Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2016 حالا گاو و گوسفند نخواستیم دیگه یه شیرینی و چای که میشه تعارف کنید منظورم شیرینی خامه ای بودا شیرینی تر هم که میدونی زود خراب میشه، هی نگه داشتیم خراب شدن ریختیم بیرون الان فقط چایی هست
Abbas.H 15131 ارسال شده در 7 آذر، 2016 شیرینی تر هم که میدونی زود خراب میشه، هی نگه داشتیم خراب شدن ریختیم بیرون الان فقط چایی هست حالا مطمئنی چای هست ؟ یادش بخیر یه بار رفته بودیما بیرون. نمیدونم تولد تو بود یا تولد مهدی هیچی مهمون نکردید یادش بخیر
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2016 حالا مطمئنی چای هست ؟ یادش بخیر یه بار رفته بودیما بیرون. نمیدونم تولد تو بود یا تولد مهدی هیچی مهمون نکردید یادش بخیر آره. ولی خب اونم خیلی سرد شده دیگه قطعا تولد من که نبوده
Abbas.H 15131 ارسال شده در 7 آذر، 2016 آره. ولی خب اونم خیلی سرد شده دیگه قطعا تولد من که نبوده خب ردیفه من یه فلاکس چایی دارم با هم میزنیم فک کنم تولد مهدی بود. البته بعد از اینکه میلاد خوش فکر کلی تحت فشار گذاشتش سه تا از این پیراشکیا که روش کرم کاکائو داره خرید اگه اشتباه نکنم همون حقانی بودیم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2016 خب ردیفه من یه فلاکس چایی دارم با هم میزنیم فک کنم تولد مهدی بود. البته بعد از اینکه میلاد خوش فکر کلی تحت فشار گذاشتش سه تا از این پیراشکیا که روش کرم کاکائو داره خرید اگه اشتباه نکنم همون حقانی بودیم دستت درد نکنه 90 درصد جلسات همونجا بوده
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2016 سلام میرسونن الان دیگه کرمی مونده؟ :icon_pf (34): هستم هاااااا ایولکم
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اقا من امدم خبری از چایییییی نبوداااااا محمد یادت باشه
ارسال های توصیه شده