pary naz 2,414 ارسال شده در 7 مهر 1393 خدا خیرت بده پری جونم دغدغه من که همون پیپ هست رو برطرف کردیکاملا نظر شما اقا امین درسته خواهش میکنم ولی حل ماجرای اصلی به دست اقا امین صورت گرفتمنم فقط هاله ای از نکات مخفی قتل رو افشا کردم. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam39 8,211 ارسال شده در 7 مهر 1393 گاهی خودمونو اسیر چیزی میکنیم که هر چه بگذره بیشتر باعث دردسرمون میشه تا جایی که آخر به کشتمون میده! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.Apameh 25,171 ارسال شده در 7 مهر 1393 محبت بی دریغی که میکنه واسه رشد درخت با وجود اینکه میدونه رشد این درخت باعث نابودی خودش میشه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ENG.SAHAND 31,643 ارسال شده در 7 مهر 1393 ممنون دوست خوبم بسی لذت بردم از نظر دوستان ممنون دوستان گلم ولی خوب من یکم ساده اش کردم این پیرمرد میخواد هر وقت عزرئیل اومد جونشو بگیره بهش بگه من طناب دار خودمو اماده کردم هروقت درخت (70 ساله دیگه) بلند شد منم عمرم به پایان میرسه پس منو فراموش کن زحمت وقت مردنم با خودم ولی نظر اصلی من همون کمک به رشد کسیه که در اینده باعث سقوط تو خواهد شد ولی کاریکاتور منفی هستش من خوشم نیومد :icon_razz: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pari.v 10,303 ارسال شده در 7 مهر 1393 نظرم مثل محمده 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
دختر باران 18,625 ارسال شده در 7 مهر 1393 کاریکاتور خیلی جالبی بود خوشم اومد. درخت که هیچ وقت وسیله ای برای نابودی انسان نیست. پس منظورش همونطور که دوستان گفتن کسی رو به رشد برسونی و بعد هم همون شخص باعث نابودیت بشه(مار در استین بزرگ کردن) 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
saman-mellat 11 ارسال شده در 16 تیر 1395 به طبیعت احترام بگزاریم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال