Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ حالا گاو و گوسفند نخواستیم دیگه یه شیرینی و چای که میشه تعارف کنید منظورم شیرینی خامه ای بودا شیرینی تر هم که میدونی زود خراب میشه، هی نگه داشتیم خراب شدن ریختیم بیرون الان فقط چایی هست لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ شیرینی تر هم که میدونی زود خراب میشه، هی نگه داشتیم خراب شدن ریختیم بیرون الان فقط چایی هست حالا مطمئنی چای هست ؟ یادش بخیر یه بار رفته بودیما بیرون. نمیدونم تولد تو بود یا تولد مهدی هیچی مهمون نکردید یادش بخیر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ حالا مطمئنی چای هست ؟ یادش بخیر یه بار رفته بودیما بیرون. نمیدونم تولد تو بود یا تولد مهدی هیچی مهمون نکردید یادش بخیر آره. ولی خب اونم خیلی سرد شده دیگه قطعا تولد من که نبوده لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ آره. ولی خب اونم خیلی سرد شده دیگه قطعا تولد من که نبوده خب ردیفه من یه فلاکس چایی دارم با هم میزنیم فک کنم تولد مهدی بود. البته بعد از اینکه میلاد خوش فکر کلی تحت فشار گذاشتش سه تا از این پیراشکیا که روش کرم کاکائو داره خرید اگه اشتباه نکنم همون حقانی بودیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ خب ردیفه من یه فلاکس چایی دارم با هم میزنیم فک کنم تولد مهدی بود. البته بعد از اینکه میلاد خوش فکر کلی تحت فشار گذاشتش سه تا از این پیراشکیا که روش کرم کاکائو داره خرید اگه اشتباه نکنم همون حقانی بودیم دستت درد نکنه 90 درصد جلسات همونجا بوده لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ چه خبر از کرم های زیر خاک؟ سلام میرسونن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میرسونن الان دیگه کرمی مونده؟ :icon_pf (34): هستم هاااااا ایولکم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ایا منم جزو بچه های قدیمی هستم یا برم رد کارم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ خیلی وقته از من استقبالی نشدهاااا استقبال لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اقا من امدم خبری از چایییییی نبوداااااا محمد یادت باشه لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ آقای محمد عارف آقا یه خبر بده یه فرحزاد بریم مثل سال 89 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده