saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سلام سلام من نیز امدم به نظر من بعضی وقتا به ندرت اگه بحثی پیش میاد دلیلش اینه خیلی ها میخوان اون اطلاعاتیو که دارن به بقیه بگن ولی بیشتر مواقع ممکنه خیلی ها بد برداشت کنن که مثلا اون میخواد داشته هاش رو به رخ ما بکشه !!!!!!! بعضی ها ممکنه اون منظوری رو که میخوان بگن رو نتونن با تایپ کردن بیان کنن و ممکنه از کلماتی استفاده کنن که بد برداشت بشه !!!:icon_pf (12): ممکنه سر هر موضوعی اختلاف نظری وجود داشته باشه به جای اینکه همفکری کنن و به نتیجه مطلوب برسن ممکنه هرکدوم لجبازی کنن بگن حرف من درسته :w13: کلا همه چی دست به دست هم میده که یکی این بگه :167:یکی اون:ubhuekdv133q83a7yy7 و دوباره یکی این :w00: یکی اون :brodkavelarg: این ماجرا تا جایی پیش میره که کار به :guntootsmiley2::elivg5ddfqdy8k5mocf :vahidrk:برسه جونم واستون بگه به جای این همه کشت و کشتارو خون و خونریزی میشه خیلی راحت و اروم حرفای همو بشنوید ( البته اینجا نمیشه شنید فقط بخونید ) بعد قضاوت کنید و اینگونه صلح برقرار میشه البته بگم ها کاربرای اینجا همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه خوبن و من دعوا ندیدم تا حالا :flowerysmile: اولین بار انقدر تایپ کردم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام سلام من نیز امدم به نظر من بعضی وقتا به ندرت اگه بحثی پیش میاد دلیلش اینه خیلی ها میخوان اون اطلاعاتیو که دارن به بقیه بگن ولی بیشتر مواقع ممکنه خیلی ها بد برداشت کنن که مثلا اون میخواد داشته هاش رو به رخ ما بکشه !!!!!!! بعضی ها ممکنه اون منظوری رو که میخوان بگن رو نتونن با تایپ کردن بیان کنن و ممکنه از کلماتی استفاده کنن که بد برداشت بشه !!!:icon_pf (12): ممکنه سر هر موضوعی اختلاف نظری وجود داشته باشه به جای اینکه همفکری کنن و به نتیجه مطلوب برسن ممکنه هرکدوم لجبازی کنن بگن حرف من درسته :w13: کلا همه چی دست به دست هم میده که یکی این بگه :167:یکی اون:ubhuekdv133q83a7yy7 و دوباره یکی این :w00: یکی اون :brodkavelarg: این ماجرا تا جایی پیش میره که کار به :guntootsmiley2::elivg5ddfqdy8k5mocf :vahidrk:برسه جونم واستون بگه به جای این همه کشت و کشتارو خون و خونریزی میشه خیلی راحت و اروم حرفای همو بشنوید ( البته اینجا نمیشه شنید فقط بخونید ) بعد قضاوت کنید و اینگونه صلح برقرار میشه البته بگم ها کاربرای اینجا همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه خوبن و من دعوا ندیدم تا حالا :flowerysmile: اولین بار انقدر تایپ کردم منم ندیدم 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ پر محتواشم زدم ولی انگار سواد (دوستان ) ته کشیده و نمیتونن در باره موضوعات مهم دانش پراکنی کننن. یه نمونه ش اینه : http://www.noandishaan.com/forums/thread134872.html معنی دیگه "سواد" یعنی "دوستان" ؟! 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ معنی دیگه "سواد" یعنی "دوستان" ؟! تبریک میگم شما اولین کاشف این معما هستی . 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ منم ندیدم چشم بصیرت نداری.. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام سلام من نیز امدم به نظر من بعضی وقتا به ندرت اگه بحثی پیش میاد دلیلش اینه خیلی ها میخوان اون اطلاعاتیو که دارن به بقیه بگن ولی بیشتر مواقع ممکنه خیلی ها بد برداشت کنن که مثلا اون میخواد داشته هاش رو به رخ ما بکشه !!!!!!! بعضی ها ممکنه اون منظوری رو که میخوان بگن رو نتونن با تایپ کردن بیان کنن و ممکنه از کلماتی استفاده کنن که بد برداشت بشه !!!:icon_pf (12): ممکنه سر هر موضوعی اختلاف نظری وجود داشته باشه به جای اینکه همفکری کنن و به نتیجه مطلوب برسن ممکنه هرکدوم لجبازی کنن بگن حرف من درسته :w13: کلا همه چی دست به دست هم میده که یکی این بگه :167:یکی اون:ubhuekdv133q83a7yy7 و دوباره یکی این :w00: یکی اون :brodkavelarg: این ماجرا تا جایی پیش میره که کار به :guntootsmiley2::elivg5ddfqdy8k5mocf :vahidrk:برسه جونم واستون بگه به جای این همه کشت و کشتارو خون و خونریزی میشه خیلی راحت و اروم حرفای همو بشنوید ( البته اینجا نمیشه شنید فقط بخونید ) بعد قضاوت کنید و اینگونه صلح برقرار میشه با حذف خط یکی مونده به آخرت که خودم انجامش دادم،با بقیه ش موافقم 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ با حذف خط یکی مونده به آخرت که خودم انجامش دادم،با بقیه ش موافقم :ws3: افرین به تو تحریف کردی متن منو کار بسی خوبی کردی چرا با خط اخر موافق نبودی خببببببببببببببببببببببببببببببببببب:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ :ws3: افرین به تو تحریف کردی متن منو کار بسی خوبی کردی چرا با خط اخر موافق نبودی خببببببببببببببببببببببببببببببببببب:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: چون فرانه عزیز منظورش تاپیک های یه انجمن دیگه نبودقطعا درباره جایی جز نو اندیشان حرف نمیزنه دیگه 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ چون فرانه عزیز منظورش تاپیک های یه انجمن دیگه نبودقطعا درباره جایی جز نو اندیشان حرف نمیزنه دیگه خب با مدرک رو کنین منم ببینم دعوا بقیه رو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک اون پست ها رو بدید منم فیضی ببرم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ نه ديكه خوبيت نداره.. خواستم بهش بدماخوبه اومدم پییغامت رو خوندم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده