pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ خدا خیرت بده پری جونم دغدغه من که همون پیپ هست رو برطرف کردیکاملا نظر شما اقا امین درسته خواهش میکنم ولی حل ماجرای اصلی به دست اقا امین صورت گرفتمنم فقط هاله ای از نکات مخفی قتل رو افشا کردم. 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ گاهی خودمونو اسیر چیزی میکنیم که هر چه بگذره بیشتر باعث دردسرمون میشه تا جایی که آخر به کشتمون میده! 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ محبت بی دریغی که میکنه واسه رشد درخت با وجود اینکه میدونه رشد این درخت باعث نابودی خودش میشه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ ممنون دوست خوبم بسی لذت بردم از نظر دوستان ممنون دوستان گلم ولی خوب من یکم ساده اش کردم این پیرمرد میخواد هر وقت عزرئیل اومد جونشو بگیره بهش بگه من طناب دار خودمو اماده کردم هروقت درخت (70 ساله دیگه) بلند شد منم عمرم به پایان میرسه پس منو فراموش کن زحمت وقت مردنم با خودم ولی نظر اصلی من همون کمک به رشد کسیه که در اینده باعث سقوط تو خواهد شد ولی کاریکاتور منفی هستش من خوشم نیومد :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ کاریکاتور خیلی جالبی بود خوشم اومد. درخت که هیچ وقت وسیله ای برای نابودی انسان نیست. پس منظورش همونطور که دوستان گفتن کسی رو به رشد برسونی و بعد هم همون شخص باعث نابودیت بشه(مار در استین بزرگ کردن) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده