زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ دریاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ بارون و دوست دارم ولیییییییییببین کی اینجاست یار دیرین بی وفای گم شده کم لطف خوبییییییییی؟؟ ممنون خوبم شما چه طوری مهندس؟چه خبر از دختر گل و گلابتون گندم جون؟ تابستون زیاد نتونستم بیام ولی کم لطف نیستم.اقا سهندشماچرا ازماخبر نمیگیری ؟ راستی اخرش هم نگفتی ولی چی؟! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون خوبم شما چه طوری مهندس؟چه خبر از دختر گل و گلابتون گندم جون؟تابستون زیاد نتونستم بیام ولی کم لطف نیستم.اقا سهندشماچرا ازماخبر نمیگیری ؟ راستی اخرش هم نگفتی ولی چی؟! برو بچ.. به موضوع تاپیک دقت بفرمایید.. لطفا داخل پروفایل شخصی حال و احوال کنید.... مرسی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا بیا بنویسیم که خدا ته قلب آینه است مثل شور فریاد یا نفس تو حصار سینه است با همیشه موندن وقتیکه هیچی موندنی نیست اوج هر صدای عاشقی که شکستنی نیست با صدا میام همه جا تو رو می نویسم روی آینه ی گریه هام گونه های خیسم ای که معنی اسم تو آسمون پاکه ریشه ی صدا نبض عشق زیر پوست خاکه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا توی خواب خاک ریشه ها موسم شکفتن همصدای من می خونن وقت از تو گفتن چشم بسته مو تو بیا به سپیده وا کن با ترانه نفسهات باغچه رو صدا کن با صدا میام همه جا تو رو می نویسم روی آینه ی گریه هام گونه های خیسم ای که معنی اسم تو آسمون پاکه ریشه ی صدا نبض عشق زیر پوست خاکه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا با ترانه ی نفسهات من ترانه می گم اسمتو مثل یه غزل عاشقانه می گم بیا که دیگه وقتشه وقت برگشتنه بوی پیرهنت که بیاد لحظه ی دیدنه با صدا میام همه جا تو رو می نویسم روی آینه ی گریه هام گونه های خیسم ای که معنی اسم تو آسمون پاکه ریشه ی صدا نبض عشق زیر پوست خاکه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا تقدیم به کسانی که دریا بهترین حس و قشنگترین حسه.. 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ برو بچ.. به موضوع تاپیک دقت بفرمایید.. لطفا داخل پروفایل شخصی حال و احوال کنید.... مرسی چشم معصومه جون دیگه تکرار نمیشه:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ كوهستان كه تو هيچكدام نبود ! هيچ چيز مثل كوهستان نيست ! صخره هاي آسمان خراش ! پيچيدن صداي پرندگان ! wow دلم خواست کوهستان خیلی حس مردنُ در من تشدید میکنه ! یجورایی مثل سراب میمونه ... انگار صدات میکنند سمت خودشون !! 4 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اول بارون .ولی بارون تو پاییز باحالتر حالا اگه شب باشه و ماه هم دیده بشه که نور الا نور. 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ من با حس بیگانه ام. از همه چی بیزارم و از همه شونم لذت میبرم. یه برنامه رادیوئی هست که تو رادیو فرهنگ شبای 5 شنبه آقای صالح علا اجراش میکنه. اونو خیلی دوست دارم و تنها اون موقع است که با احساسم. 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ برف البته با عشقت باشی اونم توی جاده چالوس 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ من با حس بیگانه ام. از همه چی بیزارم و از همه شونم لذت میبرم. یه برنامه رادیوئی هست که تو رادیو فرهنگ شبای 5 شنبه آقای صالح علا اجراش میکنه. اونو خیلی دوست دارم و تنها اون موقع است که با احساسم. برف البته با عشقت باشی اونم توی جاده چالوس 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ انصافا همشون قشنگن هر کدام به نحوی حس خوبی به آدم میدن ولی برف -باران-ماه -پاییز-طلوع -دریا -کویر-غروب -دشت به ترتیب قشنگن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ انصافا همشون قشنگن هر کدام به نحوی حس خوبی به آدم میدن ولی برف -باران-ماه -پاییز-طلوع -دریا -کویر-غروب -دشت به ترتیب قشنگن دقیقا/////// 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ همشون عالیییین ولی بارون فوق العاده است مخصوصا که تنها توی یه جاده باشی و هنذفری تو گوشت باشه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ همشون عالیییینولی بارون فوق العاده است مخصوصا که تنها توی یه جاده باشی و هنذفری تو گوشت باشه زدی به هدف 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ الا این به من حس قشنگی میده.. لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ تو هرموقعیتی یکیشون حس ارامش میده درکل همشون رو بنا به حسم دوست دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده