M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ الان نرفتی چجوری شمردی؟بابا بیخیالش خودتو اذیت نکن :167::167: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ الان نرفتی چجوری شمردی؟بابا بیخیالش خودتو اذیت نکن در ضمن شما هم یکبار بشینید سوالات رو حل کنید ببینید هیچکدوم مشکل ندارند اعتراض بزنیم.من که دیگه طاقت ندارم.شما خوبه پایتون قوی میشه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ در ضمن شما هم یکبار بشینید سوالات رو حل کنید ببینید هیچکدوم مشکل ندارند اعتراض بزنیم.من که دیگه طاقت ندارم.شما خوبه پایتون قوی میشه باشه حتما انقدر گریه نکن:w00: ببینم شما هدفت کدوم دانشگاه بود؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ باشه حتماانقدر گریه نکن:w00: ببینم شما هدفت کدوم دانشگاه بود؟ گریه نمیکنم.غمینم.من تا 1000 هم کارم راه میوفته. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ گریه نمیکنم.غمینم.من تا 1000 هم کارم راه میوفته. خب غمین هم نباش یعنی هدفی نداشتی؟دانشگاه تهران یا همون اهواز مثلا؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ من که فکر نکنم هیچکدومتون آزاد علی آباد کتول هم قبول شین...... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خب غمین هم نباشیعنی هدفی نداشتی؟دانشگاه تهران یا همون اهواز مثلا؟ خب من تهران اصلا دوست ندارم(نه تو رو خدا بیا برو)از شلوغی زیاد خوشم نمیاد. من که فکر نکنم هیچکدومتون آزاد علی آباد کتول هم قبول شین...... این نظر لطف شماست 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ دست شما درد نکنه . ولی . من فقط همین دو تا رو زدم که نداره . بلاخره دفترچه یافت شد:banel_smiley_52:میتونید از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. قبل از دانلود اشاره به این نکات لازمه که اولا چون دفترچه رو از وسط کندم قسمت سوالهای زبان و ساخت و تولید رو نداره. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ من که اعصابش رو ندارم ولی کسانی که علاقه مند هستند میتونند با مراجعه به این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکبار دیگه کنکور بدن و کارنامه بگیرن. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ حتما کلید سوالات و خود سوالات را بذارینا...... مخصوصا جامداتش. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ حتما کلید سوالات و خود سوالات را بذارینا...... مخصوصا جامداتش. کلید اصلی 7 اسفند میاد.ولی سوالات که الان هم روی سایت ها موجوده. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ کلید اصلی 7 اسفند میاد.ولی سوالات که الان هم روی سایت ها موجوده. نمیخواهین بذارین و جواب های جامداتش بررسی شه؟ از سوال به سوال جامدات عکس بگیرین و در تاپیک کارشناسی ارشد بگذارین تا جوابهاش در تاپیک جامدات بررسی بشه. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ این سوال 75 استاتیک،تکراریه پارسال نیست ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ این سوال 75 استاتیک،تکراریه پارسال نیست ؟؟؟ نه.من که این رو جواب ندادم ولی از بحث هایی که بچه ها میکردند متوجه شدم یه تفاوت جزئی با سال گذشته داشته.تفاوت در بالا بردن و پایین آوردن هست 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ نه.من که این رو جواب ندادم ولی از بحث هایی که بچه ها میکردند متوجه شدم یه تفاوت جزئی با سال گذشته داشته.تفاوت در بالا بردن و پایین آوردن هست پس چرا من اینهمه تاکید کردم مریام رو بخونین... :w00: مخصوصا قسمت اصطکاک یاتاقان رو..... کوپی مثال مریامه که من خودم زده بودم پارسال.... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ پس چرا من اینهمه تاکید کردم مریام رو بخونین... :w00: مخصوصا قسمت اصطکاک یاتاقان رو..... کوپی مثال مریامه که من خودم زده بودم پارسال.... بعد از کنکور هم گفتم که یک سوال از جزوه 41 صفحه ای به عینه داده بودند که من اون لحظه نتونستم جواب بدم.:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده