آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ مامانم دوس داره یه روز من درس بدم منم آرزو میکنم به آرزوش برسه فقط بخاطر مامانم شده یه روزم درس میدم. خوبی آرزو به اینکه وقتی یه جای مینویسی بعدا بهش میرسی میبینی چیزای که بنظرت دور بودن با تلاش به دست میان. امیدوارم بشم همون آدم شلوغ ،شیطون که همه رو شاد میکردم....... یه آرزومم اینکه یه جای سردسیر چند مدت زندگی کنم،برف داشته باشه،یادش بخیر مث برنامه کودکامون که میدیدیم ...... یه مزرعه داشته باشم توش اسب باشه،یه باغچه کوچیک و الی آخر..... 8 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ من آرزو دارم اسرائیل نابود بشه ما راحت شیم والا 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ واللا من آرزو زیاد دارم نمیدونم کدومشو بگم:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ یکی از آرزوهام جواب کنکورو بدن ببینم قبول شدم اونم جایی که خودم میخوام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ از مدیریت تالار برکنار بشم که انقدر با اسپم ها حرص نخورم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ شاغل شم الان نیان نگید جز شرایط اولیه زندگیه ارزو نیست 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ واللا من آرزو زیاد دارمنمیدونم کدومشو بگم:icon_pf (34): مثلا یکی از آرزوهات همین آرزوی تو امضات.....امیدوارم هرکی به اندازه زحمتی که کشیده جوابشو ببینه.....دوستان قبول میشین من میدونم.... 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ ارشد طراحی شهری دانشگاه تهران قبول شم 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ تو یه دفتر طراحی کار کنم درآمدم تووووووپ باشه (حداقل ۶ ۷ ملیون در ماه) کارشم طوری باشه که بشه پا لپ تاپ تو خونه انجام داد 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ یه پیانیست حرفه ای بشم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ ارزو دارم تمام دنیا یکدست شاد باشن همیشه 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ آرزو دارم هر کی به جایگاهی که حقشه برسه. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ آرزو دارم جاش تو بهشت باشه... 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ یه جای برسم شغل داشته باشم پول یه روز در هر هفته بزارم کنار واسه صدقه همه خوبی های که خدا بهمون داده. 2 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ ميدونين بچه ها آرزوهامون ما رو ميسازن ولي صرفا آرزو به درد نميخوره تلاش هم مهم هست آرزو دارم با يه نظم هدفام رو هميشه بتونم پله پله مشخص كنم تا بتونم بهشون برسم وبعد به هدف بزرگتر شليك كنم و بزرگترين هدفم رستگاري هست تو هر دو دنيا 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ فعلا آرزو دارم هركي از اين جا رد ميشه يه سپاس بده 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ آرزو دارم تو بهشت باشه... کاش حداقل میدیدمت... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده