* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گل معماریمن امین هستم، 29 سالمه، دانشجوی دکترای معماری دانشگاه تربیت مدرس سلاااام سلاااام، خیلی خوش اومدی، امیدوارم بیشتر بیاین اینورا، خوشحال میشیم از دیدنتون لینک به دیدگاه
monamore 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سلام.من مونا 25 سالمه.درسم رو 2ساله تموم کردم.اما کار مناسب پیدا نکردم عاشقه طراحی پلانم.....شدیدا دنبال کارررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سلام.من مونا 25 سالمه.درسم رو 2ساله تموم کردم.اما کار مناسب پیدا نکردم عاشقه طراحی پلانم.....شدیدا دنبال کارررررررررررر سلام مونا جان، خوش اومدی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ salam zahra hastam 22sale daneshjooye terme 6 memari qazvin bsrajin khoshhalam k ozve anjomodam shodam emrooz k daram ino minevisam 2ta emtehaan dadam:a030: ham memari moaser ham tahlil fazaye shahri kheili khoshhalam chon kheili khoob bood:w16: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ salam zahra hastam 22sale daneshjooye terme 6 memari qazvin bsrajinkhoshhalam k ozve anjomodam shodam emrooz k daram ino minevisam 2ta emtehaan dadam:a030: ham memari moaser ham tahlil fazaye shahri kheili khoshhalam chon kheili khoob bood:w16: سلام زهرا جون خیلی خوش اومدی عزیزم :hapydancsmil::heartshape2: منتظر فعالیتت هستیم :flowerysmile: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ salam zahra hastam 22sale daneshjooye terme 6 memari qazvin bsrajinkhoshhalam k ozve anjomodam shodam emrooz k daram ino minevisam 2ta emtehaan dadam:a030: ham memari moaser ham tahlil fazaye shahri kheili khoshhalam chon kheili khoob bood:w16: سلااااام زهرا جونم، خیلی خیلی خوش اومدی :w14: امیدوارم تو امتحانای بعدی هم موفق باشی عزیزم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ mer30. kheili ba anjoman ashnaa nistam ama age komakam konid khodamam kheili doost daram faaliat konam 1 لینک به دیدگاه
رفیع 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ رفیع هستم عضو جدید معماری رو زیاد دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ رفیع هستم عضو جدید معماری رو زیاد دوست دارم شما هم خیلی خوش اومدید؛ خوشحالیم که شما هم تو جمع معمارای نواندیشانید لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ من معماری نیستم اما خیلی بهش علاقه دارم 1 لینک به دیدگاه
l3itaaa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ saaaaaaaaaaaaaalam man bita daneshjooye terme 4 memari ahvazam:Dasheghe decorasione dakheliam merci az esteghbale garmet ven000s* :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ saaaaaaaaaaaaaalam man bita daneshjooye terme 4 memari ahvazam:Dasheghe decorasione dakheliam merci az esteghbale garmet ven000s*:hapydancsmil: بیتاااا جونم، خیلی خوش اومدی عزیییییییزم بدو تو بقیه بخش های تالار معماری هم فعالیتتو شروع کن لینک به دیدگاه
needaa 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ ندا 22سالمه دانشجوي ترم 1كارشناسي شيراز معماري دوست دارم ديگه چي بگم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ ندا22سالمه دانشجوي ترم 1كارشناسي شيراز معماري دوست دارم ديگه چي بگم خوش اومدی ندا جونم ؛ همینا کافیه، منتظر حضورت تو تالار معماری هستیم لینک به دیدگاه
ر - افشاری 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام ... رضا هستم 23 ساله ترم یک ارشد ... البته با امتحانی که 31 خرداد دادمپرونده این ترمم بسته شد از بودن کنار شما دوستان خوشحالم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام ...رضا هستم 23 ساله ترم یک ارشد ... البته با امتحانی که 31 خرداد دادمپرونده این ترمم بسته شد از بودن کنار شما دوستان خوشحالم خوش اومدی رضا جان ما هم از بودن شما کنارمون خوشحالیم:love070: 1 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ سلام منم maxer:w58: ترم 6 کارشناسی . البته دیگه تموم شده پس ترم 7:ws3: خوشحالم اینجا خیلی باحاله :2rqfst4: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ سلام منم maxer:w58:ترم 6 کارشناسی . البته دیگه تموم شده پس ترم 7:ws3: خوشحالم اینجا خیلی باحاله :2rqfst4: سلااااااااااااااام؛ خیلی خیلی خوش اومدی، موفق باااااشی باحالی از خودته؛ خوشحالیم که تو جمعمونی لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااام؛ خیلی خیلی خوش اومدی، :2rqfst4: موفق باااااشی :w70: باحالی از خودته؛ خوشحالیم که تو جمعمونی:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده