رفتن به مطلب

خدا یا مادر؟

soheiiil

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوران جهالتم بود می گفتم خدا بعدش مامان

اما الان همه وجودم مامان heart.gif

خدا چیکاره هس

خدا اگه هس یه نیگا به این همه ظلمی که ظالما به اسم خودش بهمون می کنن می کرد و...

• Like 6
لینک به دیدگاه
موقعیت اقتصادی میگه سالی ۵mm بارون بیاد؟

خدا گفته 5mm بارون بیاد؟؟؟؟:jawdrop:.......اصلا تو چرا گیر دادی به افریقا ...خیلی جاها از افریقا بدترن......حالال چهار تا عکس دیدی دلت سوخته!!!! خیلی از جاهای ایران بدتره افریقاس......چه ربطی داره به خدا؟؟؟؟....منم نسبت به یکی تو لندن رو پر غو زندگی میکنه و بهترین آب و هوا رو داره.........و.....فقیر و بدبختم........:icon_pf (34):...حالا منم باید بگم خدا نشسته بالا

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

خدا اگه هس یه نیگا به این همه ظلمی که ظالما به اسم خودش بهمون می کنن می کرد و...

مظلوم = ظالم

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

منم مادر :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدا توهمی ساخته و پرداخته انسانهای ناتوانه. من مادرمو بیشتر از هر کسی تو دنیا دوست دارم.

یعنی علنا با زبان ایما و اشاره میخوای بگی که منی که به وجود خدا معتقدم موجودی متوهم و ناتوانم؟:icon_redface:

نظر شما محترم و میتوانی راحت باشی ولی بهم آموخته ششده به عقاید کسی هرچند اشتباه از منظر من توهین نکنم :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

مگه شما خدا رو ساختید؟ منظور من انسانهای اولیه بود که چون علت علمیه بعضی اتفاقات رو نمیدونستن و از طرفی میترسیدن موجودی نامرئی و ماورایی به نام خدا رو آفریدن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مگه شما خدا رو ساختید؟ منظور من انسانهای اولیه بود که چون علت علمیه بعضی اتفاقات رو نمیدونستن و از طرفی میترسیدن موجودی نامرئی و ماورایی به نام خدا رو آفریدن.

شما علت علمی بیگ بنگ رو میدونید؟

میدونید ماهیت زمان چجوریه؟ یا مثلا ماده چیه و چجوری اومده؟

اگر جواب شما همون جواب ماتریالیست هاست که میگن علم یه روزی به این پاسخ ها میرسه پس بهتره تا زمانی که از این جهالت خارج نشده اید به عقاید همم نوعان خود توهین نکنیم

جاده ایست که آخرش رو مه فرا گرفته و هرکسی حدسیاتی میزنه برخی بر اسساس منطق برخی بر اساس عرفان

زیاده جسارت است:icon_redface::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما علت علمی بیگ بنگ رو میدونید؟

میدونید ماهیت زمان چجوریه؟ یا مثلا ماده چیه و چجوری اومده؟

اگر جواب شما همون جواب ماتریالیست هاست که میگن علم یه روزی به این پاسخ ها میرسه پس بهتره تا زمانی که از این جهالت خارج نشده اید به عقاید همم نوعان خود توهین نکنیم

جاده ایست که آخرش رو مه فرا گرفته و هرکسی حدسیاتی میزنه برخی بر اسساس منطق برخی بر اساس عرفان

زیاده جسارت است:icon_redface::icon_gol:

علت علمیه انفجار بزرگ: گرمای شدید و گرانش شديد ناشى از فشردگى.

میگن زمان ماده اس، من البته زیاد سر در نمیارم، ولی اگه فرض کنیم بیگ بنگ تو زمان و مکان صفر رخ داده، بعد از انفجار گرمای شدیدی آزاد میشه، که به تدریج این گرما کم میشه و از اونجایی که گرما انرژیه و انرژی هیچ وقت از بین نمیره بلکه از شکلی به شکل دیگه تغییر میکنه، بنابراین میتونیم نتیجه بگیریم که این گرما به ماده تغییر یافته و زمان و مکان هم که ماده ان از اونجا آغاز شدن.

برادر من، کسی در جهالت به سر میبره که خودش رو با تخیلاتی که مغز و عقل انسان هیچ دلیل منطقی و علمی برای اثبات وجودشون پیدا نکرده گول میزنه و تلاشی هم برای خروج از این جهالت نمیکنه و حتی تلاشهای دیگران رو هم مورد استهزا قرار میده.

به قول خسرو گلسرخی من به خرافات احترام نمیگزارم، اسمش هر چی میخواد باشه...:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
علت علمیه انفجار بزرگ: گرمای شدید و گرانش شديد ناشى از فشردگى.

میگن زمان ماده اس، من البته زیاد سر در نمیارم، ولی اگه فرض کنیم بیگ بنگ تو زمان و مکان صفر رخ داده، بعد از انفجار گرمای شدیدی آزاد میشه، که به تدریج این گرما کم میشه و از اونجایی که گرما انرژیه و انرژی هیچ وقت از بین نمیره بلکه از شکلی به شکل دیگه تغییر میکنه، بنابراین میتونیم نتیجه بگیریم که این گرما به ماده تغییر یافته و زمان و مکان هم که ماده ان از اونجا آغاز شدن.

برادر من، کسی در جهالت به سر میبره که خودش رو با تخیلاتی که مغز و عقل انسان هیچ دلیل منطقی و علمی برای اثبات وجودشون پیدا نکرده گول میزنه و تلاشی هم برای خروج از این جهالت نمیکنه و حتی تلاشهای دیگران رو هم مورد استهزا قرار میده.

به قول خسرو گلسرخی من به خرافات احترام نمیگزارم، اسمش هر چی میخواد باشه...:icon_gol:

همانطور که میدانید همه ادله ای که آوردید بر حسب گمانه زنی بوده و هیچ یک اساس و پایه اثبات علمی ندارن

در مورد تعریفتون هم از جهالت خیلی ممنون چون کاملا مشخصه در این جستار چه کسی سعی در تمسخر داره....قصد این تاپیک اثبات خدا برا شما نبوده و نیست

در جوامع دموکراتیک امروزی هر کسی حق داره باور خودشو داشته باشه و شما قانونا حق ملعبه قرار دادن اعتقادات دیگران را ندارید هر چند استنادتون به حرف گلسرخی باشه

من از شما انتظار ندارم به باور های ما احترام بذارید بلکه باید به منزلت انسانی ما به عنوان هم نوع مقید باشید و شما میتوانید در ضمیر خودتان هر نوع تحلیلی داشته باشیید

همانطور که ما نسبت به شما تفاسیری داریم

فرقی باید بین انسان و چهارپایان باشد که هر کجا میلشان رسد قضای حاجت میکنند

موفق باشید:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حالا مجبوريم انتخاب كنيم؟:ws44:

من مامانمو خيلي دوست دارم اگه نبينمش ميميرم:ws44:

اما خيلي از حرفامو نميتونم به كسي جز خدا بزنم حرفايي كه هرشب قبل از خواب به خدا ميگم بهم آرامش ميده اگه اونم نباشه حرفامو به كي بزنم؟:ws44:

لینک به دیدگاه

اگر این نقل قول از گلسرخی هست مطمئنا منظورش این نبوده که هرچیزی رو خرافات انگارید، وجود خدا و عدم وجودش توی هر حوزه ای بالا و پائین داشته. همین استفن هاوکینگ 7 8 سال پیش یه کتاب نوشت در اثبات وجود خدا، دو سال پیش یه کتاب نوشته در جهت عدم وجود خدا!

حالا شما بیا ثابت کن اعتقاد به خدا خرافاته! این دعوای تاریخی از ابتدای تاریخ وجود داشته.

پ.ن: در مورد گلسرخی گفتی. حالا خوبه خودش یه مسلمون تیری بوده!

نقل قول :

من که یک مارکسیست-لنینیسم هستم برای نخستین بار عدالت اجتماعی را در مکتب اسلام جستم و آنگاه به سوسیالیسم رسیدم.

هنگامی که مارکس می‌گوید: «در یک جامعه طبقاتی ثروت در سویی انباشته می‌شود و فقر و گرسنگی و فلاکت در سویی دیگر در حالیکه مولد ثروت طبقه محروم است.» و مولا علی می‌گوید: «قصری بر پا نمی‌شود مگر آنکه هزاران نفر فقیر گردند.» در این دو گفته نزدیکی بسیاری وجود دارد و در این تاریخ می‌توان از مولا علی به عنوان نخستین سوسیالیست جهان نام برد و از سلمان پارسی‌ها و اباذر غفاری‌ها. - در ایران انسان را به خاطر داشتن فکر و اندیشیدن محاکمه می‌کنند. این نوع برخورد با یک جوان یادآور انکیزیسیون و تفتیش عقاید قرون وسطایی است.

:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
همانطور که میدانید همه ادله ای که آوردید بر حسب گمانه زنی بوده و هیچ یک اساس و پایه اثبات علمی ندارن

در مورد تعریفتون هم از جهالت خیلی ممنون چون کاملا مشخصه در این جستار چه کسی سعی در تمسخر داره....قصد این تاپیک اثبات خدا برا شما نبوده و نیست

در جوامع دموکراتیک امروزی هر کسی حق داره باور خودشو داشته باشه و شما قانونا حق ملعبه قرار دادن اعتقادات دیگران را ندارید هر چند استنادتون به حرف گلسرخی باشه

من از شما انتظار ندارم به باور های ما احترام بذارید بلکه باید به منزلت انسانی ما به عنوان هم نوع مقید باشید و شما میتوانید در ضمیر خودتان هر نوع تحلیلی داشته باشیید

همانطور که ما نسبت به شما تفاسیری داریم

فرقی باید بین انسان و چهارپایان باشد که هر کجا میلشان رسد قضای حاجت میکنند

موفق باشید:icon_gol:

نظریه بیگ بنگ یک نظریه علمی هست، مثل نظریه تکامل و هر طور که باشه فکر کنم خیلی منطقی تر و علمی تر از نظریه آفرینش هستی طی 8 یا 6 روز به وسیله موجودی ماورایی و نامرئی باشه.

من کسی رو مسخره نکردم، بیانم همیشه همینطوره. حرفی زدم که شما اومدین نقل قول کردین و برداشت خودتون رو زیرش نوشتید. من مسئول طرز فکر شما نیستم. فکر هم نمیکنم جایی به منزلت انسانیه شما توهین کرده باشم. حرف خودمو میزنم و فکر کنم تو دنیای مدرن آزادی بیان مقدمه بر هر چیزی. لطفا انتظار خودسانسوری حداقل در دنیای مجازی رو نداشته باشید.

لینک به دیدگاه
اگر این نقل قول از گلسرخی هست مطمئنا منظورش این نبوده که هرچیزی رو خرافات انگارید، وجود خدا و عدم وجودش توی هر حوزه ای بالا و پائین داشته. همین استفن هاوکینگ 7 8 سال پیش یه کتاب نوشت در اثبات وجود خدا، دو سال پیش یه کتاب نوشته در جهت عدم وجود خدا!

حالا شما بیا ثابت کن اعتقاد به خدا خرافاته! این دعوای تاریخی از ابتدای تاریخ وجود داشته.

پ.ن: در مورد گلسرخی گفتی. حالا خوبه خودش یه مسلمون تیری بوده!

نقل قول :

من که یک مارکسیست-لنینیسم هستم برای نخستین بار عدالت اجتماعی را در مکتب اسلام جستم و آنگاه به سوسیالیسم رسیدم.

هنگامی که مارکس می‌گوید: «در یک جامعه طبقاتی ثروت در سویی انباشته می‌شود و فقر و گرسنگی و فلاکت در سویی دیگر در حالیکه مولد ثروت طبقه محروم است.» و مولا علی می‌گوید: «قصری بر پا نمی‌شود مگر آنکه هزاران نفر فقیر گردند.» در این دو گفته نزدیکی بسیاری وجود دارد و در این تاریخ می‌توان از مولا علی به عنوان نخستین سوسیالیست جهان نام برد و از سلمان پارسی‌ها و اباذر غفاری‌ها. - در ایران انسان را به خاطر داشتن فکر و اندیشیدن محاکمه می‌کنند. این نوع برخورد با یک جوان یادآور انکیزیسیون و تفتیش عقاید قرون وسطایی است.

:ws52:

گلسرخی تو یه مقاله اینو نوشته، دین رو مجموعه ای از خرافات دونسته و در نهایت خواسته که کسی از او نخواهد به خرافات احترام بگزارد. متن مقاله رو اگر پیدا کردم براتون میفرستم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
نظریه بیگ بنگ یک نظریه علمی هست، مثل نظریه تکامل و هر طور که باشه فکر کنم خیلی منطقی تر و علمی تر از نظریه آفرینش هستی طی 8 یا 6 روز به وسیله موجودی ماورایی و نامرئی باشه.

من کسی رو مسخره نکردم، بیانم همیشه همینطوره. حرفی زدم که شما اومدین نقل قول کردین و برداشت خودتون رو زیرش نوشتید. من مسئول طرز فکر شما نیستم. فکر هم نمیکنم جایی به منزلت انسانیه شما توهین کرده باشم. حرف خودمو میزنم و فکر کنم تو دنیای مدرن آزادی بیان مقدمه بر هر چیزی. لطفا انتظار خودسانسوری حداقل در دنیای مجازی رو نداشته باشید.

عزیز من تئوری های ماهیت زمان و ماده ای که گفتید مد نظر بود که تا الان کسی اثبات علمی دقیق برای این ادعاها نیاورده

در مورد آفرینش هم در 6 روز بنده تصور میکنم شما فرق خداباوری و دین داری رو هنوز نمیدانید چرا که این دو مقوله متفاوت بوده و من اشاره ای به اسلام و قران نکرده بودم

خدا توهمی ساخته و پرداخته انسانهای ناتوانه. من مادرمو بیشتر از هر کسی تو دنیا دوست دارم.

این حرف شماست که من نقل قول گرفتم اشاره ای به انسانهای اولیه نکردید و این جمله چندان جمله پیچیده ای نیست که تفاسیر گوناگون داشته باشه

جامعه مدرن اجازه هر آزادی بیانی رو به شما نمیده دوست عزیز

بهتره در مفاهیمی که نسبت به آزادی دارید بازنگری کنید چرا که هر کسی آزاده تا زمانی که موجب پایمال کردن حقوق سایرین نشود ....اینطور نیست که هر حرفی که از شکم برآید به زبان درآید

معمولا بحث مواقعی سازنده است که حداقل حقوق انسانی رو برای مخاطب قائل شویم و در این مورد دارای اشتراک باشیم

با این تفاسیر ادامه بحث را بی اثر میدونم

مانا باشید و مستدام:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...