Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2011 پس کتابامون رو با چه زبانی بخونیم....با زبان شیطان(توبه توبه) آري زبان شيطان, زبان علمي جهان است 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 آبان، 2011 مریم آمریکایی اعدام باید گردد. نه..:w821: مخوام برم به تهرون 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 31 آبان، 2011 نه..:w821:مخوام برم به تهرون تهرونی هاش از بودن تو تهرون پشیمونن !!! 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 آبان، 2011 تهرونی هاش از بودن تو تهرون پشیمونن !!! ميخوام برم به ايرون برم تو ناف تهرون بالاي پيچ شمرون بالاي پيچ شمرون ميخوام برم به دربند :(50): 4
Artaria 13629 ارسال شده در 31 آبان، 2011 ميخوام برم به ايرون برم تو ناف تهرون بالاي پيچ شمرون بالاي پيچ شمرون ميخوام برم به دربند :(50): مهندس چه میکنی با نتایج ارشد؟ خوش میگذره؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 آبان، 2011 مهندس چه میکنی با نتایج ارشد؟ خوش میگذره؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 به شما که بیشتر خوش میگذره:(50): دارم در مورد رشتم اطلاعات بیشتری کسب میکنم 1
Artaria 13629 ارسال شده در 31 آبان، 2011 به شما که بیشتر خوش میگذره:(50):دارم در مورد رشتم اطلاعات بیشتری کسب میکنم خوبه موفخ باشی 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 آبان، 2011 خوبه موفخ باشی شما هم موفخباشید. شما که رشتتون رو هم ویرایش کردید..ایول دکترا هم ترافیک میخونید؟ 2
Artaria 13629 ارسال شده در 31 آبان، 2011 شما هم موفخباشید.شما که رشتتون رو هم ویرایش کردید..ایول دکترا هم ترافیک میخونید؟ ممنون خودش اتوماتیک ویرایش شد نه از ترافیک خوشم نمیاد، باید خوب تحقیق کنم درباره دکترا 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 آبان، 2011 ممنون خودش اتوماتیک ویرایش شد نه از ترافیک خوشم نمیاد، باید خوب تحقیق کنم درباره دکترا پس چرا واسه من نشد 2
Artaria 13629 ارسال شده در 31 آبان، 2011 پس چرا واسه من نشد خب شما اتوماتیک نرفتی تو کنترل پنلت و اتوماتیک ویرایش نکردی :texc5lhcbtrocnmvtp8 2
rezaazmi 245 ارسال شده در 31 آبان، 2011 سلام دوستان دیروز همینکه نتایج رو زدن رفتم بیرونrezaazmi جان چه کار کردی و به همه دوستان تبریک می گم سلام hamin319منم از طراحي تبريز قبول شدم. داداش دستت درد نكنه ازم ياد كردي. :icon_pf (17): 2
rezaazmi 245 ارسال شده در 31 آبان، 2011 hamin319جان منم به نوبه خودم به شما تبريك ميگم. مثل اينكه از طراحي تهران قبول شدي. اگه اطلاعاتي راجب دوره شبانه داري بگو. كالاساش بعداز ظهر تشكيل ميشن؟ به شبانه ايها امكانات كم ميدن؟ شمارشون (شماره دانشجويي)فرق داره؟ مدركشون فرق داره؟ 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 31 آبان، 2011 hamin319جان منم به نوبه خودم به شما تبريك ميگم.مثل اينكه از طراحي تهران قبول شدي. اگه اطلاعاتي راجب دوره شبانه داري بگو. كالاساش بعداز ظهر تشكيل ميشن؟ به شبانه ايها امكانات كم ميدن؟ شمارشون (شماره دانشجويي)فرق داره؟ مدركشون فرق داره؟ دوست عزیزم بهتون تبریک میگم در مورد شبانه، توی لیسانی که شماره دانشجویی ها تو یک رقم تفاوت داشت اونم دلیلش این هست که چون تعداد پذیرش شده ها بالاست، خود دانشگاه با دیدن شماره دانشجویی بدونه که کدوم مدارک و ... بررسی بشه، بعضا مدارک یه جا قرار داده نمیشد چون آمار پذیرفته شدگان بالاست شما سر یه کلاس ممکنه هم دانشجوی شبانه باشه هم روزانه ، یعنی در واقع اصلا اهمیتی نداره که شما شبانه هستی یا روزانه با اینکه تفاوت که شبانه پول پرداخت میکنه امکانات شبانه ها هیچ فرقی با روزانه ها نداره ولی خوب گاهی در مورد خوابگاه باید دید که دانشگاه ظرقیت دادن خوابگاه به شبانه ها رو داره یا نه... 3
rezaazmi 245 ارسال شده در 31 آبان، 2011 دوست عزیزم بهتون تبریک میگم در مورد شبانه، توی لیسانی که شماره دانشجویی ها تو یک رقم تفاوت داشت اونم دلیلش این هست که چون تعداد پذیرش شده ها بالاست، خود دانشگاه با دیدن شماره دانشجویی بدونه که کدوم مدارک و ... بررسی بشه، بعضا مدارک یه جا قرار داده نمیشد چون آمار پذیرفته شدگان بالاست شما سر یه کلاس ممکنه هم دانشجوی شبانه باشه هم روزانه ، یعنی در واقع اصلا اهمیتی نداره که شما شبانه هستی یا روزانه با اینکه تفاوت که شبانه پول پرداخت میکنه امکانات شبانه ها هیچ فرقی با روزانه ها نداره ولی خوب گاهی در مورد خوابگاه باید دید که دانشگاه ظرقیت دادن خوابگاه به شبانه ها رو داره یا نه... مرسي دوستم. من روزانه سهندو بعد شبانه تبريز زدم. به نظرت كاره خوبي بود يا نه؟ 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 آبان، 2011 مرسي دوستم.من روزانه سهندو بعد شبانه تبريز زدم. به نظرت كاره خوبي بود يا نه؟ خوب کاری کردید..میدونید چرا چون پیش خانواده هستید 2
rezaazmi 245 ارسال شده در 31 آبان، 2011 خوب کاری کردید..میدونید چرا چون پیش خانواده هستید من خودم اهل تبريزم. خونمونم تا دانشگاه تبريز 10دقيقه پياده راهه. سهند 20كيلومتر از تبريز دوره. اگه بشه با سهند عوض كنم يا همين شبانه تبريز خوبه بمونم همينو ادامه بدم. لطفا راهنمايي 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 31 آبان، 2011 مریم منظور رضا این بود که روزانه سهند و شبانه تبریز با این ترتیب زدم خوبه یا نه نه اینکه پیش خونواده باشه اون میشه گزینه بعدی... :دی 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 31 آبان، 2011 من خودم اهل تبريزم. خونمونم تا دانشگاه تبريز 10دقيقه پياده راهه.سهند 20كيلومتر از تبريز دوره. اگه بشه با سهند عوض كنم يا همين شبانه تبريز خوبه بمونم همينو ادامه بدم. لطفا راهنمايي نمیشه که تغییر داد.........میشه؟ 1
ارسال های توصیه شده