Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ پس کتابامون رو با چه زبانی بخونیم....با زبان شیطان(توبه توبه) آري زبان شيطان, زبان علمي جهان است 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مریم آمریکایی اعدام باید گردد. نه..:w821: مخوام برم به تهرون 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ نه..:w821:مخوام برم به تهرون تهرونی هاش از بودن تو تهرون پشیمونن !!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ تهرونی هاش از بودن تو تهرون پشیمونن !!! ميخوام برم به ايرون برم تو ناف تهرون بالاي پيچ شمرون بالاي پيچ شمرون ميخوام برم به دربند :(50): 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ميخوام برم به ايرون برم تو ناف تهرون بالاي پيچ شمرون بالاي پيچ شمرون ميخوام برم به دربند :(50): مهندس چه میکنی با نتایج ارشد؟ خوش میگذره؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس چه میکنی با نتایج ارشد؟ خوش میگذره؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 به شما که بیشتر خوش میگذره:(50): دارم در مورد رشتم اطلاعات بیشتری کسب میکنم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ به شما که بیشتر خوش میگذره:(50):دارم در مورد رشتم اطلاعات بیشتری کسب میکنم خوبه موفخ باشی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه موفخ باشی شما هم موفخباشید. شما که رشتتون رو هم ویرایش کردید..ایول دکترا هم ترافیک میخونید؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ شما هم موفخباشید.شما که رشتتون رو هم ویرایش کردید..ایول دکترا هم ترافیک میخونید؟ ممنون خودش اتوماتیک ویرایش شد نه از ترافیک خوشم نمیاد، باید خوب تحقیق کنم درباره دکترا 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون خودش اتوماتیک ویرایش شد نه از ترافیک خوشم نمیاد، باید خوب تحقیق کنم درباره دکترا پس چرا واسه من نشد 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ پس چرا واسه من نشد خب شما اتوماتیک نرفتی تو کنترل پنلت و اتوماتیک ویرایش نکردی :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان دیروز همینکه نتایج رو زدن رفتم بیرونrezaazmi جان چه کار کردی و به همه دوستان تبریک می گم سلام hamin319منم از طراحي تبريز قبول شدم. داداش دستت درد نكنه ازم ياد كردي. :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ hamin319جان منم به نوبه خودم به شما تبريك ميگم. مثل اينكه از طراحي تهران قبول شدي. اگه اطلاعاتي راجب دوره شبانه داري بگو. كالاساش بعداز ظهر تشكيل ميشن؟ به شبانه ايها امكانات كم ميدن؟ شمارشون (شماره دانشجويي)فرق داره؟ مدركشون فرق داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ hamin319جان منم به نوبه خودم به شما تبريك ميگم.مثل اينكه از طراحي تهران قبول شدي. اگه اطلاعاتي راجب دوره شبانه داري بگو. كالاساش بعداز ظهر تشكيل ميشن؟ به شبانه ايها امكانات كم ميدن؟ شمارشون (شماره دانشجويي)فرق داره؟ مدركشون فرق داره؟ دوست عزیزم بهتون تبریک میگم در مورد شبانه، توی لیسانی که شماره دانشجویی ها تو یک رقم تفاوت داشت اونم دلیلش این هست که چون تعداد پذیرش شده ها بالاست، خود دانشگاه با دیدن شماره دانشجویی بدونه که کدوم مدارک و ... بررسی بشه، بعضا مدارک یه جا قرار داده نمیشد چون آمار پذیرفته شدگان بالاست شما سر یه کلاس ممکنه هم دانشجوی شبانه باشه هم روزانه ، یعنی در واقع اصلا اهمیتی نداره که شما شبانه هستی یا روزانه با اینکه تفاوت که شبانه پول پرداخت میکنه امکانات شبانه ها هیچ فرقی با روزانه ها نداره ولی خوب گاهی در مورد خوابگاه باید دید که دانشگاه ظرقیت دادن خوابگاه به شبانه ها رو داره یا نه... 3 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دوست عزیزم بهتون تبریک میگم در مورد شبانه، توی لیسانی که شماره دانشجویی ها تو یک رقم تفاوت داشت اونم دلیلش این هست که چون تعداد پذیرش شده ها بالاست، خود دانشگاه با دیدن شماره دانشجویی بدونه که کدوم مدارک و ... بررسی بشه، بعضا مدارک یه جا قرار داده نمیشد چون آمار پذیرفته شدگان بالاست شما سر یه کلاس ممکنه هم دانشجوی شبانه باشه هم روزانه ، یعنی در واقع اصلا اهمیتی نداره که شما شبانه هستی یا روزانه با اینکه تفاوت که شبانه پول پرداخت میکنه امکانات شبانه ها هیچ فرقی با روزانه ها نداره ولی خوب گاهی در مورد خوابگاه باید دید که دانشگاه ظرقیت دادن خوابگاه به شبانه ها رو داره یا نه... مرسي دوستم. من روزانه سهندو بعد شبانه تبريز زدم. به نظرت كاره خوبي بود يا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مرسي دوستم.من روزانه سهندو بعد شبانه تبريز زدم. به نظرت كاره خوبي بود يا نه؟ خوب کاری کردید..میدونید چرا چون پیش خانواده هستید 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خوب کاری کردید..میدونید چرا چون پیش خانواده هستید من خودم اهل تبريزم. خونمونم تا دانشگاه تبريز 10دقيقه پياده راهه. سهند 20كيلومتر از تبريز دوره. اگه بشه با سهند عوض كنم يا همين شبانه تبريز خوبه بمونم همينو ادامه بدم. لطفا راهنمايي 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مریم منظور رضا این بود که روزانه سهند و شبانه تبریز با این ترتیب زدم خوبه یا نه نه اینکه پیش خونواده باشه اون میشه گزینه بعدی... :دی 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم اهل تبريزم. خونمونم تا دانشگاه تبريز 10دقيقه پياده راهه.سهند 20كيلومتر از تبريز دوره. اگه بشه با سهند عوض كنم يا همين شبانه تبريز خوبه بمونم همينو ادامه بدم. لطفا راهنمايي نمیشه که تغییر داد.........میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده