آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ پس چرا اینقدر توضیحاتی که از یک اسفندی داده بود با تو سنخیت داشت مثلا کدومش؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ احتمالا اولين چيزي كه در يك مرد متولد دي نظر شما را به خود جلب مي كند، زبان نيش دار اوست تو نیش دار نیستی که 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ همش داری تلقین میکنی بهم هیچیشم نبود 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ تو نیش دار نیستی که مطمئنی؟ هستی و فرنوشی که چیز دیگه ای میگن شاید تاحالا بچه خوبی بودی واسه همون 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ تو نیش دار نیستی که نیش نداری ک زهر عقربه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ نیش نداری ک زهر عقربه بیچاره فاطمه زهرش کجا بود شقی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ بیچاره فاطمه زهرش کجا بود شقی عه من فکر کردم تو نیش داری فاطمه ک جیگره:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من مهر ماهی هستم و تقریبا 90 درصدش درست بود فقط این قسمتش کاملا تضاد داره بامن زن متولد مهر ماه استخوان بندي درشتي خواهد داشت و نسبتا سنگين وزن خواهد بود. این تنها طالع بینی هست که من بهش اعتقاد دارم وقبلا هم خونده بودمش. فقط یه سوال:چرا همش نکات مثبت رو گفته و هیچ چیز بدی نگفته بود؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ عه من فکر کردم تو نیش داریفاطمه ک جیگره:hapydancsmil: درست متوجه شدی مامانی . واسه مهدی نوشته نیش داره مطمئنی؟ هستی و فرنوشی که چیز دیگه ای میگن شاید تاحالا بچه خوبی بودی واسه همون ینی چی تا حالا ؟!!! ینی از حالا به بعد بدم؟!! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ چرا واسه همه درسته الا من ؟ وسوسه شدم دوباره بخونمش 3 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ (مرد متولد آذر صادق و راستگو ،دمدمي مزاج،خوشبين،رك گو. مرد متولد آذر صاحب بزرگترين كلكسيون دوست و آشنا در دنياست) اينها درسته/(كنجكاوي مرد متولد آذر و بي قراري او در فيصله دادن هر چه زودتر مشكلات چنان زياد است كه به راستي گاهي نمي توان حدي براي آن قائل شد.خوش شانس،بدون سياست و ملاحظه كلمات را از چله كمان دهان رها مي سازد. )اينها غلط 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ نمیدونم این خصوصیاته من بود یا سنگمرسی ساغرجان از دعوتت 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ نمیدونم این خصوصیاته من بود یا سنگمرسی ساغرجان از دعوتت مگه تو چه ماهی متولد شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ مگه تو چه ماهی متولد شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فروردین 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ فروردین دختر منم متولد فروردینه ... 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ دختر منم متولد فروردینه ... نگین دختر دیگه بگین مرد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده