Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ 1- معرفی خودتون الهام 23 ساله دانشجوی دانشگاه غیر انتفاعی کرج(هتر) 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ ترم آخر کارشناسی معماری 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ از هر نرم افزاری به حد لازم(3dmax،revit،cad) 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی/ماکت سازی/راندو 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ همش خوبه بیشتر اموزشی ها سلام الهام جان..... به جمع نواندیشان خیلی خیلی خوش اومدی...... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ 1- معرفی خودتون الهام 23 ساله دانشجوی دانشگاه غیر انتفاعی کرج(هتر) 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ ترم آخر کارشناسی معماری 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ از هر نرم افزاری به حد لازم(3dmax،revit،cad) 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی/ماکت سازی/راندو 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ همش خوبه بیشتر اموزشی ها به انجمن نواندیشان خوش آمدید....:icon_gol: لینک به دیدگاه
azam.a 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ اعظم 31سالمه لیسانس معماری به طراحیماکت سازی،رساله پایان نامه،کلا هر چی در زمینه معماری باشه دوست دارم من عاشق معماریم به اتوکد وکمی هم مکس واردم متخصص بستن پایان نامه ورساله هستم ....... هستم در خدمت شما دوستان عزیزم........... 6 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ اعظم31سالمه لیسانس معماری به طراحیماکت سازی،رساله پایان نامه،کلا هر چی در زمینه معماری باشه دوست دارم من عاشق معماریم به اتوکد وکمی هم مکس واردم متخصص بستن پایان نامه ورساله هستم ....... هستم در خدمت شما دوستان عزیزم........... سلام اعظم خانم خیلی خیلی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ اعظم31سالمه لیسانس معماری به طراحیماکت سازی،رساله پایان نامه،کلا هر چی در زمینه معماری باشه دوست دارم من عاشق معماریم به اتوکد وکمی هم مکس واردم متخصص بستن پایان نامه ورساله هستم ....... هستم در خدمت شما دوستان عزیزم........... ســــــــــــــلام خیلی خوش اومدی اعظم جان 4 لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ مینا هستم 29 ساله از ابادان لیسانس معماری 7 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ مینا هستم 29 ساله از ابادان لیسانس معماری سلام مینا جون خیلی خوش اومدی به جمع ما 4 لینک به دیدگاه
mohamad amin shojaee 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ پویا هستم از شاهین شهر 25 سالمه کارشناس ارشد معماری علایقم کمک کردن به هم رشته ای ها وسرچ مطالب پایان نامه ها دانشگاه هنر های زیبا در تهران درس میخونم ترم 2 هستم . 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ مینا هستم 29 ساله از ابادان لیسانس معماری سلام مینا جان....به جمع نواندیشان خوش اومدید............:Welcome1: پویا هستم از شاهین شهر 25 سالمه کارشناس ارشد معماری علایقم کمک کردن به هم رشته ای ها وسرچ مطالب پایان نامه ها دانشگاه هنر های زیبا در تهران درس میخونم ترم 2 هستم . سلام پویا جان......به جمع نواندیشان خوش اومدید............:Welcome1: ........... منتظر حضور گرمتون و و بهرمندی از اطلاعات مفیدتون هستیم........... 2 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ النازهستم. دانشجوی ترم 2کاردانی معماریم. تودانشگاه غیرانتفاعی سراج درس میخونم. ماکت سازی رو بیشتر دوست دارم. 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ النازهستم.دانشجوی ترم 2کاردانی معماریم. تودانشگاه غیرانتفاعی سراج درس میخونم. ماکت سازی رو بیشتر دوست دارم. الناز جان خیلی خوش اومدی به جمع نواندیشان...........:Welcome1: .... منتظر حضور گرمت هستیم در تالار معماری......:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ پویا هستم از شاهین شهر 25 سالمه کارشناس ارشد معماری علایقم کمک کردن به هم رشته ای ها وسرچ مطالب پایان نامه ها دانشگاه هنر های زیبا در تهران درس میخونم ترم 2 هستم . پویا جان خوش اومدی به انجمن النازهستم.دانشجوی ترم 2کاردانی معماریم. تودانشگاه غیرانتفاعی سراج درس میخونم. ماکت سازی رو بیشتر دوست دارم. الناز جان خیلی خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ همگی خوش اومدییییییین :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :Welcome1: 7 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ mohammad yahyazad -23 سلام اقا محمد....به انجمن نواندیشان خوش اومدین............:welcome: 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اقا محمد به نواندیشان خوش اومدید:hapydancsmil::hapydancsmil: :Welcome1: 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان حتما میدونین که انسانیت به رشته نیست،منو تو جمعتون راه ندین میرم از پشت بوم خودمو پرت میکنم پائین خونم گردنتون میفته. 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اههههههههههههههههههههههه چقد عضو معمار دارین خدا بیشتر کنه بقیه تالارا هم اینقد فعالیت دارن یا فقط بچه های گل معماری این شکلین؟ 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام گفتم بی ادبی نباشه من هنوز نیومدم اینجا خودم رو معرفی کنم با عرض پوزش... راستش اینجا ذوق آدم کور میشه،واقعا بچه های معماری زیادن اما کم فعالیت میکنند،این در صورتیه که آن میشن اما !!!!!!! بهرحال من: لیسانس معماری ماکت سازیم خوبه عاشق ایده پردازی،طراحی،ماکت،راندو(البته در حال آموزش،باید حسابی یاد بگیرم!!!) دنبال کار !!!! فعلا از آبادان چیز دیگه ای باید بگم ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده