Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ آره دیگه، اینجا [h=2]مسابقات و گفتگوهای محیط زیستی[/h] ممنون. تاپیک رو زدم. 2 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ از بچه های سه چهار سال پیش هنوز کسی تو انجمن هست؟ 2 لینک به دیدگاه
RoBiC 590 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ من خیلی قدیمی ام. فک کنم 5 سال پیش اینجا بودم. زمان کافر خداپرست و شروین و مرمر و بقیه برو بچ. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ از بچه های سه چهار سال پیش هنوز کسی تو انجمن هست؟ هستن ولی یا کم هستن یا مخفی هستن یا خسته هستن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ هستن ولی یا کم هستن یا مخفی هستن یا خسته هستن من خستم... میفهمی؟ خسته 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ من خستم... میفهمی؟ خسته بابا تو انقدر درس خوندی ما خسته شدیم، چه برسه به خودت 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ هی روزگار چه روزگار غریبیه دنیا هی 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ دلم یه عالمه انرژی مثبت میخواد...... 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ آدم میاد اینجا یاد خانه سالمندان میفته ! 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ آدم میاد اینجا یاد خانه سالمندان میفته ! نگاه پیر جز سالمندی نمیبینه سامان جان. راستی چیکار کردی تو این مدت که تونستی بچه سال بمونی ؟ اینکه اینجا رو خانه سالمندان دیدی , من این حدس رو زدم. 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ نگاه پیر جز سالمندی نمیبینه سامان جان. راستی چیکار کردی تو این مدت که تونستی بچه سال بمونی ؟ اینکه اینجا رو خانه سالمندان دیدی , من این حدس رو زدم. میدونی چیه ؟ من زندگیمو برعکس شروع کردم ! از کودکی تا بیست و سه سالگی چیزایی رو دیدم که هم سن و سالام ندیدن ! تصمیم گرفتم که در بیخیالی مطلق زندگی کنم ! مهم نیست دیگران در مورد چه فکر میکنند . موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ میدونی چیه ؟ من زندگیمو برعکس شروع کردم ! از کودکی تا بیست و سه سالگی چیزایی رو دیدم که هم سن و سالام ندیدن ! تصمیم گرفتم که در بیخیالی مطلق زندگی کنم ! مهم نیست دیگران در مورد چه فکر میکنند . موفق باشی تصمیم گرفتم که در بیخیالی مطلق زندگی کنم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ آدم میاد اینجا یاد خانه سالمندان میفته ! اینا منه خردسالم، پیر میکنن 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اینا منه خردسالم، پیر میکنن شما دیگه باس تا الان هفت تا کفن پوسونده باشی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ شما دیگه باس تا الان هفت تا کفن پوسونده باشی اون موقع میشدم نونهال ناکام 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اخیییییییییییییییی خیلی اخیییییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده