pary naz 2414 ارسال شده در 11 آذر، 2014 بارون و دوست دارم ولیییییییییببین کی اینجاست یار دیرین بی وفای گم شده کم لطف خوبییییییییی؟؟ ممنون خوبم شما چه طوری مهندس؟چه خبر از دختر گل و گلابتون گندم جون؟ تابستون زیاد نتونستم بیام ولی کم لطف نیستم.اقا سهندشماچرا ازماخبر نمیگیری ؟ راستی اخرش هم نگفتی ولی چی؟! 2
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 11 آذر، 2014 ممنون خوبم شما چه طوری مهندس؟چه خبر از دختر گل و گلابتون گندم جون؟تابستون زیاد نتونستم بیام ولی کم لطف نیستم.اقا سهندشماچرا ازماخبر نمیگیری ؟ راستی اخرش هم نگفتی ولی چی؟! برو بچ.. به موضوع تاپیک دقت بفرمایید.. لطفا داخل پروفایل شخصی حال و احوال کنید.... مرسی 1
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 11 آذر، 2014 بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا بیا بنویسیم که خدا ته قلب آینه است مثل شور فریاد یا نفس تو حصار سینه است با همیشه موندن وقتیکه هیچی موندنی نیست اوج هر صدای عاشقی که شکستنی نیست با صدا میام همه جا تو رو می نویسم روی آینه ی گریه هام گونه های خیسم ای که معنی اسم تو آسمون پاکه ریشه ی صدا نبض عشق زیر پوست خاکه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا توی خواب خاک ریشه ها موسم شکفتن همصدای من می خونن وقت از تو گفتن چشم بسته مو تو بیا به سپیده وا کن با ترانه نفسهات باغچه رو صدا کن با صدا میام همه جا تو رو می نویسم روی آینه ی گریه هام گونه های خیسم ای که معنی اسم تو آسمون پاکه ریشه ی صدا نبض عشق زیر پوست خاکه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا با ترانه ی نفسهات من ترانه می گم اسمتو مثل یه غزل عاشقانه می گم بیا که دیگه وقتشه وقت برگشتنه بوی پیرهنت که بیاد لحظه ی دیدنه با صدا میام همه جا تو رو می نویسم روی آینه ی گریه هام گونه های خیسم ای که معنی اسم تو آسمون پاکه ریشه ی صدا نبض عشق زیر پوست خاکه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو ابرا بیا بنویسیم روی برگ روی آب توی دفتر موج رو دریا تقدیم به کسانی که دریا بهترین حس و قشنگترین حسه.. 3
pary naz 2414 ارسال شده در 11 آذر، 2014 برو بچ.. به موضوع تاپیک دقت بفرمایید.. لطفا داخل پروفایل شخصی حال و احوال کنید.... مرسی چشم معصومه جون دیگه تکرار نمیشه:icon_pf (44): 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 11 آذر، 2014 كوهستان كه تو هيچكدام نبود ! هيچ چيز مثل كوهستان نيست ! صخره هاي آسمان خراش ! پيچيدن صداي پرندگان ! wow دلم خواست کوهستان خیلی حس مردنُ در من تشدید میکنه ! یجورایی مثل سراب میمونه ... انگار صدات میکنند سمت خودشون !! 4
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 11 آذر، 2014 اول بارون .ولی بارون تو پاییز باحالتر حالا اگه شب باشه و ماه هم دیده بشه که نور الا نور. 5
fakur1 10131 ارسال شده در 12 آذر، 2014 من با حس بیگانه ام. از همه چی بیزارم و از همه شونم لذت میبرم. یه برنامه رادیوئی هست که تو رادیو فرهنگ شبای 5 شنبه آقای صالح علا اجراش میکنه. اونو خیلی دوست دارم و تنها اون موقع است که با احساسم. 5
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 13 آذر، 2014 من با حس بیگانه ام. از همه چی بیزارم و از همه شونم لذت میبرم. یه برنامه رادیوئی هست که تو رادیو فرهنگ شبای 5 شنبه آقای صالح علا اجراش میکنه. اونو خیلی دوست دارم و تنها اون موقع است که با احساسم. برف البته با عشقت باشی اونم توی جاده چالوس 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 13 آذر، 2014 انصافا همشون قشنگن هر کدام به نحوی حس خوبی به آدم میدن ولی برف -باران-ماه -پاییز-طلوع -دریا -کویر-غروب -دشت به ترتیب قشنگن 3
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 13 آذر، 2014 انصافا همشون قشنگن هر کدام به نحوی حس خوبی به آدم میدن ولی برف -باران-ماه -پاییز-طلوع -دریا -کویر-غروب -دشت به ترتیب قشنگن دقیقا/////// 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 آذر، 2014 همشون عالیییین ولی بارون فوق العاده است مخصوصا که تنها توی یه جاده باشی و هنذفری تو گوشت باشه 4
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 13 آذر، 2014 همشون عالیییینولی بارون فوق العاده است مخصوصا که تنها توی یه جاده باشی و هنذفری تو گوشت باشه زدی به هدف 4
saghar... 6666 ارسال شده در 28 آذر، 2014 تو هرموقعیتی یکیشون حس ارامش میده درکل همشون رو بنا به حسم دوست دارم
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری