niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سلامتي مينا هيچ تا خبر چي باشه تو چه خبر 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ شاید شرط بندی کرده بوده با دوستانش. این عمل پسر رو میشه با پنجاه سال آزادی کاملی که از پسِ نظریه شوم فروید در اروپا حاکم شد برابر نمود چرا دور باطل میزنیم. یا این مملکت.. اسلامی هست و اون پسرک به قول شما روانیه و درنتیجه انگشت شمار و یا اینکه مشکلی در اسلامی بودن این مملکت وجود داره که البته مورد اول قشنگ تره 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ هوتن رفتییی؟؟؟؟؟/خوب بذار منم برنمت بعد برو:ws2: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مهدی چه شعره قشنگی داریراجع به شخص خاصیه؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ منم غیر از درس هیچ خبری ندارم آذر جوون 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ بریم مینا اینا باید تخم کفتر بخورن 1 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مهدی چه شعره قشنگی داریراجع به شخص خاصیه؟ منم این شعر را خیلی دوست دارم. 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ بابا مهدی غمگین نباش با اینکه شعر قشنگیه ولی من هر وقت گوش میدم گریه می کنم 2 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ بابا مهدی غمگین نباش با اینکه شعر قشنگیه ولی من هر وقت گوش میدم گریه می کنم تصویریش جالب تره دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده