saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی یه سوال دارم چندوقت ذهنم و درگیر کرده !!!!!!!!!!! الان یه نگاه به پایین صفحه اصلی انجمن بندازید ببینید چند نفر انلاین هستند!!!!! فضولی نیستا فقط کنجکاوی این تعداد که کم هم نیستن دقیقا چکار میکنند که انجمن انقدر ساکت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: این عکس نمونه ای از همه ساعت ها روز که ممکنه الان تغییر کرده باشه قبلا یه بحث هایی پیش میومد همه میتونستن شرکت کنن با همه رشته های مختلف ولی الان هرکی سرش به کار خودش گرمه بازم بگم پیشاپیش از همه معذرت میخوام شاید به خیلی ها بربخوره بگن مگه فضولی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ تاپیکت تکراریه چون قبلا یکی زدم همینجوری،هیچ نتیجه ایم در بر نداشت 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ تاپیکت تکراریه چون قبلا یکی زدم همینجوری،هیچ نتیجه ایم در بر نداشت من تکرار کردم شاید نتیجه ای داشت:vahidrk: اخه یعنی چی همه هستن و هیچکس نیست:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ من تکرار کردم شاید نتیجه ای داشت:vahidrk:اخه یعنی چی همه هستن و هیچکس نیست:icon_pf (34): اخه بیشتر تاپیک ها اصلا جذابیت نداره باید خودت انجمن رو با تاپیک های خوب و مفید جذاب کنی 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اخه بیشتر تاپیک ها اصلا جذابیت نداره باید خودت انجمن رو با تاپیک های خوب و مفید جذاب کنی اینکه نمیشه یه نفره انجمن و تغییر بدی؟؟؟؟ هرکی از رشته خودش میگه خب درسته اینکار سطح علمی و بالا میبره ولی کمی کسل کننده به نظر من 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اینکه نمیشه یه نفره انجمن و تغییر بدی؟؟؟؟هرکی از رشته خودش میگه خب درسته اینکار سطح علمی و بالا میبره ولی کمی کسل کننده به نظر من من که زیاد تاپیک نمیزنم چی بشه هفته ای یک بار یا ماهی 1بار .......اما وقتی تاپیک میزنم یه چیز مفید میزنم الان تاپیک هایی که زده شده رو ببین کسی نمیخونه چون یه چیز تکراریه همش تو گوگل هست .......درسته بیشتر منابع از گوگل هست اما باید سعی کنی چیزای مفید و بدردبخورش رو جداکنی تا خواننده هم رغبت کنه بخونه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ من که زیاد تاپیک نمیزنم چی بشه هفته ای یک بار یا ماهی 1بار .......اما وقتی تاپیک میزنم یه چیز مفید میزنم الان تاپیک هایی که زده شده رو ببین کسی نمیخونه چون یه چیز تکراریه همش تو گوگل هست .......درسته بیشتر منابع از گوگل هست اما باید سعی کنی چیزای مفید و بدردبخورش رو جداکنی تا خواننده هم رغبت کنه بخونه افرین افرین از این اقدامات مفید زیاد انجام بده هفته ای یه بار و یه روز یه بار انجام بده 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ افرین افرین از این اقدامات مفید زیاد انجام بده هفته ای یه بار و یه روز یه بار انجام بده مفیدترین عنصر انجمنم دیگه کاریشم نمیشه کرد 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ مفیدترین عنصر انجمنم دیگه کاریشم نمیشه کرد الان کسی نیستا بقیه عناصر انجمن بیان تو عنصر مفید محو میشیا :scared9: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ الان کسی نیستا بقیه عناصر انجمن بیان تو عنصر مفید محو میشیا :scared9: فعلا آس ترین عنصرم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ این تاپیک باید در بخش مدیریت زده میشد.. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ من که زیاد تاپیک نمیزنم چی بشه هفته ای یک بار یا ماهی 1بار .......اما وقتی تاپیک میزنم یه چیز مفید میزنم الان تاپیک هایی که زده شده رو ببین کسی نمیخونه چون یه چیز تکراریه همش تو گوگل هست .......درسته بیشتر منابع از گوگل هست اما باید سعی کنی چیزای مفید و بدردبخورش رو جداکنی تا خواننده هم رغبت کنه بخونه فکر نکنم اینجوری باشه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ این تاپیک باید در بخش مدیریت زده میشد.. نمیدونستم من فعلا آس ترین عنصرم یکم بیشتر خودتو تحویل بگیر 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ نمیدونستم من یکم بیشتر خودتو تحویل بگیر براش نباید یه تاپیک میزدید.. اینجا باید عنوان میکردید... [h=3]پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن[/h] 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ براش نباید یه تاپیک میزدید.. اینجا باید عنوان میکردید... پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن اما این یه گفتگو بین همه کاربرا نه یه سوال از مدیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هدف من گفت گو بود 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اما این یه گفتگو بین همه کاربرا نه یه سوال از مدیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هدف من گفت گو بود میدونم گلم.. ولی برای اینکه به جواب سوالت برسی.. بهتره که مدیر انجمن بهتون جواب بده.. وگرنه.. خوب از دید یه سوال خارج میشه.. و میشه.. اشکال انجمنو رو کردن.. یا میدونم این نیت رو ندارید.. ولی از منظر دیگران میشه زیر سوال بردن.. و سوالتون ترکیبی از این تاپیکه؟ [h=3]چرا انقدر ساکت انجمن ؟؟!!![/h] من برای اینکه کنجکاویتون زود به جواب برسه.. گفتم اونجا بپرسید بهتره...وگرنه.. قصد دخالت نبود عزیزم.. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ میدونم گلم.. ولی برای اینکه به جواب سوالت برسی.. بهتره که مدیر انجمن بهتون جواب بده.. وگرنه.. خوب از دید یه سوال خارج میشه.. و میشه.. اشکال انجمنو رو کردن.. یا میدونم این نیت رو ندارید.. ولی از منظر دیگران میشه زیر سوال بردن.. و سوالتون ترکیبی از این تاپیکه؟ چرا انقدر ساکت انجمن ؟؟!!! من برای اینکه کنجکاویتون زود به جواب برسه.. گفتم اونجا بپرسید بهتره...وگرنه.. قصد دخالت نبود عزیزم.. اوهوم موافقم من که نمیتونم ادغامش کنم پس بهتره مدیران یا این کارو انجام بدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ اوهوم موافقم من که نمیتونم ادغامش کنم پس بهتره مدیران یا این کارو انجام بدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شماعزیزی گلم.. ببخشیدا اینجوری گفتم. چون همیشه در این تاپیکها کسی هست.. که سواستفاده کنه. و شمایید که زیر سوال برید چون استارتر این تاپیک هستید.. بازم اگه باعث ناراحتی شدم یا دخالت کردم منو ببخش گلم... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ شماعزیزی گلم.. ببخشیدا اینجوری گفتم. چون همیشه در این تاپیکها کسی هست.. که سواستفاده کنه. و شمایید که زیر سوال برید چون استارتر این تاپیک هستید.. بازم اگه باعث ناراحتی شدم یا دخالت کردم منو ببخش گلم... نه بابا این چه حرفیه بالاخره تو یه مدت بیشتر از من اینجا بودی و اشنا تری ممنون که گفتیییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ نه بابا این چه حرفیه بالاخره تو یه مدت بیشتر از من اینجا بودی و اشنا تری ممنون که گفتیییییییییییی عزیزمی.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده