ی مستقیمی برقرار است :ws3:

:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تو بگو عشقم :girl_blush2:

داغونتم :w02:

اصن فدااتم:boos:

----

با اجازه مهند :w02: البته خودش بیاد توضیح میده اما منم اشاره ای کوتاه میکنم:ws3:

طالع بینی یه جورایی علم محسوب میشه که مرتبط با نجوم و ستارگانُ ، ماه و... و روابط بین این هاس

و یسری خصوصیت بارز هر ماه و برحسب اون روابط در میارن و ارائه میدن ...

اما

فال مثل قهوه ، کف ، و... یسری حدس و گمانِ که به طیقه خوندن اون فرد بستگی داره و دید اش

(البته کف هم نوعی علم شده در عصر جدید هر یک از خطوط دست معنایی داره )

امیدوارم منظور رسونده باشم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اصن فدااتم:boos:

----

با اجازه مهند :w02: البته خودش بیاد توضیح میده اما منم اشاره ای کوتاه میکنم:ws3:

طالع بینی یه جورایی علم محسوب میشه که مرتبط با نجوم و ستارگانُ ، ماه و... و روابط بین این هاس

و یسری خصوصیت بارز هر ماه و برحسب اون روابط در میارن و ارائه میدن ...

اما

فال مثل قهوه ، کف ، و... یسری حدس و گمانِ که به طیقه خوندن اون فرد بستگی داره و دید اش

(البته کف هم نوعی علم شده در عصر جدید هر یک از خطوط دست معنایی داره )

امیدوارم منظور رسونده باشم :ws3:

عالی بود ، گرفتم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...