gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ترانه جون،خوش اومدی عزیزم مرســـــــــــــــــــــــــــــــی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش اومدي ترانه خانوووم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش اومدي ترانه خانوووم:hapydancsmil: مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا اجازه منم می خوام سلام کنم... ســــــــــــــــلام... منم عضو جدیدم البته با اجازه بزرگترا بله...آخ ببخشید این واسه یه جای دیگه بود...ببخشید رشتم معماریه من عاشق معماریم...خدارو شکر می کنم که دارم معماری می خونم... 22 ساله هستم از تهران.... 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا اجازه منم می خوام سلام کنم...ســــــــــــــــلام... منم عضو جدیدم البته با اجازه بزرگترا بله...آخ ببخشید این واسه یه جای دیگه بود...ببخشید رشتم معماریه من عاشق معماریم...خدارو شکر می کنم که دارم معماری می خونم... 22 ساله هستم از تهران.... خوش اومدی دوست عزیز امیدوارم انجمن و مخصوصا تالار معماری براتون مفید واقع بشه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا اجازه منم می خوام سلام کنم...ســــــــــــــــلام... منم عضو جدیدم البته با اجازه بزرگترا بله...آخ ببخشید این واسه یه جای دیگه بود...ببخشید رشتم معماریه من عاشق معماریم...خدارو شکر می کنم که دارم معماری می خونم... 22 ساله هستم از تهران.... سلام . منم بهت خوش آمد میگم . امیدوارم شاهد فعالیت روزافزونتون باشیم 2 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با تشکر از شما باید بگم.... الان حتمن منتظرید تا یه چیزی بگم هان؟؟؟ نمی گم.... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام . منم بهت خوش آمد میگم . امیدوارم شاهد فعالیت روزافزونتون باشیم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با تشکر از شما باید بگم....الان حتمن منتظرید تا یه چیزی بگم هان؟؟؟ نمی گم.... نه ما منتظر نبودیم به چی میخندی عزیزم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نخند آقا....کجاش خنده داشت؟؟؟؟؟؟ آقا با هم به خندیم به هم نخندیم....یا بیا باهم بهش بخندیم.... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به چی میخندی عزیزم ؟ خیلی باحال گفتی خدایی هنوزم خندم دارم میخندم نخند آقا....کجاش خنده داشت؟؟؟؟؟؟آقا با هم به خندیم به هم نخندیم....یا بیا باهم بهش بخندیم.... آقا؟حالا آقا نیستم ولی باشه میخندیم 4 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه ما منتظر نبودیم به چی میخندی عزیزم ؟ به شما می خندیم.... مشکلی هست؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نخند آقا....کجاش خنده داشت؟؟؟؟؟؟آقا با هم به خندیم به هم نخندیم....یا بیا باهم بهش بخندیم.... بلو بابا . آرتاش طرفه منه خیلی باحال گفتی خدایی هنوزم خندم دارم میخندمآقا؟حالا آقا نیستم ولی باشه میخندیم چی چی میخندیم ؟ اگه به مامیت نگفتم به شما می خندیم.... مشکلی هست؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببینم اینجا چه خبره شلوغش کردید متفرق شید 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببینم اینجا چه خبره شلوغش کردید متفرق شید رفتم دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بلو بابا . آرتاش طرفه منه چی چی میخندیم ؟ اگه به مامیت نگفتم اگه ناهار بدی چرا که نه سمت تو هم میشم به مامی هام نگو 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رفتم دیگه خوووووو حالااااااا این چه ریختیه گرفتی نرو 3 لینک به دیدگاه
sama red 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان منم عضو جدیدم... 23سالمه ولی هنوز لیسانسمو نگرفتم:4564: هنرستانی بودم و الان موسسه غیرانتفاعیم:sigh: پایان نامم فقط مونده اصلا حسش نیست روش کار کنم....شایدم یلد نیستم خلاصه اینکه اومدم تو این انجمن عضو شدم ببینم شور و هیجانم مثل قبل میشه یانه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی باحال گفتی خدایی هنوزم خندم دارم میخندم آقا؟حالا آقا نیستم ولی باشه میخندیم این آقایی که من اینجا بکار بردم کاربرد تیکه کلامی داره....منظورم جنسیت نیست...البته من قصد جسارت نداشتم همینجا مراتب عذر خواهی خودم را بصورت کاملن رسمی اعلام می کنم... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این آقایی که من اینجا بکار بردم کاربرد تیکه کلامی داره....منظورم جنسیت نیست...البته من قصد جسارت نداشتم همینجا مراتب عذر خواهی خودم را بصورت کاملن رسمی اعلام می کنم... اشکال نداره بابا تیکه کلام منم هست فکر میکردم فقط من این کلمه رو استفاده میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده