saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سعید 24 ساله از متل قو(شمال) دانشجوی ترم آخر معماری البته دیروز طرح 5 رو هم ارایه دادیم و فقط پایان نامم مونده. معماری رو خیلی دوست دارم.اینم وبلاگمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خوشحالم که در کنار شما دوستان هستم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سعید 24 ساله از متل قو(شمال)دانشجوی ترم آخر معماری البته دیروز طرح 5 رو هم ارایه دادیم و فقط پایان نامم مونده. معماری رو خیلی دوست دارم.اینم وبلاگمه کلیک خیلی خوشحالم که در کنار شما دوستان هستم سلااام سلااام؛ خیلی خیلی خوش اومدید؛ وبلاگ خیلی خوبی دارید، خوشحال میشیم انجمن نواندیشان رو هم(تالار معماریشو ) تو وبلاگتون لینک کنید : تالار معماری نواندیشان لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلااام سلااام؛:hapydancsmil: خیلی خیلی خوش اومدید؛:hapydancsmil: وبلاگ خیلی خوبی دارید، خوشحال میشیم انجمن نواندیشان رو هم(تالار معماریشو ) تو وبلاگتون لینک کنید :hapydancsmil: : تالار معماری نواندیشان باعث افتخار بنده هست.لینک شدید ممنون از شما 2 لینک به دیدگاه
moh3en66 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام محسن 25 ساله گلستان ترم آخر کارشناسی معماری عاشق کارای خاص با نرافزار .................... 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلاممحسن 25 ساله گلستان ترم آخر کارشناسی معماری عاشق کارای خاص با نرافزار .................... خیلی خیلیییییی خوش اومدید امیدوارم تو بخش نرمافزار تالار معماری فعالیت خوبی داشته باشید لینک به دیدگاه
pardis.azim 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ pardis hastam az tabriz. dasteton dard nakone site khobie. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ pardis hastam az tabriz.dasteton dard nakone site khobie. سلام پردیس جون ؛ خیلییییییییی خوش اومدی گلم ؛ مرسی از لطفت ؛ با وجود شماها بهتر هم میشه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ pardis hastam az tabriz.dasteton dard nakone site khobie. سلام پردیس جان:hapydancsmil: خیلی خوش آمدی عزیزم....ممنون خانومی لطف داری...ایشاالله با وجود شماها کلی بهتر میشه سلاممحسن 25 ساله گلستان ترم آخر کارشناسی معماری عاشق کارای خاص با نرافزار .................... خوش امدین اقا محسن منتظر کارای خوبتون هستیم سعید 24 ساله از متل قو(شمال)دانشجوی ترم آخر معماری البته دیروز طرح 5 رو هم ارایه دادیم و فقط پایان نامم مونده. معماری رو خیلی دوست دارم.اینم وبلاگمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خوشحالم که در کنار شما دوستان هستم سلام اقا سعید خوش اومدین ااااا پس یه فارغ التحصیل داریییییییییییییییییییییییییییم:hapydancsmil: مبارک باشه پیشاپیش خوشحال میشیم از اطلاعات مفیدتون بهره مند بشیم 1 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام ...من مهسام معماری نیستم شهرسازیم ولی به معماری علاقه زیادی دارم خیلی دوس دارم اطلاعاتمو در زمینه معماری بالا ببرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3.........به نظرم شهرسازی که معماری ندونه شهرساز نیست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام ...من مهسام معماری نیستم شهرسازیم ولی به معماری علاقه زیادی دارم خیلی دوس دارم اطلاعاتمو در زمینه معماری بالا ببرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3.........به نظرم شهرسازی که معماری ندونه شهرساز نیست سلام مهساااا جااااااااان؛ خوش اوومدی خانومی، خوشحال میشیم شما رو هم تو جمعمون ببینیم؛ پس از این به بعد لینکای معماریو بهت میدم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ منم خوش اومدم. خوش اومدیییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ منم خوش اومدم. یاد زندی افتادم که تو یه مصاحبه ای گفت : دیشب اومدم خیلی خوش اومدم راااستی، خیلییی خوش اومدی لینک به دیدگاه
sara.83 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ manam sara hastam az mashhad man haminjori ye negah se site andakhtam jaye khobie mersi. 4 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ همگی خوش اومدین منم خوش اومدم آخه چند ماهی هست که نیومدم سایت.من مریم هستم و معماری میخونم سوال داشتین در خدمتتونم 3 لینک به دیدگاه
Erfan-SCO 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ...عرفان هستم... دوستان من میخوام برم رشته معماری راهنمایی میخواستم...اولاً میخواستم چند نفرتون برام 5 تا دانشگاه تاپ ایران رو تو این رشته به ترتیب برام با نظر کارشناسی خودتون بچینید....دوماً میخواستم بدونم درآمد و بازار کار این رشته چجوریه...و سوماً چند نفرتون برام این رشته رو از لحاظ محتوا و درآمد و بازار کار با عمران برام مقایسه کنید... اگه اطلاعات خودتون رو بم منتقل کنید ممنون میشم....راستی درباره محبوب ترین و منفورترین درس های این رشته هم برام یکم صحبت کنید... و اینکه کدوم گرایشش باحال تره... masmooser این ID منه در صورتی که دوس داشتید اد کنید که به طور رو در رو هم بتونم ازتون سوال کنم... راستی کسایی که راهنمایی میکنن خواهشاً دانشگاهی که خودشون توش تحصیل میکنن رو هم بگن ...خیلی برام مهمه... بازم ممنون... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ manam sara hastam az mashhad man haminjori ye negah se site andakhtam jaye khobie mersi. ساراااا جون؛ خیلی خوش اومدی عزیییییییییییزم ؛ نظر لطفته خانومی ؛خوشحالیم که به جمعمون اومدی همگی خوش اومدینمنم خوش اومدم آخه چند ماهی هست که نیومدم سایت.من مریم هستم و معماری میخونم سوال داشتین در خدمتتونم شما هم دوباره خیلی خوش اومدی؛ جاتون خیلی خالی بود ؛ ممنون برا حضور دوبارت :aghosh: سلام ...عرفان هستم...دوستان من میخوام برم رشته معماری راهنمایی میخواستم...اولاً میخواستم چند نفرتون برام 5 تا دانشگاه تاپ ایران رو تو این رشته به ترتیب برام با نظر کارشناسی خودتون بچینید....دوماً میخواستم بدونم درآمد و بازار کار این رشته چجوریه...و سوماً چند نفرتون برام این رشته رو از لحاظ محتوا و درآمد و بازار کار با عمران برام مقایسه کنید... اگه اطلاعات خودتون رو بم منتقل کنید ممنون میشم....راستی درباره محبوب ترین و منفورترین درس های این رشته هم برام یکم صحبت کنید... و اینکه کدوم گرایشش باحال تره... masmooser این ID منه در صورتی که دوس داشتید اد کنید که به طور رو در رو هم بتونم ازتون سوال کنم... راستی کسایی که راهنمایی میکنن خواهشاً دانشگاهی که خودشون توش تحصیل میکنن رو هم بگن ...خیلی برام مهمه... بازم ممنون... سلااام سلاااام؛ خوش اومدی؛ :w31: سوالی داری میتونی تو این تاپیک بپرسی یا یه تاپیک بزنی تا دوستان بیان و نظر بدن : کمک ؛در خواست، سوال ؛ پروژه درسی داشتی لینک به دیدگاه
sh&sh 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: سلام.من .........تازه پایان نامه ارشد رو دفاع کردم.به اجبار معماری خوندم اما حالاااااااااااااااااا عاشقشم.از همه بدتر عاشق کتاب و درسم راستی علوم تحقیقات خوندم. 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ :mrsbeasley:سلام.من مهران متولد 65............تازه پایان نامه ارشد رو دفاع کردم.به اجبار معماری خوندم اما حالاااااااااااااااااا عاشقشم.از همه بدتر عاشق کتاب و درسم راستی علوم تحقیقات خوندم. سلااااااااااام آقای مهندس ؛ خیلی خیلی خوش اومدی ؛ خوشحالیم که تو جمع مایی و خوشحالتر اینکه عاشق معماری لینک به دیدگاه
sh&sh 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ منم خوشحالم به داشتن دوستایی مثل شمااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده