استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 10 آبان، 2014 جواب سوال دوم: خب ما اینجا باهم آشنا شدیم ولی بعدش با هم یه شرکت زدیم و تاسیس سایت و بازاریابی و .....خلاصه اونجا بود که این اتفاق مبارک افتاد و ........ به خانواده ها هم همینو گفتیم اشک تو چشام جمع شد یه لحظه، یاد داستان عروسی زوکربرگ موسس فیس بوک و همسرش افتادم که اونا هم توی همین شراکتشون تو فیس بوک بهم رسیدن ، داستان ازدواجشون خیلی شبیه شماست
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 آبان، 2014 ممنونم عزیزم از بابت تاپیکت خیلی لطف کردی:(87): از همه دوستان و بچه ها هم تشکر می کنم:flowerysmile: والا من یک مدت تو انجمن داشتم جار میزدم که دارم متاهل میشم هیشکی نشنید یعنی؟!؟!؟!:164::shame: لحظه خوندن خطبه عقد همتونو دعا کردم. از خدا خواستم خوشبخت بشن همگی از خدا هم خواستم که کمکم کنه تا همسر خوبی باشم:wubpink: یعنی گفتی بچه های انجمن؟ دیگه واجب شد اسم اینجا بشه زوج اندیشان
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 10 آبان، 2014 یعنی گفتی بچه های انجمن؟دیگه واجب شد اسم اینجا بشه زوج اندیشان اقا من همین جا اعلام میکنم من یک شخصیت مستقل از ادمین سایت هستم ، باز بر اساس اواتارها دعا نکنید فقط یکیمون ازدواج کنه سر اون یکی بی کلاه بمونه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 آبان، 2014 اقا من همین جا اعلام میکنم من یک شخصیت مستقل از ادمین سایت هستم ، باز بر اساس اواتارها دعا نکنید فقط یکیمون ازدواج کنه سر اون یکی بی کلاه بمونه با این حرفت یاد اون آقاهه افتادم که هرروز که میرفت سرکار میخواست ظرف ناهارش رو باز کنه،میگفت خدایا ایندفعه ساندویچ نباشه من متنفرم بعد بازش میکرد میگفت اه بازم ساندویچه یه روز یکی بهش گفت خب به خانومت بگو ساندویچ برات نذاره گفت خب من خودم میذارم خانوم ندارم که خو شما هم آواتارت رو عوض کن مجبور نیستی که
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 10 آبان، 2014 با این حرفت یاد اون آقاهه افتادم که هرروز که میرفت سرکار میخواست ظرف ناهارش رو باز کنه،میگفت خدایا ایندفعه ساندویچ نباشه من متنفرمبعد بازش میکرد میگفت اه بازم ساندویچه یه روز یکی بهش گفت خب به خانومت بگو ساندویچ برات نذاره گفت خب من خودم میذارم خانوم ندارم که خو شما هم آواتارت رو عوض کن مجبور نیستی که از کجا میدونید مجبور نیستم ؟ مجبورم ! میفهمی!! مجبورررررررررررررررر
VINA 31339 ارسال شده در 10 آبان، 2014 عزیزم همچینم بی خبر نبوداااااااااباس زرنگ می بودی می فهمیدی خب چون سوال های کلیدی پرسیدین جواب میدم جواب سوال اول: آری جواب سوال دوم: خب ما اینجا باهم آشنا شدیم ولی بعدش با هم یه شرکت زدیم و تاسیس سایت و بازاریابی و ..... خلاصه اونجا بود که این اتفاق مبارک افتاد و ........ به خانواده ها هم همینو گفتیم چه تکنیکی؟!؟!؟ ما رو راست بودیم اوهوم!:vahidrk: والا من کسی رو تور نزدم اون بنده خدا منو تور زد (اوه اوه بیاد اینا رو بخونه واویلا میشه)!! خیلی سنم واست مهمه عزیزم؟ 24 گلم شما از قومهای دوطرف هستین بله مهمه من نقش خواهر شوهرو دارم
*Mars* 5292 ارسال شده در 10 آبان، 2014 عروسی رو هم فکر کردم، دعوتیم طرقبه جدا؟ منم دعوتم یعنی؟!؟!:w02: یعنی گفتی بچه های انجمن؟دیگه واجب شد اسم اینجا بشه زوج اندیشان اره دیگه خدا از دلم خبر داشت حنانه لحظه خاصی بود..کلی دعا میاد تو ذهنت . کلی التماس دعا بله مهمهمن نقش خواهر شوهرو دارم اتفاقا خواهر شوهر ندارم!
VINA 31339 ارسال شده در 10 آبان، 2014 جدا؟ منم دعوتم یعنی؟!؟!:w02: اره دیگه خدا از دلم خبر داشت حنانه لحظه خاصی بود..کلی دعا میاد تو ذهنت . کلی التماس دعا اتفاقا خواهر شوهر ندارم! شانس آوردیا
VINA 31339 ارسال شده در 10 آبان، 2014 نه اتفاقا دوس داشتم داشته باشم حیف شد منم زمان مجردی دوست داشتم یه خواهر شوهر داشته باشم از اونجا که دعاهایی که نباید مستجاب بشه میشه خدا گذاشت تو کاسمون دو تا داد از اون روز میگم خدایا مننادونی کردم تو چرا جدی گرفتی خواهر شوهرای این دوره ؛خواهر شوهر که نیستن افعی ان
victoria_r 7682 ارسال شده در 10 آبان، 2014 آخجوووووووووون بازم عروســــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: خوشبخت بشید و همیشه کنار هم شاد باشید :girl_angel:
S.F 24932 ارسال شده در 10 آبان، 2014 سلاممممممممممممم به به بچه ها بدویید تبریک بگید عقد فائزه خانم با آقا حمید رضاس با نام کاربری * Mars * http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=98841 hamidbala http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=37852 دست بزنین به افتخارشون بزرگترین جراح و متخصص عالم قلب شما دو تا را با شکوه و زیبایی تمام به هم پیوند زد عمل پیوندتان مبارک باد . . . من یکی به نوبه خودم تبریک میگم به پای هم پیر شین :icon_gol::icon_gol::icon_gol: ایشالله شاهد عقد و عروسی بیشتری باشیم جدا؟ سرکاری نباشه حمید، پسر مبارکه. قرار بود ی زنگ بزنی ها. ب هر دوتون تبریک میگم، انشالله مکمل های خوبی برای هم بشید و ی نفر قوی رو بسازید در پناه حق.
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 آبان، 2014 جدا؟ منم دعوتم یعنی؟!؟!:w02: از اقا دوماد بپرس که قراره هممون رو دعوت کنن
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 آبان، 2014 تبریک میگم:hapydancsmil: مبارک باشه... تا باشه از این وصلت ها و شادی ها همه جوونا رو هم دعا کنین
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 آبان، 2014 تبریک میگم:hapydancsmil:مبارک باشه... تا باشه از این وصلت ها و شادی ها همه جوونا رو هم دعا کنین الهی بگردم ، چه جانسوز عاقاااااااااااااا تو همین تاپیک همه ارزو کنید ایشالا به زودی زود تاپیک عروسی علی اقا رو بزنیم :hapydancsmil: همه بلند بگید ایشالااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil:
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 آبان، 2014 الهی بگردم ، چه جانسوز عاقاااااااااااااا تو همین تاپیک همه ارزو کنید ایشالا به زودی زود تاپیک عروسی علی اقا رو بزنیم :hapydancsmil: همه بلند بگید ایشالااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: بحث تاپیکو منحرف نکن اما ممنون
soil eng 17164 ارسال شده در 10 آبان، 2014 تبریک میگم به هر جفتتون.ایشالا ک خوشبخت شین:hapydancsmil: اومدم تاپیک تبریک رو بزنم ک دیدم دوستمون قبل من زحمتش رو کشیده..مرسی عزیزم
ارسال های توصیه شده