arta6016 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همه.از کسانی که این سایتو به وجود آوردن و کسانی که در این سایت برای کمک به هم و ارتقاع بار علمی و هنری همدیگه شرکت میکنن و این اتحاد و یکپارچگی خوب رو به وجود اوردن خیلی ممنون و مچکرم امیدوارم من و دیگران هم بتونیم در اینجا و جاهای دیگر به همنوع هم کمک کنیم. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بهروز هستم ترم 6 معماری هستم.خیلی به طراحی و هر چیزی که خلاقیت در آن باشه علاقمندم.ولی متاسفانه کمبود کتاب و سایت های قابل دسرس معماری کمه.در ضمن وقتی با این سایت آشنا شدم و فهمیدم چنین جایی وجود داره خوشحال شدم خیلیییی خوش اومدی؛ خوشحالم از اینکه شما هم به جمع ما اومدید، امیدوارم شاهد حضور خوبتون تو تالار معماری باااشیم لینک به دیدگاه
ali.javid 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ salam ,manam omadam ,enshala ba komake ham irano tabdil be mahde memari mikonim hala na ta en had vali to karemon eshgho jediat be kharg midim be omide memare hasti hamaton sarfaraz :w14: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ salam ,manam omadam ,enshala ba komake ham irano tabdil be mahde memari mikonim hala na ta en had vali to karemon eshgho jediat be kharg midim be omide memare hasti hamaton sarfaraz:w14: سلاااام؛سلااااااااااام خیلیییی خوش اومدییییییییی انشاللههههههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
*دنیای آرامشR* 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان،منم عضو جدیدتون هستم،امیدوارم که بتونیم با حضورمون توی این انجمن و کمک به هم در آینده معمارای خوبی باشیم به امید اون روز.... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان،منم عضو جدیدتون هستم،امیدوارم که بتونیم با حضورمون توی این انجمن و کمک به هم در آینده معمارای خوبی باشیمبه امید اون روز.... سلااااااام دوست جون؛ خوش اومدیییییییی؛ امیدوارم شما هم فعالیت خوبی تو این انجمن داشته باشید :1238: لینک به دیدگاه
m_azad 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سلام منم دانشجوی ترم آخر لیسانسم. امیدوارم اینجا کلی اطلاعات خوب بعلاوه دوستای خوب پیدا کنم. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سلاممنم دانشجوی ترم آخر لیسانسم. امیدوارم اینجا کلی اطلاعات خوب بعلاوه دوستای خوب پیدا کنم. :flowerysmile: سلاااااااااااام سلااااااااااام؛ عههه،پس مثل من ترم آخری ؛ موفق باشیییی؛ منم امیدوارم بتونیم دوستای خوبی برا هم باشیم و اطلاعات خوبی رو در اختیار هم بذاریم لینک به دیدگاه
saeghe.n 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سعیده 20 ساله ترم 4 دانشگاه پیام نور کرمان عاشق معماریم 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سعیده 20 سالهترم 4 دانشگاه پیام نور کرمان عاشق معماریم خیلی خوش اومدییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
سایه... 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامممممممممممممممممممممم به بچه های باحال معماری... منم تازه عضو شدم ولی مطمئنم هرجا بچه های معماری جمع بشن حتما خوش میگذره.:w14: امیدوارم اینجا چیزای خوبی یاد بگیرم... 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامممممممممممممممممممممم به بچه های باحال معماری...منم تازه عضو شدم ولی مطمئنم هرجا بچه های معماری جمع بشن حتما خوش میگذره.:w14: امیدوارم اینجا چیزای خوبی یاد بگیرم... سلاااااااااااااااااااام سایه جووووووووووووووووووووون خیلیییییییییییی خوش اومدی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سعیده 20 سالهترم 4 دانشگاه پیام نور کرمان عاشق معماریم سعیده جونم؛ خوش اومدییی عزیییزم:welcome::4uboxsmiley: سلامممممممممممممممممممممم به بچه های باحال معماری...منم تازه عضو شدم ولی مطمئنم هرجا بچه های معماری جمع بشن حتما خوش میگذره.:w14: امیدوارم اینجا چیزای خوبی یاد بگیرم... سلاااام سلااااااااااام؛:w31: درست حدس زدی، امیدوارم با حضورت تو این تالاااار بیشتر بهمون خوش بگذره و هم چیزای خوب از هم یاد بگیریم لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.منم پرهامم 23 سالمه سال آخر. دانشگاه آزاد رودهن میخونمو عاشق معماریم. کافیه؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.منم پرهامم 23 سالمه سال آخر.دانشگاه آزاد رودهن میخونمو عاشق معماریم. کافیه؟ سلاااااااااااام مهندس؛ خوش اوومدییییی؛ آره که کاااافیه، اطلاعات کاملتر رو هم میتونی اینجا بگی:معماران نواندیشان لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستای معمار عزیزم . من الهامم (سما1).رشته م فضای سبزه .دانشگاه تبریز اومدم تا از دوستای گلم بیاموزم درضمن ونوس جونم ممنون از دعوتت 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستای معمار عزیزم . من الهامم (سما1).رشته م فضای سبزه .دانشگاه تبریز اومدم تا از دوستای گلم بیاموزم درضمن اونوس جونم ممنون از دعوتت خوش اومدی گلللللللم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستای معمار عزیزم . من الهامم (سما1).رشته م فضای سبزه .دانشگاه تبریز اومدم تا از دوستای گلم بیاموزم درضمن ونوس جونم ممنون از دعوتت سلاااام گلم؛ خوش اومدی لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوش اومدی گلللللللم:hapydancsmil: سلاااام گلم؛ خوش اومدی :hapydancsmil: مرسیییییییییی عزیزان :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
halal314 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گل معماری من امین هستم، 29 سالمه، دانشجوی دکترای معماری دانشگاه تربیت مدرس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده