زهرا خسروبیگی 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ سلام زهرا خسروبیگی هستم ، کارمند سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران ، فارغ التحصیل رشته ی معماری از دانشگاه همدان 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ سلام زهرا خسروبیگی هستم ، کارمند سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران ، فارغ التحصیل رشته ی معماری از دانشگاه همدان سلام دوست عزیز:welcome: منتظر حضور فعال شما هستیم:w63: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ سلام زهرا خسروبیگی هستم ، کارمند سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران ، فارغ التحصیل رشته ی معماری از دانشگاه همدان سلام زهرا جان خیلی خوش اومدی عزیزم ، خوشحال میشیم از اطلاعات و حضور شما در انجمن بهره مند بشیم 3 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ سلام. اولدوز هستم، ٢٤ سالمه، دانشجوي ترم دوم ارشد معماري هستم از تبريز . :yes: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ سلام. اولدوز هستم،٢٤ سالمه، دانشجوي ترم دوم ارشد معماري هستم از تبريز . :yes: سلام خیلی خوش اومدی اولدوز جان منتظر حضور فعالت در تالار هستیم 2 لینک به دیدگاه
dream baran 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان باران دانشجوی ترم 5 معماری عاشق معماری کارهای عمرانی هم بدم نمیاد اتوکد و تری دی در حد متوسط کار کردم عاشق درس معماری اسلامی و از مقاومت و ایستاتیک متنفرم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان باران دانشجوی ترم 5 معماری عاشق معماری کارهای عمرانی هم بدم نمیاد اتوکد و تری دی در حد متوسط کار کردم عاشق درس معماری اسلامی و از مقاومت و ایستاتیک متنفرم سلام باران جون به جمع ما خوش اومدی عزیزم :welcome: 2 لینک به دیدگاه
parisa hadadi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ parisa memari beheshti term1 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ parisa memari beheshti term1 خوش اومدی پریسا جان منتظر حضور فعالت در تالار هستیم:w63: 2 لینک به دیدگاه
آریاتیس 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ آریاتیس لیسانس معماری از کرمانشاه درسم تموم شده :hapydancsmil: واسه ارشد میخونم البته واسه سال دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ آریاتیس لیسانس معماری از کرمانشاه درسم تموم شده :hapydancsmil:واسه ارشد میخونم البته واسه سال دیگه به جمع ما خوش اومدی:welcome: منتظر حضورت تو تالار معماری هستیم 5 لینک به دیدگاه
mohsenmohamade 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ سلام میخواستم ببینم کدام کشور درس میخونین لطفا ایمیل بفر ستین [email]bms1ir@gmail.com[/email] [LIST] [*] :icon_redface: [/LIST] 4 لینک به دیدگاه
h.rajabpour 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سلام من اسمم حمید هست معماری میخونم از رشتمم خیلی راضی هستم و دوسش دارم. دیگه چی بگم آهان ترم آخرم هست و تو دانشگاه آزاد اهر درس میخونم. اخب فک کنم کافی باشه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سلام من اسمم حمید هست معماری میخونم از رشتمم خیلی راضی هستم و دوسش دارم. دیگه چی بگم آهان ترم آخرم هست و تو دانشگاه آزاد اهر درس میخونم. اخب فک کنم کافی باشه :Welcome1: منتظر حضورتون توی تالار معماری هستیم 5 لینک به دیدگاه
h.rajabpour 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون به خاطر خوش آمدگوییتون. 5 لینک به دیدگاه
MRZ-S 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلام، من مرضیه هستم. لیسانسمو از تهران جنوب گرفتم. دستم بسیاااار ضعیفه و بیشتر علاقه به سازه و دروس فنی دارم. 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلام، من مرضیه هستم. لیسانسمو از تهران جنوب گرفتم. دستم بسیاااار ضعیفه و بیشتر علاقه به سازه و دروس فنی دارم. خوش اومدی مرضیه خانووووووم منتظر حضورت توی تالار معماری هستیم:icon_gol::hapydancsmil: امیدوارم با حضورت توی تالار و شرکت توی مسابقات با کمک دوستای خوبمون بتونی کم کم این ضعف رو هم برطرف کنی خانومی 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ سلام میخواستم ببینم کدام کشور درس میخونینلطفا ایمیل بفر ستین bms1ir@gmail.com سلام من اسمم حمید هست معماری میخونم از رشتمم خیلی راضی هستم و دوسش دارم. دیگه چی بگم آهان ترم آخرم هست و تو دانشگاه آزاد اهر درس میخونم. اخب فک کنم کافی باشه سلام، من مرضیه هستم. لیسانسمو از تهران جنوب گرفتم. دستم بسیاااار ضعیفه و بیشتر علاقه به سازه و دروس فنی دارم. سلام ، بسیار خوش اومدید... :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده