fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ درود به همه دوستان.... معمولا عادت داریم راجع به مسائلی صحبت کنیم که به طور روزمره بااونها سروکارداریم اما برخی موضوعات هستند که در جایی مهم جلوه می کنند ومااز اونها غافل هستیم... مانند سوالی که به عنوان موضوع انتخاب شده... از دوستان میخوام که در این زمینه به بحث بپردازند... با تشکر....:rose: میدانی در این ره خویشتن دیدن زخود بگذر درو بنگر امین شو تا امان بینی تو از خود ناشده فانی نیایی وصلت باقی کنار دوست چون یابی چو خود را در میان بینی 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ وقتی باور یکی رو نسبت به خودت از بین ببری میشه خیانت وقتی رویای یکی رو از بین ببری میشه خیانت وقتی از اعتماد کسی سواستفاده کنی میشه خیانت هر وقت خودتو جدی نگیری میشه خیانت اگه احساس کسی رو به تمسخر بگیری میشه خیانت در کل واژه ی خیلی کثیفی از خیانت خیلی بدم میاد 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خیانت معنی گسترده ای داره خیانت به خود خیانت به اخلاقیات خیانت در امانت خیانت به عهد و پیمان خیانت به اعتماد طرف مقابل از نگاهی خیانت به دو دسته کلی تقسیم میشه: 1 . خیانت دانسته: شخص میدونه که داره خیانت میکنه این از ادمای پست سر میزنه 2. خیانت نادانسته: شخص نمیدونه که کارش خیانته این از ادمای احمق سر میزنه یک قانون کلی وجود داره در خیانت دانسته شخص خائن اول به خودش خیانت میکنه بعد به دیگری در حقیقت ابتدا باید به شرف و وجود خودت خیانت کنی قانون دیگه اینه که هیچ خیانت دانسته ای با یقین انجام نمیشه و همواره شک و پشیمانی همراه شخص خائن هست شخص خائن هیچگاه از عذاب وجدان راحت نخواهد شد اکثر کسایی که خیانت میکنند همیشه دوست دارن بعد از مدتی کاری کنن که جبران بکنند خیانتشون رو البته افرادی هستند که ذاتا پست میباشند و همیشه از خیانت خود لذت میبرند اصولا خیانت از ادم ضعیف سر میزنه نه از ادم قوی 6 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خائن کسیه که پول این مردم بد بخت رو میریزه تو گلوی ونوزئلا و بولیوی و بولکینافاسو و ......:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خائن کسیه که پول این مردم بد بخت رو میریزه تو گلوی ونوزئلا و بولیوی و بولکینافاسو و ......:icon_pf (34): مجید دلبندم اون اسمش دزدیه 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مجید دلبندم اون اسمش دزدیه خوب دزدی از بیت المال میشه خیانت دیگه :دی 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ ممنون از دوستان بحث اصلي در مورد خيانت انسان به انسانه يعني خيانت مرد به زن و يا زن به مرد مي خوام نظرتون رو در اين باره بدونم به نظرتون چه چيزي مي تونه اين كار رو توجيح كنه؟ شما عذر خواهي و پشيماني شخص خيانت كار رو مي پذيريد؟ چرا خيانت مي كنند؟آيا اگر خيانت به دليل اين باشه كه از زندگي راضي نيستند پس چرا جدايي رو نمي پذيرند ؟ و هزاران اگر ديگه ... ممنون مي شم كه نظراتتون رو در اين باره بيان كنيد... 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خیانت زن به مرد: حتما باید یه مشکلی باشه...مثلا عدم وجه مرد به او یا ارضا جنسی نشدن یا ... خیانت مرد به زن: هیچ دلیل خاصی نمیخواد.اکثر مرد ها اگه پاش بیفته خیانت میکنن.یه سری ها که خیانت نکردن موقعتش پیش نیومده یعنی نتونستن مخ بزنن. تعداد مرد هایی که میتونن ولی خیانت نمیکنن خیلی کمن! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ درود از دوستان خواهشمندم در این تاپیک اسپم نکنند و اما تاپیک خیانت رو باید ریشه یابی کرد معمولا انسانها دنبال چیزی میرن که در اون مقوله احساس نیاز کنن زنی یا مردی که به وظایف زناشوییش بی اعتناست نباید انتظار داشته باشه که طرف مقابلش وفادار باشه هر چند شرع ما هم چنین اجازه ای نمیده رابطه یک طرفه همواره مخربه .....یا دچار خیانت میشه یا دچار عقده 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من خیانت مجموعه ای از گناهان هست من جمله دروغ ، دزدی ، نگاه حرام ، روابط نا مشروع ، حتی ممکنه کسی با غیبت و تهمت به کسی خیانت کنه. مثلا همسر بی گناهش رو متهم به غیر واقع کنه و بر اساس اون دیگران رو در مقابل کار ناپسندی که داره انجام میده توجیه کنه. نمیدونم آیا اگر کسی باشه که بتونه خودش رو از گناهان اولیه مبرا کنه آیا میتونه روزی به همسرش خیانت کنه؟ از بین رفتن وجدان بیدار توسط گناهان اولیه صورت میگیره بعد به خیانت منجر میشه. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ ممنون از دوستانبحث اصلي در مورد خيانت انسان به انسانه يعني خيانت مرد به زن و يا زن به مرد مي خوام نظرتون رو در اين باره بدونم به نظرتون چه چيزي مي تونه اين كار رو توجيح كنه؟ شما عذر خواهي و پشيماني شخص خيانت كار رو مي پذيريد؟ چرا خيانت مي كنند؟آيا اگر خيانت به دليل اين باشه كه از زندگي راضي نيستند پس چرا جدايي رو نمي پذيرند ؟ و هزاران اگر ديگه ... ممنون مي شم كه نظراتتون رو در اين باره بيان كنيد... پست ترین نوع خیانته چون علاوه بر شکستن غرور و موقعیتهای زندگی یکی با احساسشم بازی میشه البته من معتقدم تو خیانت 2 طرف مقصرن (به جز مواردی که طرف کرم داره بعضیا بالهوسن واقعا) مثلا اگه یه زنی به شوهرش خیانت کنه شوهرم تقصیر داره چی کم گزاشته بوده که اینطوری شده خیلی از زنها واسه این خیانت میکنن که از شوهرشون کم توجهمی میبینن و سرکوفت میشنون یعنی تو خونه خودشون دائما دارن تحقیر میشن:icon_pf (34): خیانت چه تو دوستی ها دختر پسر چه تو ازدواج واسه من که غیر قابل بخششه کسی که خیانت میکنه علاوه بر نادیده گرفتن وجودم به شعورمم داره توهین میکنه و منو ابلحی فرض کرده که متوجه کاراش نمیشم پس عمرا ببخشمش اگه من مشکلی داشتم باید باهام در میون میزاشت تا اصلاح کنم نه اینکه.....:w00: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ درود از دوستان خواهشمندم در این تاپیک اسپم نکنند و اما تاپیک خیانت رو باید ریشه یابی کرد معمولا انسانها دنبال چیزی میرن که در اون مقوله احساس نیاز کنن زنی یا مردی که به وظایف زناشوییش بی اعتناست نباید انتظار داشته باشه که طرف مقابلش وفادار باشه هر چند شرع ما هم چنین اجازه ای نمیده رابطه یک طرفه همواره مخربه .....یا دچار خیانت میشه یا دچار عقده حرف شما صحیح آیا نباید برای حل یک مشکل از راه اصولیش پیش رفت وقتی شما دست یا پاتون میشکنه میندازینش دور میرید از همسایه قرض میگیرید. یا باهاش مدارا میکنید و به متخصص مراجعه میکنید تا بهبود پیدا کنید؟ اینکه به راحتی بگن که همسرشون به وظایفش بی اهمیت هست دلیل موجهی برای خیانت نیست. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ حرف شما صحیحآیا نباید برای حل یک مشکل از راه اصولیش پیش رفت وقتی شما دست یا پاتون میشکنه میندازینش دور میرید از همسایه قرض میگیرید. یا باهاش مدارا میکنید و به متخصص مراجعه میکنید تا بهبود پیدا کنید؟ اینکه به راحتی بگن که همسرشون به وظایفش بی اهمیت هست دلیل موجهی برای خیانت نیست. فرناز جان اینی که میگی با فرهنگ مردسالاری ایران همخونی نداره درسته ولی تو ایران اینشکلی نیست راهش طلاقه یا گفتمان منطقی در مورد اولی که جامعه ما به فرد که طلاق میگیره دید منفی داره .......فرد یه عمر با سرافکندگی زندگی میکنه .....یا اینکه وجود بچه مانع از این امر میشه....نمیشه اینو کتمان کرد گفتمان منطقی هم که به ندرت میبینیم همچین اتفاقی بیفته چون بعضی باور های غلط من جمله مرد سالاری باعث میشه که هر کس نظر خودشو حق بدونه پس گزینه ها بسته میشه ......فرد مجبوره بسوزه و بسازه .......حس انتقام از رفتار ناهنجار همسر یا شوهر باعث میشه خیال خیانت به سر خطور کنه .....خب این از کوته فکری ناشی میشه ....ولی چه کنیم که نمونه های عینیش تو جامعه مشهوده:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ ما باید موضوعی بررسی کنیم. خیانت کی به کی؟ مرد و زن به هم؟ دوست پیر و دختر به هم؟ پدر و مادر به فرزند و بالعکس؟ دوست به دوست؟ .... هر کدوم دلیل خاص خودشو میتونه داشته باشه... 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ فرناز جان اینی که میگی با فرهنگ مردسالاری ایران همخونی ندارهدرسته ولی تو ایران اینشکلی نیست راهش طلاقه یا گفتمان منطقی در مورد اولی که جامعه ما به فرد که طلاق میگیره دید منفی داره .......فرد یه عمر با سرافکندگی زندگی میکنه .....یا اینکه وجود بچه مانع از این امر میشه....نمیشه اینو کتمان کرد گفتمان منطقی هم که به ندرت میبینیم همچین اتفاقی بیفته چون بعضی باور های غلط من جمله مرد سالاری باعث میشه که هر کس نظر خودشو حق بدونه پس گزینه ها بسته میشه ......فرد مجبوره بسوزه و بسازه .......حس انتقام از رفتار ناهنجار همسر یا شوهر باعث میشه خیال خیانت به سر خطور کنه .....خب این از کوته فکری ناشی میشه ....ولی چه کنیم که نمونه های عینیش تو جامعه مشهوده:icon_pf (34): راست میگی حرفت رو قبول دارم. گاهی پیش میاد که همسر زبان نفهمی وجود داره که مذاکره باهاش اثر سودبخشی نداره. ولی ربطش به مرد سالاری رو درک نمیکنم. و اینکه الان در جامعۀ جوان ما مرد سالاری خیلی کمرنگتر شده ولی فرهنگ اشتباه قدیم هنوز برقرار هست. آیهان راست میگه انواع خیانت داریم که باید هر کدوم در ابعاد خودش بحث بشه. مثلا وقتی یک مرد خیانت میکنه در اکثر مواقع دیدم که همسری بسیار مناسب داره و از هر جهت تامین هست ولی میشه گفت نود درصد بخاطر بالهوسی اینکار رو میکنن. خیانت زن به مرد بیشتر در اون قالبی که گفتی میگنجه. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ راست میگی حرفت رو قبول دارم.گاهی پیش میاد که همسر زبان نفهمی وجود داره که مذاکره باهاش اثر سودبخشی نداره. ولی ربطش به مرد سالاری رو درک نمیکنم. و اینکه الان در جامعۀ جوان ما مرد سالاری خیلی کمرنگتر شده ولی فرهنگ اشتباه قدیم هنوز برقرار هست. آیهان راست میگه انواع خیانت داریم که باید هر کدوم در ابعاد خودش بحث بشه. مثلا وقتی یک مرد خیانت میکنه در اکثر مواقع دیدم که همسری بسیار مناسب داره و از هر جهت تامین هست ولی میشه گفت نود درصد بخاطر بالهوسی اینکار رو میکنن. خیانت زن به مرد بیشتر در اون قالبی که گفتی میگنجه. من باهات موافقم اما فقط شهرهای بزرگ ایران رو در نظر نگیر که توش مرد سالاری نیست تو خیلی از شهرهای دیگه اونطوره باور کن ما یه دوست شهرستانی داریم وقتی ما با تاریخ امتحان مخالفت کردیم میگفت شما دختر ... هستید که به یه مرد اعتراض کردید:jawdrop: طلاقم تو شهرهای بزرگ حل شدس اما تو شهرهای کوچیک نه اینم خیلی قشنگ اشاره کردی هنوز فرهنگ مداکره جا نیافتاده بعضی مردا واقعا زبون نفهمن:w00: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ فقط کافیه یه نگاهی به اطرافمو بندازیم همش خیانت و خائن میبینیم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ فقط کافیه یه نگاهی به اطرافمو بندازیم همش خیانت و خائن میبینیم باید بگردی خوبشو پیدا کنی بعد یکمم تقصیر خودمونه جنبه شنیدن حرف راستو نداریم کاری میکنیم که افراد بهمون دروغ بگن:icon_pf (34): اگه یکی خطا کرد همیشه تو سرش میزنیم واسه همینه که طرف به اشتباهش اعتراف نمیکنه و از اونجا که یه دروغ زمینه ساز دروغای بعده کم کم میشه خیانتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ باید بگردی خوبشو پیدا کنیبعد یکمم تقصیر خودمونه جنبه شنیدن حرف راستو نداریم کاری میکنیم که افراد بهمون دروغ بگن:icon_pf (34): اگه یکی خطا کرد همیشه تو سرش میزنیم واسه همینه که طرف به اشتباهش اعتراف نمیکنه و از اونجا که یه دروغ زمینه ساز دروغای بعده کم کم میشه خیانتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:icon_pf (34): اره درسته ولی من حاضرم هر حرف تلخی بهم بزنن ولی هرگز بهم دروغ نگن 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خیانت زن به مرد:حتما باید یه مشکلی باشه...مثلا عدم وجه مرد به او یا ارضا جنسی نشدن یا ... خیانت مرد به زن: هیچ دلیل خاصی نمیخواد.اکثر مرد ها اگه پاش بیفته خیانت میکنن.یه سری ها که خیانت نکردن موقعتش پیش نیومده یعنی نتونستن مخ بزنن. تعداد مرد هایی که میتونن ولی خیانت نمیکنن خیلی کمن! با اين حرف موافق نيستم نيستم و نمي توانم بپذيرم همه چيز نسبي ست با اين حال با اينكه من خودم زن هستم اما در جامعه ي اطرافم ميزان خيانت زنان به مردان را بيشتر مي بينم اين به خاطر محيطي ست كه من در اطرافم مي بينم و حس مي كنم با اين حال بحث جنسيت نيست بحث سر اصل ماجراست چرا خيانت؟اگر با توجه به صحبت بعضي از دوستان كمبودي در زندگي وجود دارد چرا اين زندگي رو ادامه مي دهند؟آيا اين توجيح خوبي ست؟كه چون شخص مقابم در اين زمينه براي من كم مي گذارد من به روحش به وجودش خيانت كنم و شخصيت و زندگي اش رو نابود كنم؟ ميزان تاثير اين شكست تا چه حد به روح و جان و جسم انسان لطمه وارد مي كند من معتقدم در صورتي كه طرف مقابل آن چيزي نيستكه من انتظارش را دارم بهتر است با احترام از زندگي آن شخص خارج شوم و آن موقع آزادم و مي توان هر كاري بكنم اماحرمت زندگي زنا شويي ام را از بين نخواهم برد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده