Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ ندارم.گیم رو میبینم پاک میکنم. حرصم میگیره دومی هم ندیدم. بابا برو یونی دیگ. الان مگه 12 گیگ نیست؟ ی باگی رایجی هست تو این شبکه های یونی ها. پ خ میکنم برات. دیگه محدودیت حجم نخواهی داشت 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ شما سریالاتونو از کجا میگیرین من هرجا میرم میگه نداریم پسریم آدرس بده یه فلش پر کنم بفرستم برات 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ پسریم آدرس بده یه فلش پر کنم بفرستم برات راضی به زحمتت نیستم مادریم خودم گیر میارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ پسریم آدرس بده یه فلش پر کنم بفرستم برات یه فلش که ده قسمتم نمشیه توش ریخت:| 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ راضی به زحمتت نیستم مادریم خودم گیر میارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه فلش که ده قسمتم نمشیه توش ریخت:| اولش اینطوری ه دیگ. فلش اول رایگان. بعدی ها پول پست ک هیچ، ده برابر میگیره. هی. بسوزه پدر اعتیاد به گیم اف ترون 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ راضی به زحمتت نیستم مادریم خودم گیر میارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه گیر بیار یه فلش که ده قسمتم نمشیه توش ریخت:| 64 :| اولش اینطوری ه دیگ.فلش اول رایگان. بعدی ها پول پست ک هیچ، ده برابر میگیره. هی. بسوزه پدر اعتیاد به گیم اف ترون 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ باشه گیر بیار 64 :| فلش 64 داری؟ لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان نظرتون در مورد Seinfeld چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان نظرتون در مورد Seinfeld چیه ؟ کسی ندیده تا حالا ؟ لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان نظرتون در مورد Seinfeld چیه ؟ خودم ندیدم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم، گویا یکی از سیتکام های برتر تاریخ هم هست که سریالای بزرگی مثل فرندز خیلی ازش الهام گرفتن 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۵ خودم ندیدم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم، گویا یکی از سیتکام های برتر تاریخ هم هست که سریالای بزرگی مثل فرندز خیلی ازش الهام گرفتن جالبه که با این همه تعریفی که ازش شده هیچکی ندیدتش ! لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ پاییز شروع شد و فصل پخش سریال های خوب فرا رسید سریالای خوبی قراره آخر همین ماه بیان. از جمله فصل جدید مردگان متحرک و آیینه سیاه اما سریال جدیدی که دیشب پخشش از شبکه HBO شروع شد و بشخصه خیلی لذت بردم ازش سریال Westworld هست. که کار جاناتان نولان هست. قسمت اولش که نوید یه سریال قوی و خوش ساخت رو میده. باید دید در ادامه چطور پیش میره. خیلییها معتقدن این سریال رقیبی جدی برای بازی تاج و تخت خواهد شد. باید دید اطلاعات این سریال رو میتونید در ادامه ببینید: ژانر : علمی تخیلی , هیجان انگیز , وسترن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ۹.2/۱۰ محصول : HBO ستارگان : Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood کارگردان : Jonathan Nolan, Lisa Joy Nolan خلاصه: داستان سریال مربوط به عصر ظهور هوشهای مصنوعی است. دو نفر برای ماجراجویی به یک پارک با تکنولوژی بالا در غرب وحشی میروند. این پارک شبیه به دوران روم باستان، زمان کابویها و قرون وسطی ساخته شده و پر از ربات است. هنگامی که سیستم مرکزی پارک دچار مشکل میشود، ربات ها شورش میکنند و این دو فرد ماجراجو هم تحت تعقیب ربات ها قرار می گیرند… 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ پاییز شروع شد و فصل پخش سریال های خوب فرا رسیدسریالای خوبی قراره آخر همین ماه بیان. از جمله فصل جدید مردگان متحرک و آیینه سیاه اما سریال جدیدی که دیشب پخشش از شبکه HBO شروع شد و بشخصه خیلی لذت بردم ازش سریال Westworld هست. که کار جاناتان نولان هست. قسمت اولش که نوید یه سریال قوی و خوش ساخت رو میده. باید دید در ادامه چطور پیش میره. خیلییها معتقدن این سریال رقیبی جدی برای بازی تاج و تخت خواهد شد. باید دید اطلاعات این سریال رو میتونید در ادامه ببینید: ژانر : علمی تخیلی , هیجان انگیز , وسترن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ۹.2/۱۰ محصول : HBO ستارگان : Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood کارگردان : Jonathan Nolan, Lisa Joy Nolan خلاصه: داستان سریال مربوط به عصر ظهور هوشهای مصنوعی است. دو نفر برای ماجراجویی به یک پارک با تکنولوژی بالا در غرب وحشی میروند. این پارک شبیه به دوران روم باستان، زمان کابویها و قرون وسطی ساخته شده و پر از ربات است. هنگامی که سیستم مرکزی پارک دچار مشکل میشود، ربات ها شورش میکنند و این دو فرد ماجراجو هم تحت تعقیب ربات ها قرار می گیرند… :icon_pf (34): ,hd هر چند خیلی جاها اشتباهات منطقی داشت. اما وای از ایده اصلی داستان... شگفت زده شدم. انگار نویسنده اش خودم بودم. میدونستم بعدش چ میشه :دی 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ پاییز شروع شد و فصل پخش سریال های خوب فرا رسیدسریالای خوبی قراره آخر همین ماه بیان. از جمله فصل جدید مردگان متحرک و آیینه سیاه اما سریال جدیدی که دیشب پخشش از شبکه HBO شروع شد و بشخصه خیلی لذت بردم ازش سریال Westworld هست. که کار جاناتان نولان هست. قسمت اولش که نوید یه سریال قوی و خوش ساخت رو میده. باید دید در ادامه چطور پیش میره. خیلییها معتقدن این سریال رقیبی جدی برای بازی تاج و تخت خواهد شد. باید دید اطلاعات این سریال رو میتونید در ادامه ببینید: ژانر : علمی تخیلی , هیجان انگیز , وسترن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ۹.2/۱۰ محصول : HBO ستارگان : Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood کارگردان : Jonathan Nolan, Lisa Joy Nolan خلاصه: داستان سریال مربوط به عصر ظهور هوشهای مصنوعی است. دو نفر برای ماجراجویی به یک پارک با تکنولوژی بالا در غرب وحشی میروند. این پارک شبیه به دوران روم باستان، زمان کابویها و قرون وسطی ساخته شده و پر از ربات است. هنگامی که سیستم مرکزی پارک دچار مشکل میشود، ربات ها شورش میکنند و این دو فرد ماجراجو هم تحت تعقیب ربات ها قرار می گیرند… واااای از این سریال وااای:obm: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ قسمت اولشو که دیدم خیلی خوب بود.....به قول آقا سجاد باید دید 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ :icon_pf (34): ,hd هر چند خیلی جاها اشتباهات منطقی داشت. اما وای از ایده اصلی داستان... شگفت زده شدم. انگار نویسنده اش خودم بودم. میدونستم بعدش چ میشه :دی در مجموع من خیلی لذت بردم بعد از مدتها یه سریال درست حسابی دیدیم. مخصوصن قسمت پایانی و نتیجه گیریش بی نقص بود بنظرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده