رفتن به مطلب

دانشگاه یا سالن مد

mamadj

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آره دیگه

چرا اینجوری شدی ؟!

یک بار هم مجبورم کرد دستکش دستم کنم برم :w00:

نگو تورو خدا.............:banel_smiley_52:..نه اینطوری ...نه اونطوری............

اول مال ما اینطوری بود ...بروبچ قیام کردیم دیگه گیر نمیدن............

آخه میدونی مشکل چیه!!!! مشکل اینه که نمیدونن چطور باید رفتار کنن

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو دانشگاه ما که اکثرا ساده هستن و از این چیزا زیاد نمیبینم

تک و توک شاید باشه ... چه میدونم شایدم من دقت نمیکنم

از فرط بیکاری هم همیشه دم در ورودی اون خانمه به لاک ناخن های من گیر میده :banel_smiley_4:

جدا؟

من بچه مثبت دانشکده ام اما همیشه ناخنای بلند دارم:icon_redface:البته لاک کم میزنم

اما بچه های ما دختراش همه ناخوناشون مانیکوره انواع مدل لاک و طراحی ناخن داریم تازشم یادمه یه دوستم یه بار لاک اورده بود واسه همه رو ناخناشون کار کرد انقده خوشگیل بود:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدا؟

من بچه مثبت دانشکده ام اما همیشه ناخنای بلند دارم:icon_redface:البته لاک کم میزنم

اما بچه های ما دختراش همه ناخوناشون مانیکوره انواع مدل لاک و طراحی ناخن داریم تازشم یادمه یه دوستم یه بار لاک اورده بود واسه همه رو ناخناشون کار کرد انقده خوشگیل بود:ws3:

بیخیال بابا!!!!!!!! :jawdrop::jawdrop:بزارین یه چیزیی ام به سالن های آرایش بماسه....!!!!!!:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

بیخیال بابا!!!!!!!! :jawdrop::jawdrop:بزارین یه چیزیی ام به سالن های آرایش بماسه....!!!!!!:icon_pf (34):

خودشون همه فن حریفن:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دانشگاه ما کمتر به چیزی گیر میدن....:icon_pf (34): ولیی بچه ها هم خوب لباس میپوشن....ساده نیستنااااا....:ws46:

ولی...خوب از اون دانشگاه روبرویی خیلی خیلی بهترن......:icon_pf (34):

آخه یه دانشکده علمی کاربردی نزدیک دانشگاه ما هست....:banel_smiley_52:.ما که دختریم ناخوداگاه چشمون میره سمت بعضی از دختراش!!!!!!!:banel_smiley_52:

کلا با خیلی ساده و خیلی جلف اصلا موافق نیستم.....:girl_yes2: :girl_yes2:

لباس دانشگاه باید یه چیز راحت وشیک باشه:girl_yes2: نه کفش پاشنه بلند و مانتو تنگ:ws46: یا جین فاق کوتاه وتی شرت تنگ و کوتاه:w00: که همش بدویی بری ته کلاس بشینی که دخترا که پشتتن .......نبینن :icon_pf (34):(مورد آخر قابل توجه بعضی از پسرا:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:)

• Like 1
لینک به دیدگاه
خود کیاااااا دقیقا منظورته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: :167: :167:

منظورم اینه که دیگه به آرایشگر دیگه نیازی نیست:banel_smiley_4:ا

• Like 1
لینک به دیدگاه
منظورم اینه که دیگه به آرایشگر دیگه نیازی نیست:banel_smiley_4:ا

پَ چی؟؟؟؟؟ شما قابلیت های خانومارو دست کم گرفتین؟؟؟؟؟؟:ws46: :icon_pf (34): :ws46:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دانشگاه ما کمتر به چیزی گیر میدن....:icon_pf (34): ولیی بچه ها هم خوب لباس میپوشن....ساده نیستنااااا....:ws46:

ولی...خوب از اون دانشگاه روبرویی خیلی خیلی بهترن......:icon_pf (34):

آخه یه دانشکده علمی کاربردی نزدیک دانشگاه ما هست....:banel_smiley_52:.ما که دختریم ناخوداگاه چشمون میره سمت بعضی از دختراش!!!!!!!:banel_smiley_52:

کلا با خیلی ساده و خیلی جلف اصلا موافق نیستم.....:girl_yes2: :girl_yes2:

لباس دانشگاه باید یه چیز راحت وشیک باشه:girl_yes2: نه کفش پاشنه بلند و مانتو تنگ:ws46: یا جین فاق کوتاه وتی شرت تنگ و کوتاه:w00: که همش بدویی بری ته کلاس بشینی که دخترا که پشتتن .......نبینن :icon_pf (34):(مورد آخر قابل توجه بعضی از پسرا:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:)

من میخوام بیام دانشگاهتون درس بخونه میشه؟:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من میخوام بیام دانشگاهتون درس بخونه میشه؟:w16:

نوچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws46: :ws46: :ws46:

چون شوما باید بیای درس بدی.......:girl_blush2::girl_blush2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نوچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws46: :ws46: :ws46:

چون شوما باید بیای درس بدی.......:girl_blush2::girl_blush2:

نه من میخوام بیام دانشگاه بخاطر زنگ تفریحش بخاطر بوفه ش بخاطر ترس شبای امتحانش .... :w410:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه من میخوام بیام دانشگاه بخاطر زنگ تفریحش بخاطر بوفه ش بخاطر ترس شبای امتحانش .... :w410:

ما نه بوفه داریم نه متاسفانه ترس شب امتحان.....:icon_pf (34):اگه داشتیم که الان اینجا نبودیم.....:ws46:ناسلامتی شب امتحانه هااااااااااااا:banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ما نه بوفه داریم نه متاسفانه ترس شب امتحان.....:icon_pf (34):اگه داشتیم که الان اینجا نبودیم.....:ws46:ناسلامتی شب امتحانه هااااااااااااا:banel_smiley_52: :banel_smiley_52:

ای خدا پس عدالتت کجا رفته ما از یه ماه قبل امتحان خر میزدیم این جوونای امروز شب امتحانشون مث شب عروسی میمونه:icon_pf (34):

شب عروسیه دختر خاله شون منظورمه:ws3::w410:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای خدا پس عدالتت کجا رفته ما از یه ماه قبل امتحان خر میزدیم این جوونای امروز شب امتحانشون مث شب عروسی میمونه:icon_pf (34):

شب عروسیه دختر خاله شون منظورمه:ws3::w410:

آخه جوانای امروز با هوشن...:girl_yes2:.مثه من...:viannen_38::girl_yes2:.اون وخ احتیاجی ندالن خربزنن....:girl_yes2:

اووهوووم....:girl_yes2::girl_yes2:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:یکی بیاد دانشگاه مااا!!!

فردا پس فردا دیسکو میشه!!!

نه لی لی جون؟؟

ولی من دوست ندارم:ws52:

اره مخصوصا با اون در ورودی تون که دختر پسرشو جدا کردن.....:ws47: :ws47:

چه کارا که با این جوونا نمیکنن....

:icon_pf (34): :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

آخه جوانای امروز با هوشن...:girl_yes2:.مثه من...:viannen_38::girl_yes2:.اون وخ احتیاجی ندالن خربزنن....:girl_yes2:

اووهوووم....:girl_yes2::girl_yes2:

:ws33::ws33::ws33:اینم ما!!!

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...