آتیه معماری 7545 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2014 مامانم دوس داره یه روز من درس بدم منم آرزو میکنم به آرزوش برسه فقط بخاطر مامانم شده یه روزم درس میدم. خوبی آرزو به اینکه وقتی یه جای مینویسی بعدا بهش میرسی میبینی چیزای که بنظرت دور بودن با تلاش به دست میان. امیدوارم بشم همون آدم شلوغ ،شیطون که همه رو شاد میکردم....... یه آرزومم اینکه یه جای سردسیر چند مدت زندگی کنم،برف داشته باشه،یادش بخیر مث برنامه کودکامون که میدیدیم ...... یه مزرعه داشته باشم توش اسب باشه،یه باغچه کوچیک و الی آخر..... 8
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 آبان، 2014 واللا من آرزو زیاد دارم نمیدونم کدومشو بگم:icon_pf (34): 9
Paroshat 6378 ارسال شده در 16 آبان، 2014 یکی از آرزوهام جواب کنکورو بدن ببینم قبول شدم اونم جایی که خودم میخوام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8
آتیه معماری 7545 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2014 واللا من آرزو زیاد دارمنمیدونم کدومشو بگم:icon_pf (34): مثلا یکی از آرزوهات همین آرزوی تو امضات.....امیدوارم هرکی به اندازه زحمتی که کشیده جوابشو ببینه.....دوستان قبول میشین من میدونم.... 3
maryam39 8211 ارسال شده در 27 آبان، 2014 تو یه دفتر طراحی کار کنم درآمدم تووووووپ باشه (حداقل ۶ ۷ ملیون در ماه) کارشم طوری باشه که بشه پا لپ تاپ تو خونه انجام داد 4
آتیه معماری 7545 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2014 یه جای برسم شغل داشته باشم پول یه روز در هر هفته بزارم کنار واسه صدقه همه خوبی های که خدا بهمون داده. 2
ali jaafari 1206 ارسال شده در 31 آبان، 2014 ميدونين بچه ها آرزوهامون ما رو ميسازن ولي صرفا آرزو به درد نميخوره تلاش هم مهم هست آرزو دارم با يه نظم هدفام رو هميشه بتونم پله پله مشخص كنم تا بتونم بهشون برسم وبعد به هدف بزرگتر شليك كنم و بزرگترين هدفم رستگاري هست تو هر دو دنيا 4
ارسال های توصیه شده