saghar... 6666 ارسال شده در 2 آذر، 2014 ببین عزیزم بیشتر منظور من این بود که با همفکریه هم یه اختراعو حالا هرکسی باهر تخصصی که داره بایه سری امکانات کم دوباره بوجودش بیارهبیشتر میخوام چجوری بوجود اومدن این اختراعاتو بفهمم و اونم بطور خیلی ساده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حق با تو هست گلم. البته این تایپیک نیاز به همفکری و شرکت همه دوستان داره و بسیار موضوع جالبی هست اگه همه با هر زمینه تخصصی که دارن شرکت کنن 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2014 فک نکنم عملی باشه...تو ایران الانمون با اینهمه امکانات میخوای یه اختراع چیزمیخ ثبت کنی،حداقل5-6تومن سرمایه میخواد،4-5ماه هم دوندگی...به اعصاب پولادین هم میخواد تا جلوی تحقیر شدن جلوی اساتید دانشگاها دووم بیاری...حالا حساب کن تو همین ایران باشی....دیگه هیچی هم دورو برت نباشه! کلاً کوچ کنیم بهتره... مارو بد داغون کردن عزیز دل...بد... دیگه هیشکی به فکر دیگری نیست...اتحادمون زیر صفره!
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 فک نکنم عملی باشه...تو ایران الانمون با اینهمه امکانات میخوای یه اختراع چیزمیخ ثبت کنی،حداقل5-6تومن سرمایه میخواد،4-5ماه هم دوندگی...به اعصاب پولادین هم میخواد تا جلوی تحقیر شدن جلوی اساتید دانشگاها دووم بیاری...حالا حساب کن تو همین ایران باشی....دیگه هیچی هم دورو برت نباشه! کلاً کوچ کنیم بهتره... مارو بد داغون کردن عزیز دل...بد... دیگه هیشکی به فکر دیگری نیست...اتحادمون زیر صفره! ممنون از این که شرکت کردینمنظورم اختراع جدید یا نوآوریه جدیدی نیست بیشتر نظرم این بود که هرچیزی رو از پایه و اساسش یاد بگیرم مثلا همین برق یا آتش یا کامپیوتر یا ماشین یا...یه جورایی به طور ساده میخوام یاد بگیرم 2
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 من این آزمایشو که الان میگم از یه جایی خونده بودم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم دو سر مخالف یه آهنربا رو با یه فاصله کمی نگه داشتم بعدبه دوتا سیم وصل کردم سیمها هم وصل یه چراغ بود اما روشن نشد 2
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 یا یه ماشین کوچولو میخواستم بسازم با یه تخته چوب کوچیک و چهارتا سنگ گرد که بهش وصل کردم و یه کارای دیگه هم کردم که بازم به نتیجه نرسیدم میخوام با همین ابزار ساده و کوچیک کار کنم 2
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 یا واسه آب آشامیدنی که میگن آب جوشانده بهتر از همین آبهای لوله کشی شده است میخواستم سر شیر یه چیزی درست کنم که دما ی آب رو به 100برسونه بعدش کمش کنه مثلا با دمای 10درجه که اینم موفق نشدم حالا من تخصصم مهندسی شیمیه هرکسی با تخصص خودش بهم کمک کنه حالا هرچیزی میتونه باشه 2
Moment 15228 ارسال شده در 3 آذر، 2014 الان كه بهش فكر مي كنم نمي تونم.. اما خب اگر بتونم هم هرگز اين كار رو نمي كنم. به نظرم زندگي بدون اين ابداعات و اكتشافات باس خيلي لذت بخش باشه. ترجيح ميدم با طبيعت وحشي زندگي كنم تا يه زندگي كه به بهونه علم و دانش سرشار از وحشي گري ه. شايد بيست تا بچه عاقبت به خير بشن تو اين عجوزه هزارداماد. هایاکاوا: این واقعیت که اتومبیل خطرناکتر از گاری دستی است نباید باعث شود که ما به گاری دستی برگردیم... 5
Moment 15228 ارسال شده در 3 آذر، 2014 ممنون از اینکه اومدین مثلا همین برق یه جا نوشته شده بود دو قطب آهنربا رو تو یه فاصله ای از هم قرار بدیم حالا فرضا دو سنگ آهنربا بعد سیم های فلزی رو بهش وصل کنیم و به یه چراغ کوچیک وصل کنیم چراغه روشن میشهامیدوارم منظورمو فهمیده باشین انتقادتونم سازنده نیست من فهمیدم منظورت چیه فقط کارایی علم با مثالی که زدید رو گفتم دو چیز متفاوته به نظر من به جای اینکه دنبال این باشیم که اگه دنیا از اول شروع بشه چه جوری باز اختراعات قبلی رو به وجود بیاریم به این فکر کنیم که از امکاناتی که الان داریم چطوری بهینه ترین استفاده رو بکنیم 3
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 من فهمیدم منظورت چیه فقط کارایی علم با مثالی که زدید رو گفتم دو چیز متفاوته به نظر من به جای اینکه دنبال این باشیم که اگه دنیا از اول شروع بشه چه جوری باز اختراعات قبلی رو به وجود بیاریم به این فکر کنیم که از امکاناتی که الان داریم چطوری بهینه ترین استفاده رو بکنیم اینم خوبهاما من ذهنم درگیر همین یکیه فقط 2
Moment 15228 ارسال شده در 3 آذر، 2014 اینم خوبهاما من ذهنم درگیر همین یکیه فقط اتفاقا انتظار چنین جوابی رو داشتم ازت و واسه این جوابت حرفی برای گفتن ندارم چون حق با شماست 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 آذر، 2014 همیشه با خودم به این فکر میکردم همین الان که این همه امکانات داریم باز میتونیم یه لامپ درست کنیم...... همیشه به همکلاسیام میگفتم که ادیسون با هیچ تونست روشنایی رو بوجود بیاره حالا با وجود این همه امکانات میتونید برای مدت زمان کوتاهی یه لامپ درست کنید که روشن بشه.....اکثرا جوابا منفی بود.... من خودم به شخصه فک نکنم بتونم چیزی درست کنم 4
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 همیشه با خودم به این فکر میکردم همین الان که این همه امکانات داریم باز میتونیم یه لامپ درست کنیم......همیشه به همکلاسیام میگفتم که ادیسون با هیچ تونست روشنایی رو بوجود بیاره حالا با وجود این همه امکانات میتونید برای مدت زمان کوتاهی یه لامپ درست کنید که روشن بشه.....اکثرا جوابا منفی بود.... من خودم به شخصه فک نکنم بتونم چیزی درست کنم منم دقیقا همین فکرا رو میکردم که ذهنم درگیر شدش ولی با این تفاوت که میگم من میتونم شما میتونید 3
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 همیشه با خودم به این فکر میکردم همین الان که این همه امکانات داریم باز میتونیم یه لامپ درست کنیم......همیشه به همکلاسیام میگفتم که ادیسون با هیچ تونست روشنایی رو بوجود بیاره حالا با وجود این همه امکانات میتونید برای مدت زمان کوتاهی یه لامپ درست کنید که روشن بشه.....اکثرا جوابا منفی بود.... من خودم به شخصه فک نکنم بتونم چیزی درست کنم دقیقا حرف منم همین بود خیلی ممنونم کمکم کردین 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 آذر، 2014 منم دقیقا همین فکرا رو میکردم که ذهنم درگیر شدش ولی با این تفاوت که میگم من میتونم شما میتونید ما ایرانیا معمولا از همه چیز یه چیز میدونیم ولی از یه چیز همه چی نمیدونیم....ضعف ماها معمولا ایناس اون روز اخبار نشون میداد یه دانشجوی فک میکنم ژاپنی بود که استادش یه ایرانی بود.....برای پروژه کارشناسیش یه چی اختراع کرده بود که معلولین میتونستن حرکت کنن.....در عوض پروژه کارشناسی ماها معمولا کپی کردن یا خریدنِ یه پروژه س 4
لیلی ذوالفقاری 53 ارسال شده در 3 آذر، 2014 من میتونم نورو بهشون نشون بدم همچنین روشن کردن آتش و یه نمونه کوچیک از هواپیما 5
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 من میتونم نورو بهشون نشون بدمهمچنین روشن کردن آتش و یه نمونه کوچیک از هواپیما ممنون عزیزمآتش رو چجوری درست میکنین؟هواپیما؟؟؟؟؟؟ 3
لیلی ذوالفقاری 53 ارسال شده در 3 آذر، 2014 دقیقا حرف منم همین بود خیلی ممنونم کمکم کردین با امکانات الان من می تونم یه لامپ درست کنم کاری نداره که 3
سنا سادات 2449 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2014 با امکانات الان من می تونم یه لامپ درست کنم کاری نداره که نه عزیزم کره زمین نابود شده ها لامپ رو چجوری درست میکنین ؟فقط با طبیعت دست نخورده موندیدا 2
لیلی ذوالفقاری 53 ارسال شده در 3 آذر، 2014 ممنون عزیزمآتش رو چجوری درست میکنین؟هواپیما؟؟؟؟؟؟ اتش که کاری نداره فقط کافیه سنگی پیدا کنی که رسوبی نشده باشه با مقداری برگ و شاخه درخت با ضربه زدن سنگها به هم جرقه میزنه و بعد هم اتش هواپیمام از تخصصات فردیمه نمیشه بگم خخخخخخخخخخخخخخخخخ:hapydancsmil: 3
لیلی ذوالفقاری 53 ارسال شده در 3 آذر، 2014 نه عزیزم کره زمین نابود شده ها لامپ رو چجوری درست میکنین ؟فقط با طبیعت دست نخورده موندیدا آها پس لامپ نمیشه اما نورو میشه اکی کرد که از تاریکی نترسییی خخخخخخخخخ:icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده