saba mn 20993 ارسال شده در 30 آذر، 2014 سلام سلام من نیز امدم به نظر من بعضی وقتا به ندرت اگه بحثی پیش میاد دلیلش اینه خیلی ها میخوان اون اطلاعاتیو که دارن به بقیه بگن ولی بیشتر مواقع ممکنه خیلی ها بد برداشت کنن که مثلا اون میخواد داشته هاش رو به رخ ما بکشه !!!!!!! بعضی ها ممکنه اون منظوری رو که میخوان بگن رو نتونن با تایپ کردن بیان کنن و ممکنه از کلماتی استفاده کنن که بد برداشت بشه !!!:icon_pf (12): ممکنه سر هر موضوعی اختلاف نظری وجود داشته باشه به جای اینکه همفکری کنن و به نتیجه مطلوب برسن ممکنه هرکدوم لجبازی کنن بگن حرف من درسته :w13: کلا همه چی دست به دست هم میده که یکی این بگه :167:یکی اون:ubhuekdv133q83a7yy7 و دوباره یکی این :w00: یکی اون :brodkavelarg: این ماجرا تا جایی پیش میره که کار به :guntootsmiley2::elivg5ddfqdy8k5mocf :vahidrk:برسه جونم واستون بگه به جای این همه کشت و کشتارو خون و خونریزی میشه خیلی راحت و اروم حرفای همو بشنوید ( البته اینجا نمیشه شنید فقط بخونید ) بعد قضاوت کنید و اینگونه صلح برقرار میشه البته بگم ها کاربرای اینجا همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه خوبن و من دعوا ندیدم تا حالا :flowerysmile: اولین بار انقدر تایپ کردم 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 1 دی، 2014 سلام سلام من نیز امدم به نظر من بعضی وقتا به ندرت اگه بحثی پیش میاد دلیلش اینه خیلی ها میخوان اون اطلاعاتیو که دارن به بقیه بگن ولی بیشتر مواقع ممکنه خیلی ها بد برداشت کنن که مثلا اون میخواد داشته هاش رو به رخ ما بکشه !!!!!!! بعضی ها ممکنه اون منظوری رو که میخوان بگن رو نتونن با تایپ کردن بیان کنن و ممکنه از کلماتی استفاده کنن که بد برداشت بشه !!!:icon_pf (12): ممکنه سر هر موضوعی اختلاف نظری وجود داشته باشه به جای اینکه همفکری کنن و به نتیجه مطلوب برسن ممکنه هرکدوم لجبازی کنن بگن حرف من درسته :w13: کلا همه چی دست به دست هم میده که یکی این بگه :167:یکی اون:ubhuekdv133q83a7yy7 و دوباره یکی این :w00: یکی اون :brodkavelarg: این ماجرا تا جایی پیش میره که کار به :guntootsmiley2::elivg5ddfqdy8k5mocf :vahidrk:برسه جونم واستون بگه به جای این همه کشت و کشتارو خون و خونریزی میشه خیلی راحت و اروم حرفای همو بشنوید ( البته اینجا نمیشه شنید فقط بخونید ) بعد قضاوت کنید و اینگونه صلح برقرار میشه البته بگم ها کاربرای اینجا همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه خوبن و من دعوا ندیدم تا حالا :flowerysmile: اولین بار انقدر تایپ کردم منم ندیدم 3
ms13 1488 ارسال شده در 1 دی، 2014 پر محتواشم زدم ولی انگار سواد (دوستان ) ته کشیده و نمیتونن در باره موضوعات مهم دانش پراکنی کننن. یه نمونه ش اینه : http://www.noandishaan.com/forums/thread134872.html معنی دیگه "سواد" یعنی "دوستان" ؟! 2
fakur1 10128 ارسال شده در 1 دی، 2014 معنی دیگه "سواد" یعنی "دوستان" ؟! تبریک میگم شما اولین کاشف این معما هستی . 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 دی، 2014 سلام سلام من نیز امدم به نظر من بعضی وقتا به ندرت اگه بحثی پیش میاد دلیلش اینه خیلی ها میخوان اون اطلاعاتیو که دارن به بقیه بگن ولی بیشتر مواقع ممکنه خیلی ها بد برداشت کنن که مثلا اون میخواد داشته هاش رو به رخ ما بکشه !!!!!!! بعضی ها ممکنه اون منظوری رو که میخوان بگن رو نتونن با تایپ کردن بیان کنن و ممکنه از کلماتی استفاده کنن که بد برداشت بشه !!!:icon_pf (12): ممکنه سر هر موضوعی اختلاف نظری وجود داشته باشه به جای اینکه همفکری کنن و به نتیجه مطلوب برسن ممکنه هرکدوم لجبازی کنن بگن حرف من درسته :w13: کلا همه چی دست به دست هم میده که یکی این بگه :167:یکی اون:ubhuekdv133q83a7yy7 و دوباره یکی این :w00: یکی اون :brodkavelarg: این ماجرا تا جایی پیش میره که کار به :guntootsmiley2::elivg5ddfqdy8k5mocf :vahidrk:برسه جونم واستون بگه به جای این همه کشت و کشتارو خون و خونریزی میشه خیلی راحت و اروم حرفای همو بشنوید ( البته اینجا نمیشه شنید فقط بخونید ) بعد قضاوت کنید و اینگونه صلح برقرار میشه با حذف خط یکی مونده به آخرت که خودم انجامش دادم،با بقیه ش موافقم 4
saba mn 20993 ارسال شده در 2 دی، 2014 با حذف خط یکی مونده به آخرت که خودم انجامش دادم،با بقیه ش موافقم :ws3: افرین به تو تحریف کردی متن منو کار بسی خوبی کردی چرا با خط اخر موافق نبودی خببببببببببببببببببببببببببببببببببب:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 دی، 2014 :ws3: افرین به تو تحریف کردی متن منو کار بسی خوبی کردی چرا با خط اخر موافق نبودی خببببببببببببببببببببببببببببببببببب:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: چون فرانه عزیز منظورش تاپیک های یه انجمن دیگه نبودقطعا درباره جایی جز نو اندیشان حرف نمیزنه دیگه 4
saba mn 20993 ارسال شده در 2 دی، 2014 چون فرانه عزیز منظورش تاپیک های یه انجمن دیگه نبودقطعا درباره جایی جز نو اندیشان حرف نمیزنه دیگه خب با مدرک رو کنین منم ببینم دعوا بقیه رو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک اون پست ها رو بدید منم فیضی ببرم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 دی، 2014 نه ديكه خوبيت نداره.. خواستم بهش بدماخوبه اومدم پییغامت رو خوندم 1
ارسال های توصیه شده