رفتن به مطلب

رونمایی از نام فیلم جدید مسعود ده نمکی

ارسال های توصیه شده

n00365814-b.jpg

به گزارش افکارنیوز ، مسعود دهنمکی در وبلاگ شخصی اش آورده است: در حالی که سریال «معراجی ها» این شب ها روی آنتن می رود مسعود ده نمکی تصمیم گرفته قسمت دوم «رسوایی» را بسازد.

در این قسمت که با نام «همشهری ها» تولید خواهد شد همچنان اکبر عبدی نقش اصلی را ایفا می کند و داستان فیلم هم در امتداد «رسوایی» رخ خواهد داد.

گویا ده نمکی طرح اولیه فیلمنامه را نیز برای بررسی به اداره نظارت ارشاد ارائه داده است و موافقت های ابتدایی برای ساخت فیلم نیز صورت گرفته است.

به نظر می رسد اگر همه چیز منطبق با برنامه ریزی های دهنمکی پیش برود وی این فیلم را در جشنواره سی و سوم عرضه خواهد کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

این فکر کنم تا با تمام "ها" های زبان فارسی فیلم نسازه ول نمیکنه!

چرا نسازه؟ ماشالا میلیارد میلیارد هم که میفروشه فیلماش

:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این فکر کنم تا با تمام "ها" های زبان فارسی فیلم نسازه ول نمیکنه!

چرا نسازه؟ ماشالا میلیارد میلیارد هم که میفروشه فیلماش

:icon_razz:

نه این فرهنگ لغت دهخدا رو گذاشته جلوش

جلوی هر کلمه ای یه (ها) میذاره و میشه اسم فیلمش:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب شما نبین فیلمشو. چکار به فیلمسازی این آقا داری؟ فیلماشم که کم نمیفروشه پس چرا نسازه؟ چون شما ازش خوشت نمیاد فیلم درست نکنه؟

فیلمای این مردک تینیجری اند و نوجوونا علاقه به دیدن این خزعبلات پیدا میکنند...

ضمن اینکه کارمندا ، دانش آموزا ، بسیجیا ، آخوندا ، افراد تحت حمایت موسسه های وابسته به حکومت و... به طور سازمانی برده میشند برای دیدن فیلمای این یارو چماقدار....

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خیلی خوشحالم که فیلم های این آقا انقدر طرفدار داره. معیاریست برای اندازه گیری میانگین خرد جمعی کشور.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب شما نبین فیلمشو. چکار به فیلمسازی این آقا داری؟ فیلماشم که کم نمیفروشه پس چرا نسازه؟ چون شما ازش خوشت نمیاد فیلم درست نکنه؟

افرادی مثل این آقا هستن که ذائقه ی هنری یه مملکتو در حد جلبک نگه میدارن

بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست،از نظر فنی و هنری هم حساب کنید اونور صفر هست. هرکس کاراش میلیاردی میفروشه به نظر شما مقبول و قابل دفاعه؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
من خیلی خوشحالم که فیلم های این آقا انقدر طرفدار داره. معیاریست برای اندازه گیری میانگین خرد جمعی کشور.

احسنت

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...