استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ جواب سوال دوم: خب ما اینجا باهم آشنا شدیم ولی بعدش با هم یه شرکت زدیم و تاسیس سایت و بازاریابی و .....خلاصه اونجا بود که این اتفاق مبارک افتاد و ........ به خانواده ها هم همینو گفتیم اشک تو چشام جمع شد یه لحظه، یاد داستان عروسی زوکربرگ موسس فیس بوک و همسرش افتادم که اونا هم توی همین شراکتشون تو فیس بوک بهم رسیدن ، داستان ازدواجشون خیلی شبیه شماست لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ ممنونم عزیزم از بابت تاپیکت خیلی لطف کردی:(87): از همه دوستان و بچه ها هم تشکر می کنم:flowerysmile: والا من یک مدت تو انجمن داشتم جار میزدم که دارم متاهل میشم هیشکی نشنید یعنی؟!؟!؟!:164::shame: لحظه خوندن خطبه عقد همتونو دعا کردم. از خدا خواستم خوشبخت بشن همگی از خدا هم خواستم که کمکم کنه تا همسر خوبی باشم:wubpink: یعنی گفتی بچه های انجمن؟ دیگه واجب شد اسم اینجا بشه زوج اندیشان لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی گفتی بچه های انجمن؟دیگه واجب شد اسم اینجا بشه زوج اندیشان اقا من همین جا اعلام میکنم من یک شخصیت مستقل از ادمین سایت هستم ، باز بر اساس اواتارها دعا نکنید فقط یکیمون ازدواج کنه سر اون یکی بی کلاه بمونه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ اقا من همین جا اعلام میکنم من یک شخصیت مستقل از ادمین سایت هستم ، باز بر اساس اواتارها دعا نکنید فقط یکیمون ازدواج کنه سر اون یکی بی کلاه بمونه با این حرفت یاد اون آقاهه افتادم که هرروز که میرفت سرکار میخواست ظرف ناهارش رو باز کنه،میگفت خدایا ایندفعه ساندویچ نباشه من متنفرم بعد بازش میکرد میگفت اه بازم ساندویچه یه روز یکی بهش گفت خب به خانومت بگو ساندویچ برات نذاره گفت خب من خودم میذارم خانوم ندارم که خو شما هم آواتارت رو عوض کن مجبور نیستی که لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ با این حرفت یاد اون آقاهه افتادم که هرروز که میرفت سرکار میخواست ظرف ناهارش رو باز کنه،میگفت خدایا ایندفعه ساندویچ نباشه من متنفرمبعد بازش میکرد میگفت اه بازم ساندویچه یه روز یکی بهش گفت خب به خانومت بگو ساندویچ برات نذاره گفت خب من خودم میذارم خانوم ندارم که خو شما هم آواتارت رو عوض کن مجبور نیستی که از کجا میدونید مجبور نیستم ؟ مجبورم ! میفهمی!! مجبورررررررررررررررر لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ عزیزم همچینم بی خبر نبوداااااااااباس زرنگ می بودی می فهمیدی خب چون سوال های کلیدی پرسیدین جواب میدم جواب سوال اول: آری جواب سوال دوم: خب ما اینجا باهم آشنا شدیم ولی بعدش با هم یه شرکت زدیم و تاسیس سایت و بازاریابی و ..... خلاصه اونجا بود که این اتفاق مبارک افتاد و ........ به خانواده ها هم همینو گفتیم چه تکنیکی؟!؟!؟ ما رو راست بودیم اوهوم!:vahidrk: والا من کسی رو تور نزدم اون بنده خدا منو تور زد (اوه اوه بیاد اینا رو بخونه واویلا میشه)!! خیلی سنم واست مهمه عزیزم؟ 24 گلم شما از قومهای دوطرف هستین بله مهمه من نقش خواهر شوهرو دارم لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ عروسی رو هم فکر کردم، دعوتیم طرقبه جدا؟ منم دعوتم یعنی؟!؟!:w02: یعنی گفتی بچه های انجمن؟دیگه واجب شد اسم اینجا بشه زوج اندیشان اره دیگه خدا از دلم خبر داشت حنانه لحظه خاصی بود..کلی دعا میاد تو ذهنت . کلی التماس دعا بله مهمهمن نقش خواهر شوهرو دارم اتفاقا خواهر شوهر ندارم! لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ جدا؟ منم دعوتم یعنی؟!؟!:w02: اره دیگه خدا از دلم خبر داشت حنانه لحظه خاصی بود..کلی دعا میاد تو ذهنت . کلی التماس دعا اتفاقا خواهر شوهر ندارم! شانس آوردیا لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ شانس آوردیا نه اتفاقا دوس داشتم داشته باشم حیف شد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ نه اتفاقا دوس داشتم داشته باشم حیف شد منم زمان مجردی دوست داشتم یه خواهر شوهر داشته باشم از اونجا که دعاهایی که نباید مستجاب بشه میشه خدا گذاشت تو کاسمون دو تا داد از اون روز میگم خدایا مننادونی کردم تو چرا جدی گرفتی خواهر شوهرای این دوره ؛خواهر شوهر که نیستن افعی ان لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ آخجوووووووووون بازم عروســــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: خوشبخت بشید و همیشه کنار هم شاد باشید :girl_angel: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ سلاممممممممممممم به به بچه ها بدویید تبریک بگید عقد فائزه خانم با آقا حمید رضاس با نام کاربری * Mars * http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=98841 hamidbala http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=37852 دست بزنین به افتخارشون بزرگترین جراح و متخصص عالم قلب شما دو تا را با شکوه و زیبایی تمام به هم پیوند زد عمل پیوندتان مبارک باد . . . من یکی به نوبه خودم تبریک میگم به پای هم پیر شین :icon_gol::icon_gol::icon_gol: ایشالله شاهد عقد و عروسی بیشتری باشیم جدا؟ سرکاری نباشه حمید، پسر مبارکه. قرار بود ی زنگ بزنی ها. ب هر دوتون تبریک میگم، انشالله مکمل های خوبی برای هم بشید و ی نفر قوی رو بسازید در پناه حق. لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ علوسیتون مبالک ملهبان..بوسه بوسه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ جدا؟ منم دعوتم یعنی؟!؟!:w02: از اقا دوماد بپرس که قراره هممون رو دعوت کنن لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم:hapydancsmil: مبارک باشه... تا باشه از این وصلت ها و شادی ها همه جوونا رو هم دعا کنین لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم:hapydancsmil:مبارک باشه... تا باشه از این وصلت ها و شادی ها همه جوونا رو هم دعا کنین الهی بگردم ، چه جانسوز عاقاااااااااااااا تو همین تاپیک همه ارزو کنید ایشالا به زودی زود تاپیک عروسی علی اقا رو بزنیم :hapydancsmil: همه بلند بگید ایشالااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ الهی بگردم ، چه جانسوز عاقاااااااااااااا تو همین تاپیک همه ارزو کنید ایشالا به زودی زود تاپیک عروسی علی اقا رو بزنیم :hapydancsmil: همه بلند بگید ایشالااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: بحث تاپیکو منحرف نکن اما ممنون لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم به هر جفتتون.ایشالا ک خوشبخت شین:hapydancsmil: اومدم تاپیک تبریک رو بزنم ک دیدم دوستمون قبل من زحمتش رو کشیده..مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک تبریک خوشبخت و موفق باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده