masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 من دریا و بارون رو درکنار هم دوست دارم... غروب پاییز هم که معروفه... کویر و ماه رو حس تنها بودن با خدای خودمو دارم... دشت و طلوع افتاب رو کنار هم.. و برف رو به تنهایی دوست دارم.. همشون حس خاصی در موقعیت خودمون به همون دست میده... 11
sun-shine 7672 ارسال شده در 10 آذر، 2014 هیچ چیز به اندازه ساحل ماسه ایی و دریای آرام به من آرامش نمیده 11
VINA 31339 ارسال شده در 10 آذر، 2014 من دریا و بارون رو درکنار هم دوست دارم...غروب پاییز هم که معروفه... کویر و ماه رو حس تنها بودن با خدای خودمو دارم... دشت و طلوع افتاب رو کنار هم.. و برف رو به تنهایی دوست دارم.. همشون حس خاصی در موقعیت خودمون به همون دست میده... میدونستی تو دریا باشه بارون بیاد تو دریا نمیاد؟ یعنی ساحل بارونیه ؛ دریا بارونی نمیشه ماه و برف و بارون و دریا بارون:hapydancsmil: من بارونو خیلی دوست دارم ولی هر جور حسای کنی میشه بچه رشت باشی و بارون دوس نداشته باشی؟:hapydancsmil: 10
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 میدونستی تو دریا باشه بارون بیاد تو دریا نمیاد؟ یعنی ساحل بارونیه ؛ دریا بارونی نمیشه بارون:hapydancsmil: من بارونو خیلی دوست دارم ولی هر جور حسای کنی میشه بچه رشت باشی و بارون دوس نداشته باشی؟:hapydancsmil: وا..... من خودم کنار دریا بودم بارون و طوفان شده... حتی تو خود اب دریا هم بودم.. که بارون اومده.. داشتمم میمردم.. چون شنا بلد بودم.. نجات پیدا کردم. یعنی چی نگرفتم شاید منظورتو 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 آذر، 2014 کنار عشقت باشی تو جهنم هم باشی بهت حال میده !!!!!!!! اما ..... 18
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 کنار عشقت باشی تو جهنم هم باشی بهت حال میده !!!!!!!! عشقت کدوم از این گزینه هاست؟ الهی..... جهنم چیه اقا دوراز جونتون ... 5
VINA 31339 ارسال شده در 10 آذر، 2014 وا.....من خودم کنار دریا بودم بارون و طوفان شده... حتی تو خود اب دریا هم بودم.. که بارون اومده.. داشتمم میمردم.. چون شنا بلد بودم.. نجات پیدا کردم. یعنی چی نگرفتم شاید منظورتو وامگه میشهبارون بیاد دریا طوفانی میشه توش که بارون نمیادولی تا دم ساحل میاد کنار عشقت باشی تو جهنم هم باشی بهت حال میده !!!!!!!! دقیقا ولی پیش مادر شوهرت تو بهشتم باشی بهت حال نمیده 7
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 عشقم داخل همه گزینه هاست و هیچ کدومشون هوارتا لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک 4
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 وامگه میشهبارون بیاد دریا طوفانی میشه توش که بارون نمیادولی تا دم ساحل میاد دقیقا ولی پیش مادر شوهرت تو بهشتم باشی بهت حال نمیده بابا من چهارسال تو شمال زندگی کردمااا.. ویلامونم کنار دریاست.. دیدم.. 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 10 آذر، 2014 دریا... باران که قابل وصف نیست حس آرامشی که بهم میده... .... ..... ...... بااااارااااان اولین عشق مرا بردییییی....بااااراااان... 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 بارون اومد اینور پرچین باد.. اهنگ شاهرخ رو خوندید پاییز اومد... خیلی قشنگه تازشم.. پروفایل من اهنگش درمورد بارونه 4
VINA 31339 ارسال شده در 10 آذر، 2014 دریا...باران که قابل وصف نیست حس آرامشی که بهم میده... .... ..... ...... بااااارااااان اولین عشق مرا بردییییی....بااااراااان... منظورت دریاست؟ دریا اولین عشق مرا بردی دریا دم به دم مرا تو ازردی 6
ارسال های توصیه شده