Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ باران... هیچی بارون نمیشه انصافا....:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ من دریا و بارون رو درکنار هم دوست دارم... غروب پاییز هم که معروفه... کویر و ماه رو حس تنها بودن با خدای خودمو دارم... دشت و طلوع افتاب رو کنار هم.. و برف رو به تنهایی دوست دارم.. همشون حس خاصی در موقعیت خودمون به همون دست میده... 11 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ ماه اصلا یه ارامشی میده به ادم 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ ماه و برف و بارون و دریا 11 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ هیچ چیز به اندازه ساحل ماسه ایی و دریای آرام به من آرامش نمیده 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ من دریا و بارون رو درکنار هم دوست دارم...غروب پاییز هم که معروفه... کویر و ماه رو حس تنها بودن با خدای خودمو دارم... دشت و طلوع افتاب رو کنار هم.. و برف رو به تنهایی دوست دارم.. همشون حس خاصی در موقعیت خودمون به همون دست میده... میدونستی تو دریا باشه بارون بیاد تو دریا نمیاد؟ یعنی ساحل بارونیه ؛ دریا بارونی نمیشه ماه و برف و بارون و دریا بارون:hapydancsmil: من بارونو خیلی دوست دارم ولی هر جور حسای کنی میشه بچه رشت باشی و بارون دوس نداشته باشی؟:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ میدونستی تو دریا باشه بارون بیاد تو دریا نمیاد؟ یعنی ساحل بارونیه ؛ دریا بارونی نمیشه بارون:hapydancsmil: من بارونو خیلی دوست دارم ولی هر جور حسای کنی میشه بچه رشت باشی و بارون دوس نداشته باشی؟:hapydancsmil: وا..... من خودم کنار دریا بودم بارون و طوفان شده... حتی تو خود اب دریا هم بودم.. که بارون اومده.. داشتمم میمردم.. چون شنا بلد بودم.. نجات پیدا کردم. یعنی چی نگرفتم شاید منظورتو 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ کنار عشقت باشی تو جهنم هم باشی بهت حال میده !!!!!!!! اما ..... 18 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ کنار عشقت باشی تو جهنم هم باشی بهت حال میده !!!!!!!! عشقت کدوم از این گزینه هاست؟ الهی..... جهنم چیه اقا دوراز جونتون ... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ عشقم داخل همه گزینه هاست و هیچ کدومشون 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ وا.....من خودم کنار دریا بودم بارون و طوفان شده... حتی تو خود اب دریا هم بودم.. که بارون اومده.. داشتمم میمردم.. چون شنا بلد بودم.. نجات پیدا کردم. یعنی چی نگرفتم شاید منظورتو وامگه میشهبارون بیاد دریا طوفانی میشه توش که بارون نمیادولی تا دم ساحل میاد کنار عشقت باشی تو جهنم هم باشی بهت حال میده !!!!!!!! دقیقا ولی پیش مادر شوهرت تو بهشتم باشی بهت حال نمیده 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ عشقم داخل همه گزینه هاست و هیچ کدومشون هوارتا لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ وامگه میشهبارون بیاد دریا طوفانی میشه توش که بارون نمیادولی تا دم ساحل میاد دقیقا ولی پیش مادر شوهرت تو بهشتم باشی بهت حال نمیده بابا من چهارسال تو شمال زندگی کردمااا.. ویلامونم کنار دریاست.. دیدم.. 3 لینک به دیدگاه
zeinab k 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ بارون همیشه حس خوبی به آدم میده. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ دریا... باران که قابل وصف نیست حس آرامشی که بهم میده... .... ..... ...... بااااارااااان اولین عشق مرا بردییییی....بااااراااان... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ بارون اومد اینور پرچین باد.. اهنگ شاهرخ رو خوندید پاییز اومد... خیلی قشنگه تازشم.. پروفایل من اهنگش درمورد بارونه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ دریا...باران که قابل وصف نیست حس آرامشی که بهم میده... .... ..... ...... بااااارااااان اولین عشق مرا بردییییی....بااااراااان... منظورت دریاست؟ دریا اولین عشق مرا بردی دریا دم به دم مرا تو ازردی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده