uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من هم معماری میخونم اگه خدا بخواد و نظر لطف کنه این ترم میشه ترم اخر و ما باید مدرک بگیریم ، اسم کاربریم که معلومه ozra69 درباره من معماری دوست دارم ،دوستش داشتم و خودم انتخابش کردم خیلی سختی براش کشیدم ولی هر چی سختی ها بیشتر میشه عشق من هم به اون بیشتر میشه به خانواده بزرگ معمارهای نو اندیش خوش اومدی عرض خیر مقدم:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آریوجان خوش اومدی امیدوارم بتونیم برات دوستای خوبی باشیم:icon_gol: فدات رفیق:hapydancsmil:انشاا...:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
ozra69 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ به خانواده بزرگ معمارهای نو اندیش خوش اومدی عرض خیر مقدم:icon_gol: مرسی دوست عزیزممنون از لطفتون 8 لینک به دیدگاه
Memariiii 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سلام من سحر هستم ٢١ سالمه كارشناسي ميخونم ترم ٣ اگه خدا بخواد ترم ديگه تموم ميشه :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام من سحر هستم ٢١ سالمهكارشناسي ميخونم ترم ٣ اگه خدا بخواد ترم ديگه تموم ميشه :icon_gol: سلام سحر جان خیلی خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ علیرضا هستم 24 سالمه چند واحد از کارشناسی مونده رشته م معماریه دوست دارم ارشد طراحی شهری بخونم .علاقه زیادی به طراحی و اجرای معماری دارم 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ علیرضا هستم 24 سالمه چند واحد از کارشناسی مونده رشته م معماریه دوست دارم ارشد طراحی شهری بخونم .علاقه زیادی به طراحی و اجرای معماری دارم آقا علیرضا خیلی خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
فانوس صبا 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام فانوس هستم، 26 سالمه، دانشجوی ارشد معماری ترم یک زنجان. رشته کارشناسیم مرمت بنا های تاریخی هست 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام فانوس هستم، 26 سالمه، دانشجوی ارشد معماری ترم یک زنجان. رشته کارشناسیم مرمت بنا های تاریخی هست ســــــــــلام عزیـــــــــزم خیلی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ سلام فانوس هستم، 26 سالمه، دانشجوی ارشد معماری ترم یک زنجان. رشته کارشناسیم مرمت بنا های تاریخی هست خوش اومدین منتظر حضور فعالتون در تالار معماری هستیم 2 لینک به دیدگاه
دانشه1 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام منم دانشه هستم 22سالمه. 8ترمم تموم شده آبان دفاع دارم .انشالا بعدش بخونم برا ارشد 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلام منم دانشه هستم 22سالمه. 8ترمم تموم شده آبان دفاع دارم .انشالا بعدش بخونم برا ارشد سلام دانشه جان خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
fouziyeh ahmadi 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ به نام یگانه معمار هستی.... فوزیه هستم دانشجوی ترم آخر کاردانی معماری،دانشگاه آزاد آبادان....خودمو برای دوره کارشناسی و بعد ارشد و ..... دارم آماده میکنم. با رشتم زندگی میکنم و هدفم هم استاد شدن هست....آرزووووووومه......:girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ به نام یگانه معمار هستی....فوزیه هستم دانشجوی ترم آخر کاردانی معماری،دانشگاه آزاد آبادان....خودمو برای دوره کارشناسی و بعد ارشد و ..... دارم آماده میکنم. با رشتم زندگی میکنم و هدفم هم استاد شدن هست....آرزووووووومه......:girl_in_dreams: خیــــــــــلی خوش اومدی عزیزم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
shirinh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ شیرین 21 مهندسی معماری ترم 3 ازاد تهران جنوب خوب هر کسی این رشته انتخاب می کنه حتما عاشق هست وگرنه دووم نمی اورد ... فقط بزرگترین مشکل من اینه که احساس میکنم دانشگامون در حقمون کم کاری می کنه خیلی نگرانم اون بالا بالا ها می بینمتون مهندسان اینده 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ شیرین 21 مهندسی معماری ترم 3 ازاد تهران جنوب خوب هر کسی این رشته انتخاب می کنه حتما عاشق هست وگرنه دووم نمی اورد ... فقط بزرگترین مشکل من اینه که احساس میکنم دانشگامون در حقمون کم کاری می کنه خیلی نگرانم اون بالا بالا ها می بینمتون مهندسان اینده خوش اوومدی شیرین جاااااااان 3 لینک به دیدگاه
mary94 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام،مریم18 ساله:dancegirl2:،دانشجوی معماری ترم یک:4chsmu1: دانشگاه ملایر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ خوش آمدین به جمع ما دوستان...که اتفاقا جمع بزرگی ست در این محفل و در این انجمن.... امیدوارم بهره و علم را برداشت کنین و هر میزان که تونستین...این بهره و علم رو نشر بدین و به اشتراک بزارین... آرامش پیشکش لحظه هاتون 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ سلام،مریم18 ساله:dancegirl2:،دانشجوی معماری ترم یک:4chsmu1: دانشگاه ملایر خیلی خوش اومدی مریم جان 3 لینک به دیدگاه
mary94 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ خیلی خوش اومدی مریم جان ممنون. از آشناییتون خوشحال شدم دوست عزیز:wavesmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده