just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ این کتاب درسته؟ از انجا که من این کتاب رو به یکی از دوستانم برای مطالعه داده ام و بیش از یک سالست که از ان دورم لذا مطمئن نیستم که ان باشد ولی تصویر ذیل ان تقریبا شبیه است . 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ دیروز رفتم کتابفروشی بخرم تموم کرده بود:w74: 2 لینک به دیدگاه
meysamo 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام.می خواستم ببینم برا ارشد مکانیک جزوات سنجش تکمیلی چطورن؟ 1 لینک به دیدگاه
meysamo 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ پایان نامه من در مورد( تحلیل تنش تماسی در ریل قطار )هستش.کسی میتونه در این مورد کمکم کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام.می خواستم ببینم برا ارشد مکانیک جزوات سنجش تکمیلی چطورن؟ دوست عزیز به نظر من که تجربه کنکور ارشد رو دارم.. همون کتابها و جزواتی که در صفحه اول گفته شده مناسب هستند.. جزوات سنجش رو تاحالا ندیدم و لی میبینم زیاد تبلیغشو میکنن... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ دوست عزیز به نظر من که تجربه کنکور ارشد رو دارم.. همون کتابها و جزواتی که در صفحه اول گفته شده مناسب هستند..جزوات سنجش رو تاحالا ندیدم و لی میبینم زیاد تبلیغشو میکنن... امسالش رو ندیدم.ولی سال گذشتش رو که دیدم افتضاح بود. 2 لینک به دیدگاه
Risko 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ این موضوع بدون ربط با ارشد 90 رو اینجا برای دوستان عزیز مطرح میکنم چون غالبا دوستانی که قصد دادن ارشد دارند یا درسشون تمام شده یا در شرف تمام شدن هست ...... نیروگاه اتمی با آدرس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آگهی واسه آزمون استخدامی زده .... دوستان در صورت تمایل به آدرس ذکر شده مراجعه کنند .... موفق باشید . 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ البته این سوالو قبلا از استاد ورپشتی پرسیده بودم ولی گویا درست حسابی نفهمیدم من اگه تو ارشد که میخوام ساخت بزنم کمی هم دینامیک و سیالات بزنم (در حد یکی دو تا سوال) اگه درست هم باشن این دوتا تاثیر مثبت میذارن یا منفی با اصلا تاثیر ندارن؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ البته این سوالو قبلا از استاد ورپشتی پرسیده بودم ولی گویا درست حسابی نفهمیدممن اگه تو ارشد که میخوام ساخت بزنم کمی هم دینامیک و سیالات بزنم (در حد یکی دو تا سوال) اگه درست هم باشن این دوتا تاثیر مثبت میذارن یا منفی با اصلا تاثیر ندارن؟ اینو یکی گفت: دینامیک ضریبش 1 هست تو ساختسوالاش هم جای پیچوندن زیاد داره دنبالش نری بهتره رو دینامیک کسی حساب باز نمیکنه لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ دینامیک ضریبش 1 هست تو ساختسوالاش هم جای پیچوندن زیاد داره دنبالش نری بهتره رو دینامیک کسی حساب باز نمیکنه میدونم گفتم شاید وقت اضافه آوردمو زدم ...بیشتر میخوام ببینم تاثیرش چیه.....طراحی اجزا ...دینامیک ماشین و اینا ... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ میدونمگفتم شاید وقت اضافه آوردمو زدم ...بیشتر میخوام ببینم تاثیرش چیه.....طراحی اجزا ...دینامیک ماشین و اینا ... وقت اضافه نمیاری خیالت راحت اگه اوردی بشین سوالای قبلی که شک داشتی چک کن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من اگه میخواستم امسال هم کنکور بدم، قید دینامیک رو میزدم!!! آخه یه درسیه که باید حتما" کامل خونده بشه و تازه بعد از این همه وقت گذاشتن یه سوالایی میاد ازش که نمیشه فهمید چیه اصلا"!!! ارزش وقت گذاشتن نداره به نظر من 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ وقت اضافه نمیاری خیالت راحتاگه اوردی بشین سوالای قبلی که شک داشتی چک کن نشکنی نمکدون من اگه میخواستم امسال هم کنکور بدم، قید دینامیک رو میزدم!!!آخه یه درسیه که باید حتما" کامل خونده بشه و تازه بعد از این همه وقت گذاشتن یه سوالایی میاد ازش که نمیشه فهمید چیه اصلا"!!! ارزش وقت گذاشتن نداره به نظر من ای بابا بابا دینامیک یه مثال بود ....درسای گروه های دیگه ....اصلا از سیالات .....زدن اونا تو رتبه ساخت تولیدم تاثیر داره یا نه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ من زیاد تخصصی در ساخت و تولید ندارم.. ولی بی تاثیر نیست!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ چه خلوته اینجا !!!!!! من بیام،شلوغ میشه !!!!! آزمون های آزمایشیت چه خبر؟ راستی تو تاپیک استاتیک و مقاومت در مهندسان،اگه کسی سوالی داشت،حتما بهشون بگو بیان اینجا بپرسند. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده