ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ حق مطلبو جمله آخر تاپیک گفت:مشخص نیست که آیا صداوسیما در برنامه ای برای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج چنین نوع رفتار و پوششی را دنبال می کند؟ واقعا اینا در حال حاضر فقط ضد تبلیغه نه تبلیغه! حق باشماست ضد تبلیغه من به نوبه خودم بهشون تبریک میگم واقعاتوی دورانی که ما حجاب نداریم،اینا حجاب رو خوب تعریف کردن اصن چه معنی داره زن چشماش بیرون باشه و ببینه؟ پس عصای سفید به چه کار میاد؟ ---------------------------- فقط یه سوال ذهن منو درگیر کرده اونم اینکه اونا که تلویزیون نمیبینن از کجا فهمیدن این برنامه چی چیه پا شدن اومدن؟ آخه چشماشون هم که نمیبینه ممنون از دفاع خوبتون دوست من انجمن حمایت از خانومهای ناپیدا 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام.نه من کلی میگم... معنی حرف شما هم همون بحث کلیشه ای که میگه " این اسلام به ذات خود عیبی نداره و این آخوندها و جمهوری اسلامی اند که دارند خرابش میکنند" هستش... خب من دیگه بحث نمیکنم :| 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام.نه من کلی میگم... معنی حرف شما هم همون بحث کلیشه ای که میگه " این اسلام به ذات خود عیبی نداره و این آخوندها و جمهوری اسلامی اند که دارند خرابش میکنند" هستش... خب دقیقا دارن این کارو میکنن!! :| 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ هانی احیانا حس نمیکنی کتک لازم شدی؟برو پروفتو باز کن کچل:vahidrk: کتک چرا؟؟ نکنه به بالا وصلی؟؟ پروف چرا همینجا دور همی حرف بزنیم خیلی هم خوش میگذره اسپم خونم کم شده 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ کتک چرا؟؟ نکنه به بالا وصلی؟؟پروف چرا همینجا دور همی حرف بزنیم خیلی هم خوش میگذره اسپم خونم کم شده الان همه چیو بستی که چی؟ میخوای کلاس بذاری؟ برو حداقل پ خ رو باز کن:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ الان همه چیو بستی که چی؟ میخوای کلاس بذاری؟برو حداقل پ خ رو باز کن:vahidrk: کلاساااااااااا پ خ باز کنم که بهم پ خ بدی؟؟ نعوذبالله!! استغفار کن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ مشکل اینجاست که ما شک نمی کنیم و برخورد گزینشی با حقایق داریم. با خودفریبی و سانسور دنبال پذیرش و تطهیر همه اتفاقات هستیم چرا که تقلید کردن راحتتر از تحقیق کردنه. شاید حقم دارند دین رو از مردم بگیری دیگه طرف برای چی و کی ضجه بزنه و کی قراره حاجتش رو بده و احساس آرامش ناشی از ایمان راسخ رو تامین کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ بابا اینا یه سری جریاناتن که کارشون همون ضد تبلیغه. این وسط دلم واسه اسلام خیلی میسوزه واقعا مظلوم واقع شده. خیلی ها نگاه نمیکنن به این موضوع که افراد دارن راهو بیراهه میرن و به جای اینکه اونا و فرعیاتو نشانه بگیرن اصل رو نشانه میگیرن غافل از اینکه اون افراد دارن ضربه اصلی رو به اصول میزنن. یه سخن زیبا هانیه عزیز از امام صادق گفت امام علی هم گفته که فرزندتون رو متناسب با زمان و جامعه تربیت کنین اما متاسفانه این افراد همه چی رو خراب کردن. اونا اونقدر خودشون رو محق میدونن که تو خصوصی ترین مسایل ملت از جمله تعداد بچه هاشونم دخالت میکنن...واقعا تاسف باره فقط یه سوال:حاج خانومه که چشاش دیده میشه گناه نکرده نکنه بره جهنم یا اشعه نگاه اقایون به چشماش بخوره و پیری زود رس بگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ واقعا چرا وقت خودتونو با این بحثای بی نتیجه و به درد نخور تلف میکنید ؟؟؟ حالا یکی لخت میاد یکی اینجوری یکی رنگی یکی سیاه سفید واقعا واسه من و شما چه فرقی داره ؟؟؟ کاش مشکل ما فقط همین چیزا بود ... ول کنید این بحثارو ... بهتره ماها ببینیم مشکلات خودمون چیه و اول اونارو رفع کنیم به جای اینکه به اون بنده خداها اینقدر گیر بدیم و فلسفه بافی کنیم واسه خودمون یه ذره کلی به زندگی نگاه کنید بچه ها ... نزارید این جور جزئیات فکرتونو اشغال کنه ... در ضمن مملکت ما هم با این بحثا بهتر نمیشه. لطفا نگید به فکر مملکت نیستم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ واقعا چرا وقت خودتونو با این بحثای بی نتیجه و به درد نخور تلف میکنید ؟؟؟ حالا یکی لخت میاد یکی اینجوری یکی رنگی یکی سیاه سفید واقعا واسه من و شما چه فرقی داره ؟؟؟ کاش مشکل ما فقط همین چیزا بود ... ول کنید این بحثارو ... بهتره ماها ببینیم مشکلات خودمون چیه و اول اونارو رفع کنیم به جای اینکه به اون بنده خداها اینقدر گیر بدیم و فلسفه بافی کنیم واسه خودمون یه ذره کلی به زندگی نگاه کنید بچه ها ... نزارید این جور جزئیات فکرتونو اشغال کنه ... در ضمن مملکت ما هم با این بحثا بهتر نمیشه. لطفا نگید به فکر مملکت نیستم خب من یه سری حرف ها با خود شما دارم اول اینکه ما وقتمون رو تلف نمیکنیم من خودم دخترم اتفاقا چادری هم هستم منتهی وقتی وارد جامعه میشم،به خاطر افراط یه همچین گروهی،توهین های عجیبی به من هم میشه در حالی که من سعی میکنم حجابم طوری باشه که طبیعیه و اینکه بله حق با شماست هرکسی میتونه هرجوری باشه اما وقتی تو تلویزیون یه نفر ور دعوت میکنن،حتما هدفی از کارشون دارن و این هدفی جز تبلیغ نیست خب چرا اینطور باید تبلیغ بشه برای حجاب؟ یعنی بقیه حجابشون مشکل داره واین اصولیه؟ و این حرف مسخره اشعه و این حرفا،اگر اینطوره خو همه دخترا باید سر 20 سالگی بمیرن :| و در مورد جمله آخرتون،ما قرار نیست با این حرفا بگیم میخوایم ملکت رو عوض کنیم و اینکه مملکت رو خودمون تشکیل دادیم دیگه اگر بخوایم مث شما فکر کنیم و هی بگیم سکوت کنیم چون هیچی درست نمیشه،خو باید دهنمون رو ببندیم و اصن حرف نزنیم چون نباید چیزی زیر سوال بره :| و در اخر اینکه شما خودتون هدفتون از اینکه با یه آی دی دیگه میایید نظر میدید چیه واقعا؟ :| در صورتی که بعد از چند دقیقه با آی دی اصلیتون آن میشید؟ شاید این مربوط به خودتون باشه اما من صرفا چون خودم هم تو این تاپیک نظر دادم،حق دارم در این باره از شما بپرسم:| 2 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ خب من یه سری حرف ها با خود شما دارماول اینکه ما وقتمون رو تلف نمیکنیم من خودم دخترم اتفاقا چادری هم هستم منتهی وقتی وارد جامعه میشم،به خاطر افراط یه همچین گروهی،توهین های عجیبی به من هم میشه در حالی که من سعی میکنم حجابم طوری باشه که طبیعیه و اینکه بله حق با شماست هرکسی میتونه هرجوری باشه اما وقتی تو تلویزیون یه نفر ور دعوت میکنن،حتما هدفی از کارشون دارن و این هدفی جز تبلیغ نیست خب چرا اینطور باید تبلیغ بشه برای حجاب؟ یعنی بقیه حجابشون مشکل داره واین اصولیه؟ و این حرف مسخره اشعه و این حرفا،اگر اینطوره خو همه دخترا باید سر 20 سالگی بمیرن :| و در مورد جمله آخرتون،ما قرار نیست با این حرفا بگیم میخوایم ملکت رو عوض کنیم و اینکه مملکت رو خودمون تشکیل دادیم دیگه اگر بخوایم مث شما فکر کنیم و هی بگیم سکوت کنیم چون هیچی درست نمیشه،خو باید دهنمون رو ببندیم و اصن حرف نزنیم چون نباید چیزی زیر سوال بره :| و در اخر اینکه شما خودتون هدفتون از اینکه با یه آی دی دیگه میایید نظر میدید چیه واقعا؟ :| در صورتی که بعد از چند دقیقه با آی دی اصلیتون آن میشید؟ شاید این مربوط به خودتون باشه اما من صرفا چون خودم هم تو این تاپیک نظر دادم،حق دارم در این باره از شما بپرسم:| درباره قسمت اول حرفاتون نظرخاصی ندارم درباره اینکه با یه آیدی دیگه میام هم خب خوشم میاد برای کسی مزاحمتی ایجاد نکردم که بخوام جواب پس بدم اصلا برید تا قیام قیامت به همه چی گیر بدید و سریع یه تاپیک بزنید دربارش بحث کنید اما مطمئن باشید با قصد خاصی طرفو دعوت نکردن. اتفاقی بوده لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ متاسفانه ما تو ایران داستانی دارم به نام فضولی در زندگی و عقاید مردم .خیلی از افراد مثلا روشنفکر که خیلی ازدموکراسی و......دم میزنند تا پاش بیوفته شروع به دست انداختن مردم و عقایدشون می کنند .مثلا خانواده ای دوست داره دخترش را 13 سالگی شوهر بده آیا این به کسی ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!کسی دوست داره با لباس سرتا پا سیاه بیاد تو خیابون آیا این به کسی ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!امیدوارم روزی برسه که به جای دست انداختن و انگشت نما کردن عقاید هم دیگه .اگر فکر می کنیم حق با ماست مثل انسان های متمدن با هم دیگه مذاکره کنیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ درباره قسمت اول حرفاتون نظرخاصی ندارمدرباره اینکه با یه آیدی دیگه میام هم خب خوشم میاد برای کسی مزاحمتی ایجاد نکردم که بخوام جواب پس بدم اصلا برید تا قیام قیامت به همه چی گیر بدید و سریع یه تاپیک بزنید دربارش بحث کنید اما مطمئن باشید با قصد خاصی طرفو دعوت نکردن. اتفاقی بوده واقعا جالبه که شما بحث کردن و گفتگو رو مساوی گیر دادن میدونید و اینکه نمیدونستم شما مسوول او نبرنامه بودید وگرنه حتما سکوت میکردم :| به هر حال هدف من شرکت در تاپیکی بود که نظرم رو بگم دیگه دلیلی وجود نداره بخوام با شما درباره چیزی جز تاپیک بحث کنم و ترجیح میدم روال تاپیک به هم نخوره 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ متاسفانه ما تو ایران داستانی دارم به نام فضولی در زندگی و عقاید مردم .خیلی از افراد مثلا روشنفکر که خیلی ازدموکراسی و......دم میزنند تا پاش بیوفته شروع به دست انداختن مردم و عقایدشون می کنند .مثلا خانواده ای دوست داره دخترش را 13 سالگی شوهر بده آیا این به کسی ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!کسی دوست داره با لباس سرتا پا سیاه بیاد تو خیابون آیا این به کسی ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!امیدوارم روزی برسه که به جای دست انداختن و انگشت نما کردن عقاید هم دیگه .اگر فکر می کنیم حق با ماست مثل انسان های متمدن با هم دیگه مذاکره کنیم 1- هر عقیده ای محترم نیست و بی معناتر ازین حرف تو دنیا وجود نداره ، 2- عقایدی احمقانه ای که ازاری به کسی نمیرسونه تا زمانی که شکل تبلیغی به خودش نگیره میتونه محترم شمرده بشه 3- وقتی عقیده احمقانه ای شکل تبلیغی گرفت اون وقت هست که باید ابعاد این عقیده احمقانه برای سایرین تشریح بشه تا یک عده ساده دل گرفتار دام این افراد نشن 4- اگه ناراحتی میتونی تو این بحث شرکت نکنی 5- عزت زیاد 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ متاسفانه ما تو ایران داستانی دارم به نام فضولی در زندگی و عقاید مردم .خیلی از افراد مثلا روشنفکر که خیلی ازدموکراسی و......دم میزنند تا پاش بیوفته شروع به دست انداختن مردم و عقایدشون می کنند .مثلا خانواده ای دوست داره دخترش را 13 سالگی شوهر بده آیا این به کسی ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!کسی دوست داره با لباس سرتا پا سیاه بیاد تو خیابون آیا این به کسی ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!امیدوارم روزی برسه که به جای دست انداختن و انگشت نما کردن عقاید هم دیگه .اگر فکر می کنیم حق با ماست مثل انسان های متمدن با هم دیگه مذاکره کنیم به نظرم بهتره شما اول معنی فضولی رو از فرهنگ لغت پیدا کنید و اینکه زمانی میگن عقیده هرکسی محترمه و کسی نباید کاریش داشته باشه که واقعا اون طرف هم کاری به شما نداشته باشه کسی جلو ایشون رو نگرفته اصن دلش میخواد دخترش رو 5 سالگی شوهر بده و با ضخیم ترین حجاب ها بیاد بیرون منتهی وقتی در ملا عام میاد مطرح میکنه و طرز فکر بیخودش که اشعه و فلان رو بیان میکنه،بحث کاملا متفاوت میشه الان رسانه رسما ما رو پشت گوش مخملی های فرض کرده که باید هر حرف ... که میگن رو بپذیریم 5 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ من دارم چی میگم شما ها برا خودتون چی دارید می بافید !!!!!!!:ws28::ws28: وقتی برداشت واحدی از حرف شما شده و 3بار پستتون نقل قول شده یعنی معنی حرفتون همون بوده ، اگرچه به ادعای خودتون منظور دیگه ای داشته باشید. 1 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ وقتی برداشت واحدی از حرف شما شده و 3بار پستتون نقل قول شده یعنی معنی حرفتون همون بوده ، اگرچه به ادعای خودتون منظور دیگه ای داشته باشید. ما ایرانی ها غیر از اینکه در مورد هم قضاوت می کنیم همه دکتر هستیم جدیدا همه سازمان امار هم شدیم الان دیگه 99 درصد خانمها مساله حجاب رو مضخرف میدونند و بهش اعتقادی ندارند... شما خودت تک تک شمردی :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ من دارم چی میگم شما ها برا خودتون چی دارید می بافید !!!!!!!:ws28::ws28: خب اگه حس میکنی منظور دیگه ای داشتی که نتونستی برسونی ما منتظریم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ ما ایرانی ها غیر از اینکه در مورد هم قضاوت می کنیم همه دکتر هستیم جدیدا همه سازمان امار هم شدیم شما خودت تک تک شمردی :ws28::ws28: عزیزم بهتره بجای این حرفا بهمون بگی منظورت چی بود ، اگه هم اهل تمسخر هستی بهمون بگو تا از به همین شکل باهات صحبت کنیم 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ شما خودت تک تک شمردی :ws28::ws28: چون آدم مطلق گرایی نیستم بجای گفتن " همه " ی مردم خواستم اونطور بگم ... میتونستم بگم "اغلب قریب به اتفاق" 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده